Jump to content
  • Kayıt Ol

No-Rin


CHOBiTS

Önerilen İletiler

Kusakabe Yuka Japonya'nın en sevilen idollerindendir. Ansızın işine ara verip ortadan kaybolması sonucu büyük hayranı olan Hata Kosaku şok geçirir. Kosaku kırsal kesimde ziraat lisesinde okuyan sıradan bir gençtir. Taki sınıflarına idole benzeyen bir kız transfer olana kadar.

İlk bölüm fanservis gibi dursada gerk şarkılar gerekte espriler güzeldi. Devam etmeyi düşünüyorum. Aşagıdaki resimde Tsubasa oyunlarında topun çarpıp uçurduğu kareye benzer bir sahne vermişler ki gülmekten koptum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 14
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    11

  • CloudT

    2

  • cakiphan

    2

Bunu sırf ziraat lisesi var diye Gin no saji ye benzetenler olmuş ama hiç alakası yok bence bol bol fanservis görürüz idol baş karakterin çocukluk arkadaşı felan çıkar bol bol şarkı dinleriz falan. Hachiken gibi bir karakter gelişimi beklemiyorum bundan bol bol komedi (ileride kendini tekrarlamazsa) görürüz . Aşk üçgeni beşgeni artık allah ne verdiyse izleriz

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Evet gittikçe kendimle çelişiyorum liseli animesi sevmesemde bu sezon izlemediğim liseli animesi kalmadı.Anime komik sayılır okulun alayı kaçık aklı selim tek bir kişi yok özellikle öğretmenleri her ders çeşitli +18 fantezileirini anlatıyor . Yuka-tan da normal biri gibi gelmedi bana

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

2. bölüm

Saçma bir külot tartışmasıyla bölümü yediler lakin nasıl bitti farkına varamadım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

3. bölüm

Kızlarımız rekabete girdiler ve ziraat lisesinde ne kadar piş iş varsa yaptılar.İdol kızımız beklenenin aksine fazla kuudere ve işleri yapmaktan çekinmiyor.Zaten her bölümde bolca fanservis verdikleri gibi kapanış klibide kendi başına fansevis olmuş ve değişken. Bölümlerde diğer animelere bolca göndermede var. Bu bölümde Shingeki Kyoujin göndermesi ve Dragon Quest oyunu ön plandaydı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

4. bölüm

Yuka-tan'ın sürekli asık olması kahramanlarımızı seferber ediyor ve onu güldürmek için uğraşmaya başlıyorlar. Bölümde Kosaku'nun çocukluk arkadaşının odayı onun için yeniden dekor etmesi ve sonrası olanalr eglenceliydi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

5.bölüm

Sonunda açılışta gördüğümüz karakterler harici yeni karakterler görebildik. Başrolümüze yazık oldu kızları götürecek sanarken kendi kurban oldu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

5. Bölüm

Seriye yeni başladım sayılır ve evet, baya keyifliymiş. Beklediğimden daha iyi çıktı. Seiyuu kalitesi sağolsun adaptasyon sürecini hızlandırdı. Ayrıca, karakterlerin reaksiyonları çok iyi.

5. bölümde klasikleşmiş okulun efendileri kıvamındaki süper dörtlüyü tanıdık. Oldukça ilginç tiplermiş. Rose karakterinin de o denli olabileceğini düşünmek... Baya güldürdü!

4. nasıl biri bakalım onu da yakında görürüz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

6.bölüm

Tüm okul yumurta işine girdiler ve oldukça popülerde oldular. Lakin deneyim amaçlı olduğu için fazla uzun sürmedi. Sonraki mantar denemesi iptal edildi ve başrolümüz uzaklaştırma aldı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yeni gelen karakter harika. Son kısımlara doğru, verdiği öğütlerde beklenilenin tersinde bir karakter olduğunu ortaya çıkarttı. Ve bizim bio kızımız da işin içinde yaoi benzeri bir durum olunca hemen bitiverdi. Tipine bitiyorum. ^^'

Yumurta olayını da nasıl o şekilde sahneledilerse. Hani benim de alasım gelmedi değil yani. İşi ecchi'leştiriyorlar fakat bunu dozajında buluyorum ve farklı türleride üstüne ekleyerek seyir keyfi iyice artıyor.

Öyle ahım şahım bir seri olmasa da bölümler keyiflendiriyor. Yeni karakterlerle de iyice şenlendi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

7.bölüm

Bölümde soya fasülyesine düşen mantar hastalığı nedeniyle yaşananaları dramatik bir dille izledik. Sonrasında yamurda çatlayan domesteslerin farklı yollarla değerlendirilip ziyan olmamasını sağladık. Final olarakta Kusakabe'nin Kosaku'nun gönderdiği meyveler ve yazdığı mektuplar sayesinde hayata tutunduğunu ve bu okula geldiğini öğrendik. Yalnız mektubu yazan Kosaku çıkmayınca işler ilginçleşti.Kızlarımızın bağlılıkları baya arttı bakalım. Hala Kosaku için savaşacaklar mı acaba.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

8. bölüm

Bu bölümü baya sevdim öğretmen ağırlıklıydı. 40 yaşında olduğunu hiç beklemiyordum. Öğrencilerin esprileri hoştu. Dev gögüslü kızımıza World cup ölçü esprisi güzeldi. AKB40 göndermesi ilginçti doğrusu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

9. bölüm

Haftanın fanservisydi lakin çamura bulandı. Fırtına yüzünden bir türlü denize gidemediler ama pirinç tarlalarını su altında kalmaktan kurtarmak için yoğun mücadele verdiler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 hafta sonra...

10 ve 11. bölüm

İki yan karakterimiz 10. bölüme yurt dışında eğitim görmek üzere gittiler. Geriye kalan başrollerimizde 11. bölümde köylerine gittiler Ringo'yuda alıp. Minori'nin hain planı çok eğlenceliydi. Minori ve ailesindeki tüm bayanlar birbirinin aynısı resmen. Ringo nasıl olaylara dahil olacak acaba Kosaku ve Minori evlenecekler bu gidişle.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Final

Minori'nin küçük oyunu bozuldu ve köylüye karşı rezil oldular ama Koutan işleri çözdü fakat iki heroine arasında bir şeçim yapmadığı için hüsranla sonuçlandı.Tatil bitip okula döndüklerinde diğer iki karakterimizde yurtdışından döndüler ve sıradan yaşamlarına dönmüş oldular. Sonuç olarak sıkılmadığım izlediğim çerezlik bir yapımdı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?