Jump to content
  • Kayıt Ol

Gıcık Olduğunuz Karakterler


Fingolfin

Önerilen İletiler

Aslında sizlere en sinir olduğunuz, sizde ekrana kafa atma isteği uyandıran, sizi bu :grrr:, bu:031:(biiip,biiip, biiiiiiiiip...)ve bu :uhh: hale sokan, ayrıca sizde bunu tertew ve bu 6t43w gibi şeyleri yapma isteği uyandıran kötü karakterleri sormayı düşünüyordum ama sonra şöyle oldum :019-32:ve farkında olduğum bir şeyi hatırlayıverdim: Bunlara neden olan sadece kötü karakterler değildi ki! O nedenle sizleri sınırlamamam gerektiğini fark ettim. Böylece;

Benim öfkeli ve sinirinden bankai açabilecek duruma gelmiş dostlarım sizlere bütün öfkenizi rahatça kusabileceğiniz bu başlığı sunuyorum.:011:

İşte böyle görüşlerinizi dört gözle bekliyorum. Yalnız sadece isim yazıp geçmezsek daha çok fikrimiz olur.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 55
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Fingolfin

    9

  • CasvalDeikun

    8

  • loykad

    6

  • darkeros

    6

gundamaster

Saske; Bir karakter bu kadar kalın kafalı olabilir ve intikam gözünü köreltir. Azcık beyni ile hareket etseydi daha sevilesi bir tip olabilirdi.

Kanda Yuu; bir kalın kafalı karakter de bu. Bencil mi bencil, sırf kendisi için çalışan etrafına önem vermeyen karakterlerden biri. Sevimsiz bir tip.

Gasai Yuno; bildiğin manyak obsesif bir hatun. Yuki diye her seslendiğinde tüylerimi diken diken ediyordu. evlerden ırak, Allah üstüne ateşler salsın!

Aklıma şu an daha fazla karakter gelmiyor. Genelde nefrette ettiğim çok karakter yok. Bir şekilde karakterde sevecek bir şey bulurum ama bu 3 tipten hiç hoşlanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Çok ilginç bir karakter olacak ama ben ne zaman sinir bozucu karakter diye düşünsem aklima ilk şu geliyor bakin şimdi:

120804.jpg

YUNEEEEE, animesini kizdan nefret ede ede izliyordum arkadaş alip çatir çutur döveceksin.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Evet dostlarım sürekli yeni fikirlerle hizmet kalitemizi arttırmaya devam ediyoruz. Şimdi de size yeni ürünümüz olan "Gıcıklık Derecesini", yabancı kullanıcılarımız için "Gıcıking Rate" sistemini sizlere sunuyoruz. Tamamen isteğe bağlı olacak ve kullanımı da gayet kolay olan ürünümüz tamamen sizleri düşünerek oluşturulmuş kullanıcı dostu bir sistemdir. Ayrıca sistemimiz isviçreli bilim adamları tarafından onaylanmıştır. Şimdi de ayrıntılara gelirsek;:011:

Dereceler 1 ile 10 arasında, 1'den 10 gıcıklık artacak şeklide puan verilmesi ön görülmüştür. 10 puan gıcıklığın doruğundaki karakterler için kullanılacaktır. Sistemi aşağıda görebilirsiniz:

1-2= Az Gıcık: 5g4

3-4= Gıcık: :kineme:

5-6= Oğlum bak git!: tertew

7-8= Çok Sinir :trtrt

9-10= Dayaklık: 6t43w

NOT: İster sayısal olarak, ister yazısal, istersenizde ifade kullanabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bakayalo

Haganay'dan Yozora 6t43w

İlk sezonun sonu itibariyle tertew seviyesindeydi, ikinci sezona trtrt seviyesinden girdi, ilerledikçe 9'a, sona doğru 9 buçuğa çıkmıştı, son hareketiyle "up to 11" yaptı. Heyhat, bu tarz animelerde karakterler ölmüyor ¬_¬

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Haganay'dan Yozora 6t43w

İlk sezonun sonu itibariyle tertew seviyesindeydi, ikinci sezona trtrt seviyesinden girdi, ilerledikçe 9'a, sona doğru 9 buçuğa çıkmıştı, son hareketiyle "up to 11" yaptı. Heyhat, bu tarz animelerde karakterler ölmüyor ¬_¬

Abi çok çok çok çok çok... haklısın. Sena-chan'ıma yaptıkları özellikle beni deli ediyordu. Nasıl bir karakter o ya. Çıkışo:grrr:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Neredeyse bir anime de kötü karakterlere sinir olduğum çok nadirdir. Çoğu zaman kötü karakterin çizdiği profil o animenin kalitesiyle paralel gittiği zamanlar olmuştur benim için. Hatta sırf kötü karakterler için seyredilebilecek animeler bile var. Bakınız Uchiha İtaci ve Akatsuki.

Şimdi sevmediğim karakterleri tek tek saymayayım öyle çok ki. Beni en çok sinir eden karakter tipleri ;

1) Tsundereler

2) Gözlük takan kadın karakterler ( istisna yok hepsine gıcığım )

3) İkiz kardeşler.

Sakura ya gelince onun için "sakura yı boğazlamak için 100 sebep "adı altında ayrı bir başlık açılmalı. Bu başlık öyle bir karakter için bile fazla küçük gelir. Bak şimdi bile sinirim tepeme çıkıverdi. mangaka, villanların resmi şampiyonlar ligi olan Akatsuki'yi bulmuş bir insan nasıl olur da esas kız olarak Sakura gibi birini yaratır anlayabilmiş değilim hala.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 hafta sonra...

