Jump to content
  • Kayıt Ol

D-Frag!


CHOBiTS

Önerilen İletiler

Mediafactory tarafından yayımlanan manga kış sezonunda anime olarak gösterime gireceği duyuruldu.

Mangasını severek okudumdan takip listeme bunuda ekleyeceğim.

Konu: Kazama Kenji okulun serserilerindendir, bir gün o ve çetesi oyun klubüne bulaşır. Kulüp üyeleri Chitose, Sakura, Minami ve Roka adında sıradışı kızlardan oluşur. Sıradan kız sanıp hafife aldıkları bu kulüp yoğun işkenceler ve baskı sonucu Kenji'yi kulüp üyesi yaparlar. Kulüp üyelerine bakınca aklı başında bir karakter olan Kenji'nin okul hayatı bir anda tersine dönecektir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 12
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    11

  • ozman

    1

  • CloudT

    1

Mangasına başlayacağım bir seri. Animesinin ilk bölümü çok beğendim. Seiyuu kadrosuna bayıldım. Diyaloglar, çizim tarzı, seiyuu uyumu gibi bir sürü fasa fiso çok iyi oturmuş. Doya doya izlediğim bir bölüm oldu. Mangası daha da eğlencelidir diye düşünüyorum.

Bu sezon takip edeceğim serilerden biri oldu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk bolum mangaya sadik olarak islendi. Seiyu ve cizimsel acidan guzel lakin isleyis sacma. Seride ana karakterlerden sade iki tanesinde sag duyu var digerlerinin tahtasi eksik resmen. Ben Kazama ve ikinci bolumde dahil olacak olan Takao karakteri icin izliyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Nihayet Takao geldi ve gözümüz gönlümüz şenlendi. Tek okuma ve izleme sebebim bu karakter bu yapım için.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

3. bölüm

Oldukça eğlenceli bölümdü. Oyun olarak kazanamadılar ve normal panayıra çevirdiler okulu. Takao yenilgiyi kabullendi lakin cezayı unuttu garibim. Mangada Takao2nun kaçtığı kulübün kovaladığı sahneleri göstermeyecekler herhalde.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

4-5. bölüm

Hikaye eglenceli gitsede Roka karakterini başrol olarak izlemek sinir ediyor. Aklı selim Takao ve Kenji çiftini savunanlardanım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

çok-çok komik takip ediyorum...tavsiye ederim,her bölüm tam çatlaklık be:D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

6. bölüm

klübe bir erkek daha geldi. Doğal olarak bununda aklı selim olmadığını söyleyebilirim. Bölüm içinde Funaboshi'nin büyük hayran kitlesini gördük. Takao ise tsundere olarak yer alıyor ama sırf Kazama oyunu kazanmasın diye kendide oyuna dahil oldu. Mücadele genel anlamda saçma gelsede Takao'nun fermuarının patlaması sonucu Kazam'yı ringden atmayı başarıyor. Takao'nun gögüsleri nedeniyle fermuarını ilikleyememesi ve yeni bir eşofman üstü alacak aprasının olmaması ailevi drurumlarının çokta iyi olmadığı izlenimi verdi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

7. bölüm

Geçen bölümün devamı niteliğindeydi. Takao ve Roka ringde kapışırken Kazama'da parmak güreşi yapmakla meşguldü. Bölümler genel itibariyle saçma fakat izletmesini biliyor. Açılış klibine bakarak Takao'ya yazık ettiler diyebiliriz. Duygusal manada tek heroine ama klipte çok az bir yer vermişler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

8-9. bölümler

8. bölümde Takao Kazama'yı randevüye götürecekti lakin oyun satış günüyle çakışıncada uzun bir kuyrukta beklemeye başladı ikili. İkisi birlikte cüppenin içine girdikleri sahneler çok eğlenceliydi. Bu ikilinin yan yana geldi sahnelere bayırlıyorum. Takao'nın ablalarına üzüldüm birtek annesine çeken Takao var diğerleri tahta gibi kalmışlar.

9. bölümde ise Kazama'nın kız akrdeşi kulüp odasına geliyor. Herkes saçına dokunduktan sonra kardeş olduklarını anlıyor. İyi davranmaya çalışırken Takao kazayla kendini kötü olarka tanıtıyor ve kızı ağlatıp gönderiyor. Bölüm Takao ve Kazama2nın kız akrdeşi ağırlıklı geçti diyebilirim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

10. bölüm

en güzel bölümlerden biriydi. Özellikle Geroko ve Tama sempai çok hoş karakterlerdi. Arada geçen flasbackte Tama-chan'ın yaptığı Kabuki gösterisi çok eğlenceliydi. Bu bölümde Roka ile baş edebilen bir karakter görmenin yanı sıra Takao'nun ciddileştiğinde herkesten daha güçlü olduğunu da görmüş olduk.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

11. bölüm

sonunda oyunumuz başladı. Tama başkanı ezmeyi başarıyor helal olsun. Yalnız bu arada Roka'nin Kazama'nın kucağında taşınması çok gıcıktı. Muhtemelen Kazama'nın rakibide kusan kızımız olacak. mücadelelerini merak etmiyor değilim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Final

Roka karakterini saymazsak oldukça eğlenceli bir yapımdı. Tama-sempai kaybetti ama dost oldukları için kaybetmesi+ puandı fakat 5 yaşlarındaki çocukluk hatıralarına bakınca Tama-chan tam bir oyunbozanmış. Devamı ne zaman gelir bilmem ama final diyecek bir bölüm değildi. Kazama'nın Tama-chan'ın şaçlarını aç daha güzel duruyor dedikten sonra Takao'nun şaçlarını açmış olarak gelmesi bölümün en güzel kısmıydı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?