Jump to content
  • Kayıt Ol

''Artık Devamı Gelsin!'' Dediğimiz Animeler


painscream

Önerilen İletiler

Yarım kalmış, bir devam sezonu gelecekmiş gibi biten serileri hakkında beklediklerimizi bu konu altında devam ettirelim. Önceki konu: http://www.animemangatr.com/forum/arsiv-odasi/3837-artik-devami-gelsin-dedigimiz-animeler/

Ben başlayayım:

Slam Dunk

Aslında serinin hayranı değilim ama bitmiş olarak görmek isterdim. Manga bitmesine rağmen hâlâ bir sonuç göremedik. Belki bir gün gelir diyorum sadece çok zor olsa da.

Btoom

Devamını beklediğim diğer bir seri.

Campione

Bu serinin de pek hayranı değilim ama tam olarak bir sona kavuşmasını isterim.

Tsubasa Reservoir Chronicle

Seri yarım kaldı, ovalarda da atlaya atlaya gittiler ona rağmen bir sona ulaşmadı. Geleceğinden ümidim hiç yok ama belki diyorum yine de.

Gantz

Bunun da geleceğinden pek ümidim yok ama yeniden, baştan bir çekimi olsa çok iyi olurdu. Anime hem yarım kaldı hem sonunda kendince bir şeyler ekledi yanlış hatırlamıyorsam.

Kaiji

Bütün olaylar bitmiş gibi gözükse de mangasının devam ettiğini görmüştüm. Belki bir gün devam sezonunu görürüz. Merakla bekliyorum.

Kekkashi

Bu da yarım kalan serilerden hatırladığım kadarıyla. Fena değildi, izlettiriyordu kendini.

Umineko No Koro Ni

Devam sezonunu bekliyorum. Bir yandan da novele başladım. Pek ümidim yok ama umarım bir gün devam sezonunu görürüm.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 20
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • gundamaster

    2

  • fake

    2

  • cakiphan

    2

  • Hellworld

    1

Bu sene olmazsa bile gelecek sene kesin görmeyi bekliyorum Bleach'i.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Mangası bitmediği halde bir sezon yapılan, ikinci sezonu beklenen lakin gelmeyen serilerin mangaları bitmeden gelmelerini pek istemiyorum açıkçası. Sonra ya filler ile bitiyor ya filler giriyor ya da farklı bir sonla bitiyor. Buna istinaden

Claymore, gelmesini çok istiyorum ama mangası tamamlanmalı önce.

Pandora Hearts, uzun zaman oldu gelse iyi olur ama manga hala devam ediyor.

D.Gray Man, belki de manga olarak en iyi giden serilerden biriydi ama yazarın sürekli rahatsızlığı nedeniyle manga bile gelmezken animesini istemek büyük lüks olur herhalde. Halbuki hikaye ne güzel gidiyordu :/

Nana, öksüz kalan serilerden biri halbuki mangada ne dramlar var.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

+1 Btooom & D. Gray Man

Katekyo Hitman Reborn~Mangasındaki arclar harika, anime olarak da görsek keşke...

Kimi ni Todoke~Bu serinin de mangası çok güzel devam ediyor, 3. sezon hiç fena olmaz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

D.Gray-man, Durarara, Katekyo Hitman Reborn, Nana, Fruits Basket, Skip Beat, Gakuen Alice, Tonari no Kaibutsu-kun. Umarım bir gün devamları gelir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Gintama'nın devamı gelsin (elbet bir gün gelirde). Bizi sezonlara mahkum etmesin mangası çıktıkça , çıkan mangalara bakıp bundan bir bölüm çıkar hadi yayınlayalım desinler artık iki haftada bir mi olur ayda bir mi bilmem ama bizi Gintama'sız bırakmasınlar .

Kamisama doll; Son bölümü sanki haftaya devam edecekmiş gibi bir ön gösterim yapıp bitmişti . Güzel animeydi vesselam

Nazo no kanojo X ; Urabe Mikoto'suyla, eski tarz çizimleriyle , Urabe Mikoto'suyla, eşine az rastlanır az , öz ve etkileyici ecchisiyle , Urabe Mikoto'suyla, Tsubakinin renkli rüyalarıyla, Urabe Mikoto'suyla, romantizmiyle salyasıyla herşeyiyle veeee Urabe Mikoto'suyla şahane bir seriydi mangakası haftada 3-4 chapt çıkartıp çabucak bitirse de hemen animesi çekilse keşke

Working ; Iki sezonu çıktı ben bi iki 3 sezon daha bekliyorum çıkarda o hikayeden. Daha çok Souta, Satou, Souma , Poplar , İnami , Yaçio , Kyouko veeee YAMADA görmek istiyorum çibi çibi dolanıp dursunlar beni güldürsünler istiyorum.

