Jump to content
  • Kayıt Ol

Yeni Rurouni Kenshin Manga'sı


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

Juppongatana%20rurouni%20kenshin%20live-action.jpg

Las Vegas'daki OTAKON panelinde -programı sebebiyle gelemeyen eşi yerine- konuşan romancı Kaworu Kurosaki, eşi Nabuhiro Watsuki'nin yeni bir Rurouni Kenshin Manga'sı üzerinde çalıştığını açıkladı. Net bilgiler sunmasa da bu açıklamanın en önemli noktası yeni Manga'nın serideki düşman karakterler ve onların geçmişleriyle ilgili olacak olması.

Rurouni Kenshin'e sadece seriden öncesi ve düşman karakterlerin hikayeleri açısından saygı duyabilen birisi olarak merakla beklediğim bir yapım olduğunu söylemeliyim.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 1
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Squaw

    1

  • Akuma_Blade

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Mangayla ilgili yeniliğe el atmışlarken hazır yeni bir remake animeye de el atsalar süper olacak. Serideki olayları yaşarken Kenshin'den çok (Tsuiokuhen'i ayrı tutuyorum) ben de düşman karakterleri ve onların hikayelerini sevmişimdir çünkü ben sıkı bir Tomoe fanıyım. Kauro ne kadar Kenshin için çok şey ifade etse de benim gözümde Tomoe kadar hiçbir kadın Kenshin için bir şey ifade edemez. Hatta ben Kauro yerine Megumi'yi tercih edenlerdenim. Hatta anime yapımcılarına son Arc için baya bir kızgınım, asıl olması gereken Arc'ı nasıl es geçebilmişler, şaşırıyorum doğrusu.

Nasıl bir manga olacağını kestiremiyorum ama ben de merakla bekleyenlerdenim. Söz konusu Kenshin, akan suları durdurmak lazım. :D Haber için teşekkürler Akuma_Blade. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?