Jump to content
  • Kayıt Ol

MAL Liste Tasarımı


gkucar

Önerilen İletiler

MAL'daki 2. yılımıda geçen haftalarda doldurdum. Neredeyse her gün girdiğim bir site. Bayağı bir vaktim geçti sitede. Artık listenin görünüşü değiştirmek istiyorum. Bazı listeler gördüm, çok güzel temaları ve dinamiği var. Sizden istediğim de bu konuda bana yol göstermeniz ve yardımcı olmanız. O şekillerde bir temayı nasıl yaparım kodları hiç bilmiyorum.

Not: Bu arada bir yerde de belirtmiştim. Bilgisayar Müh.'de okudumuğu belirteyim. Yine benim alanım olmadığı için hiç bilgim yok. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 8
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • gkucar

    5

  • Squaw

    2

  • Qmandan

    1

  • Relouch

    1

En Çok Yazanlar

Buradan seçersin istediğini ya da konunun başlığına göre biraz daha kurcalayıp başka temalarda bulabilirsin ardından buradan da nasıl yapıldığına bakarsın. :D
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Teşekkürler. CSS ile uğraşmadan normal edt ile değiştirdim, ama anlayamadığım bir renk karışıklığı sorunu var. Benden kaynaklandığını sanmıyorum ama bakalım 1-2 güne düzelmezse renk kodları ile yeniden uğraşacağım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

MAL'ın mallıklarından biri o, renk karışıklığı senden kaynaklanmasa da devam edebilen bir durum. Yani düzelmesini bekleme derim, tecrübe konuşuyor. :P:D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ne yapabilirim. Tüm ayarlarımı kayıt edeyim, sonra sıradan bir profil seçeyim. Sonra ayarlarımı yeniden yapayım düzelir belki?

Şu an sorunu çözdüm ki, artık standartların dışındaki tüm tasarımlarda bozuk gösterecek. Çünkü temel yapıda farklı gösteriyor. Bunun üzerine ne renk koyarsan koy, bazılarını farklı gösterecek.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ne yapabileceğin konusunda hiçbir fikrim yok, ben bir yılı aşkın oldu sanırım o hazır kodlardan beğendiğimi seçip ekledim. Çok sevdiğim için de manga listemde hiç oynama yapmıyorum artık. :) Sen de o forumdaki tasarımlardan seçip hazır kodları kullan, bir daha da oynama yapmazsın. xD

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hiç biride bana göre değil, çoğunda tags kısmı yok, olanın edit kısmında başka yerde çambazlık ile ulaşman gerekiyor. Mesela birinde anime üzerine geliyorsun sağ tarafta resim altında tag kısmının edit'i çıkıyor edit üzerine gelmeye çalışırken anime üzerinden çektiğin için kayboluyor ee ben çözümü buldum ama adam akıllı iş yapsınlar. Sağ tık (ben de sol tık yerler ters kullanıyorum) o sırada sayfa hareket edemediği için edit üzerine gelmiş oluyorum. Ben sürekli tag ile çalışan adamım bana gelmedi. Birinde her şey güzel, edit diyorum bu sefer tak içi beyaz yazı da beyaz ne yazdığımı göremiyorum ee ben yine çözümü buldum ama ctrl+a deyince hepsini mavi kutucuğa alıyor ama onunla mı uğraşacağım. Şimdi de cowboy bebop var, bu seferde yazılar bulanık. Neyse şimdilik onula idare ediyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

http://myanimelist.net/animelist/gkucar

Yeni tasarımım, bulduğum bir css üzerinde şimdilik bu kadarlık değişiklik yapabildim. Vakit buldukça renklerin hangi yerleri değiştirdiğini de çözerek den kırmızı, beyaz, siyah bir temaya döndüreceğim. Şu an üzerine gelince mor renk olması çok kötü gözüme batıyor. İlerleyen zamanlarda sağ üst köşedekileri de kendimci tasarlayım değiştirmeyi düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bende benim listeme güzel derdim. Relouch 'un verdiği linkte baya değişik çalışmalar var.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?