Hunter X Hunter ; Biliyorum animesi devam ediyor ama mangakası yatışta (duyduğuma göre online oyunlara dalmış item lootlamakla meşgulmüş) daha seri bitmeden devam sezonu istiyorum ışte : D

Birde Kızıl Baron u yeniden çeksinler istiyorum tam sırası bu sene

Gece gece aklıma başka gelmedi daha sonra edit ile ellerim

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Saiyuki Eski bir anime ama 2011de OVA'sı çıktı... Sanırım, MangaKası hasta diye gelmiyor. (Zaten hep bırakanların çoğu öyle oluyor?!) Devamının geleceğini tahmin ediyorum. Umarım ki kısa zamanda olur.

Karneval Daha yeni bitirdim ama kesinlikle gelmeli.

D. Gray Man

Pandora Hearts

Kamisama Hajimemashita Romantizm animelerini hiç sevmem ama sevdikleriminde devam etmesini isterim.

Deadman Wonderland Etkileyici konusu olan eğer devam etmezse çok sinirleneceğim bir anime.

Brave 10 Konu olarak normal bir anime ama yinede yarım bırakılmamalı.

Break Blade Çok önemli bir yerde bitti, kesinlikle devam etmeli.

Air Gear

Loveless

Munto (Sora wo Miageru Shoujo no Hitomi ni Utsuru Sekai) Yine eski bir anime kaç yıl öncesine ait olduğunu unuttum ama yarım bırakılmamalıydı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Air Gear'ın devamı ova olarak çekiliyor diye biliyorum. Ama şuan nasıl bir durumda hiç bir fikrim yok. Bi ara animenin kaldığı yerden atlayıp mangadan belli bir kısmı ova olarak vermişlerdi.

Edit: Şu ana kadar 3 ova çıkmış ama seriyi hala tamamen animeye uyarlayamamışlar.

Umarım Bleach'de ova şeklinde devam eder. Animenin kaldığı yerden sonrasını şöyle kaliteli bir animasyonla izlemek gerçekten zevkli olurdu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Air Gear'in OVA'lari güzeldi de araştirmadan izleyince nolduğunu pek anlayamiyor insan. Ben de Air Gear'a sezon isteyenlerdenim ya, severek izlemiştim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Devam değil de, Deadman Wonderland'ın tekrar yapımını istiyorum. Mangası da bitmişken çok hoş olur be.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

History's Strongest Disciple Kenichi 'nin bu son OVA lardan sonra tekrar kaldığı yerden devam ediceğine dair büyük bir umut besliyorum. Ne olur devam etsin...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 hafta sonra...

Slam dunk ... Gibi bir efsanenin hem animede bence hemde maNGAda yarım kalması buyuk bir kayıp parayı buldugum zmaan hayellerım arasında:D onun dewamını bır 500 bolum kadar daha yapacak sekılde :D dewam ettırmek var . Sonracıma Tenjou tenge var yarım kalan baska bır anıme GTO var tabi One outs HEp güzel seriler yarım kalıyor acıkcası.. konu trıskadan olsada bol ecchi war dıye vasat anime serilerı dewam ederken boyle bas yapıtlar dewam etmemesı uzucu..

History's Strongest Disciple Kenichi 'nin bu son OVA lardan sonra tekrar kaldığı yerden devam ediceğine dair büyük bir umut besliyorum. Ne olur devam etsin...

Bir ARa devam etcek diye bir haber duymustum ama cok zaman gectı halen bir durum yok . Saiolar moon hesabı oldu galıba gelcek gelcek bır turlu gelemedı..

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Juuni Kokki: Seriyi bitirmiş değilim ama yarım kaldığını biliyorum. Kalan kitaplar animeye uyarlansa güzel olur.

Seirei no Moribito: Juuni Kokki ile aynı durum geçerli.

Giant Killing: Mangası nasıl gidiyor bilmiyorum ama en sağlam spor serilerinden. Devamı çekilse de keyifle bir spor animesi izlesek.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 ay sonra...

Nerede takip etmediğim ilgimi çekmeyen bir seri varsa "hoop!" bir bakmışız yeni sezon yapmış. Oysa 4 gözle beklediğimiz(kafamın üstüne bir gözlük daha koyuyor ve 6 gözle bekliyorum ) animeler bir türlü çıkmak bilmez.Ya da sevilen animelerin mangakaları hep tembel çıkar şansıma tüküreyim.

D.Gray-Man

Geçenler de manga dan bir kapak gördüm ve acil kaldığı yerden devam etmesi gerekli diye düşünüyorum. Gerekirse bir çok açıdan benzeştiği Full metal alcemist ve FMA brotherhood tarzı daha kaliteli bir animasyon ile geri dönüş yaparsa en popüler animeler listesinde zirveyi bile zorlar diye düşünüyorum. Ota, böceğe bile anime çıkarken bu kadar potansiyele sahip olup da kullanmamak gerçekten çok yazık.

Katekyo Hitman Reborn.

D.Gray-Man den sonra aklıma hemen gelmesi zaten tesadüf değil çünkü iki seride birbiriyle bir çok açıdan çok benzeşiyor. İlk 200 küsür bölümlük anime çıktığında manga bildiğim kadarı ile devam ediyordu. Şuan ise sonlanmış durumda. Bu sefer yeniden çevirim yerine Naruto ve Naruto shippuden gibi devam bir seri gelse şamda kayısı olurdu.

Claymore

İlk animenin o etkisiz finalinden sonra daha büyük beklentiler içinde yeni bir animeyi beklemek daha o zamanlardan farz olmuştu. Sanırım manga hala devam ediyor o kadar çok spoiler yedik ki herşeye yeniden başlamak istiyorum. Bu sefer finalde

ortalıkta bağırıp çağıran cinnet geçiren karakterler olmasın ama.

Shingeki no kyojin

Henüz çok erken biliyorum özellikle yukarıda yazdığım animelerin tarihlerine bakarsak diğerlerine oranla bayağı erken diyebiliriz. Gene Claymore da olduğu gibi mangası ile o kadar çok spoiler yedik tamamen tadı kaçmadan bir an önce animenin gelmesi gerekecek. Yoksa hiç bir şeyin sürprizi kalmayacak. Gerçi bu sefer yediğim spoilerlar çenesini tutamayan ergenler yüzünden değil kendi merakıma yenik düşmem yüzünden oldu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Tytania: Her ne kadar devamına dair hiç umudum olmasa da Legend of Galactic Heroes'in yaratıcısının başyapıt olabilecek bir başka eserini erken ve umulmadık şekilde bitirdiler.

Deadman Wonderland: Kesinlikle bir devam serisi gelmeli, daha fazla Makina hazretlerini görmeliyiz. :)

Giant Killing: Super güçlerin olmadığı gerçekçi işlenen bir futbol animesi. Yada futbolun akıl oyunlarına dönüştürülmesi. Gelsin lütfen.

Kaiji: Ultimate Survivor: 3. 5. 10. sezon, hiç farketmez, üstad Fukumoto-sensei'nin herhangi başka bir eseri de olabilir. Mangasının 3. sezona denk gelecek kısmı mahjongla alakalı olduğundan pek iç açıcı değildi ama 4. kısımda yine olaylar enteresanlaşıyormuş.

Danshi Koukousei no Nichijou: Herkesin gülmeye hakkı var. :D

Narutaru: Göründüğünden çok daha karanlık bir seriydi, ne yazık ki erken bitti, umarım yakın zamanda hiç sanmasam da fazlasıyla hak ettiği devam serisine kavuşur.

Hyakko: Slice of life, komedi, okul türü animeler arasında belki de en sevdiğim seridir, 13 bölüm gibi kısacık oluşu, aynı elementlere sahip benzer animelerin sektöre hakim oluşu ve buna rağmen Hyakko'nun hak ettiği ilgiyi görememesi çok can sıkıcı bir durum.

Super Robot Wars The Original Generation: SRW'nin Original Generation'a ait Divine Wars, The Inspector ve The Animation ovası doyurucu olsa da SRW serisi çok geniş bir külliyata sahip, çıkarılan oyunların her birinde yeni karakterler, yeni robotlar, yeni hikayeler mevcut. Bunları devam animesi yada yan hikaye olarak görmek anime sektöründen sanırım en büyük beklentim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Slice of lıfe diyorsan working de gelsin 3. Sezonu bekle bekle bir hâl oldum. Seri zaten yonkoma tarzında 5-6 sayfalık halde çıkıyor bir 13 bölüm daha çıkarmak için bayağı beklemek lazım ama bekleyemiyorum yahu. Ha birde ılımaci sezonu yeni bitmiş olsa da Gin no Saji yi hasretle bekliyorum

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 ay sonra...

Allah tependen baksın suke, Narutaru neymiş be abi. Ayrıca;

Deadman Wonderland : Devam değil komple bir yeniden çekim gelmeli. İlk serideki ekipten kimse yer almamalı yeni ekipte. Mangaya olabildiğince paralel gidilmeli.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Kenichi'nin çıkmasını yıllardır bekliyorum. Reborn'un ne kadar devamının gelmesini istesem de mümkün değil sanırım çünkü mangakası olan kadın canı sıkıldığı için bırakmış. (!) Beelzebub da aynı şekilde adam akıllı bitirilmemiş. İçimde bir ukte kaldı. :DCode Breaker'da devam etse güzel uzun bir seri çıkardı sanırım ama animesi sadece mangayı tanıtma amaçlı yapılmış.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Skip beat!

Ya arkadaş ya bir tane şundan aldığım keyfi verebilen romantik komedi animesi bulamadım.. çıldırıcam! Gelsin artık ya vala totem yapıcam o kadar..

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Claymore'a gelsin artık. 7 yıldır bekliyoruz. Manganın önümüzdeki ay bitmesiyle bu ihtimalin gerçekleşeceğini umuyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?