Bu başlığı sevdim...

Direk Boğmak istediklerim....

Bleach: Inoue, Orihime

Naruto: Uchiha, Sasuke

Skip beat: Fuwa, Shoutarou

D gray man : Kanda, Yu

Ergo proxy: Law, Vincent

Sengoku Basara : Sanada, Yukimura

Slum Dunk: Rukawa, Kaede

One Outs: Saikawa, Tsuneo

Vampire Knight: Cross, Yuuki, Kuran, Kaname

Steins;Gate: Akiha, Rumiho

Hana Yori Dango: Domyouji, Tsukasa-Hanazawa, Rui

Sukitte Ii na yo.:Tachibana, Mei

Kuroko no Basket: Midorima, Shintarou-Murasakibara, Atsushi-Makoto Hanamiya-Kazuya Hara

Kaichou wa Maid-sama!:Takezawa

Itazura na Kiss: Irie, Naoki

neyse.. yeter bu kadar bunun sonu neredeyse benim için yok gibi bir şey..

Allahtan sadece anime karakteri bunlar ve sadece animeler de sinir olduklarımız mangaya geçseydim herhalde daha da yazardım...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Nana Komatsu nam-ı diğer Hachi, hiçbir karakterden bu kadar çok nefret etmemiştim. kerdat

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 hafta sonra...

Genel olarak değilde şu sıralar Nourin deki Minori den gıçık kapmakdayım :) Kendisini Hanazawa Kana seslendirmekde gerçekden büyük kayıp :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Pembe saçlı kadın karakterler. Bir istisna olmadı şu ana kadar. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Zorlama tsundereler, Makise Kurisu, Tohsaka Rin gibi tsundereler normal onları seviyorum ama aşırıya kaçınca hoş olmuyor.

Bacak kadar boylu mecha pilotları, Uso Evin diyesim geliyor ama ilk başta, karaktere kıl değilim de robotların çocuklara emanet edilmesi beni geriyor.

Sanki kendi hataları değilmiş gibi kendilerini çıplak gören erkek karakteri tokat manyağı yapan kişiliksiz bayan karakterler, Btoom'dan o gereksiz sarışın, ismine bakmaya bile üşendim şimdi.

muh feels de muh feels diyen ergenliğini aşamamış tipler, Eva'dan Shinji Ikari. Tabi Shinji'den çok daha beterlerini de gördük ama Shinji iyi örnek.

Komik olması gereken ama genellikle sinir bozucu olan maskot karakterler, Hitman Reborn'dan Reborn. Sen git 100 bölüm civarı indir 3. bölümde şu tip yüzünden shift+delete yap.

Aşk üçgeni içerisindeki kaybetmesine rağmen zorlayan o gereksiz 3. karakterler, Marcoss Frontier'den Ranka Lee.

Benzer şekilde bir olayla, bir eşya yada bir kişiyle ilgili aşırı obsesif olan karakterler, Hyouka'dan Chitanda Eru özellikle.

Bacak kadar boyu olup da dünyanın en bilge insanı gibi tavra sahip velet karakterler, Higurashi'den Furude Rika özellikle, Minami-ke'den Chiaki.

Ana karakterlerden çok daha enteresan olan yan karakterlerin screentime'ından çalan bütün karakterler :D Özellikle Bleach'ten Ichigo ve gereksiz insan tayfası.

Güzel bir konsepti olan animeyi shoujo ai'ye çevirmeye uğraşan karakterler, Rinne no Lagrange ve Symphogear'deki karakterler. Yanlış anlaşılmasın karakterlerin her birini seviyorum iki seride de, fakat animeden tat alamıyorum shoujo ai olması nedeniyle.

Şartlar yerine geldiğinde psikopata dönüşüp oha dedirten, sonra nasıl oluyorsa 3 yaşındaki bebeğin zekasına sahip olan saçma sapan karakterler, Elfen Lied'den Lucy gibi.

Aklıma şimdilik bu kadar geldi. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bir animenin karakterlerinden oluştuğunu düşünüyorum ve tarzını sevmediğim serileri izlemediğim için de bu şekilde nefret ettiğim veya gıcık olduğum karakterler yok diyebilirim. Ayrıca ne zaman sevdiğim bir animede bir karaktere karşı bu tarz hisler beslemeye başlasam, hemen farkında olmadan onu anlamaya çalışıyorum. Hoşgörülüyüm biraz sanırım. Ama öyle bir karakter var ki "yeter be kardeşim" dedirtmiştir bana. O da Kara no Kyoukai serisindeki Kakutou. Bir insan evladı bir kadına karşı, kadın ona bir çok işaret vermesine ışık yakmasına rağmen bu kadar pasif olabilir heralde. Shiki için her şeyi yapacağından hiçbir şüphem yok, bunu kanıtladı da zaten ama Shiki'e karşı tek bir adım bile atamamış, işaretleri, yakılan ışıkları görememiş tamamen pasif ve beta'nın karşılığı olan bir karakterdir kendisi. Beni romantik dizileri izleyen biri gibi "öp şunu artık", "yat şunla artık, daha ne bekliyorsun?", "bir adım at evladım yeter!" gibi hallere sokmuştur.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 ay sonra...

Son izleyip bitirdiğim 2 animeden sonra ciddi anlamda sinirimi bozmaya başlayan 4 karakter daha eklendi.

Mirai Nikki

LdPD2j.jpg

Yukki gibi bir eziğe söylenecek fazla bir şey yok da Gasai Yuno'nun hızlı bir şekilde My anime list de en popüler kadın karakter olmaya doğru gitmesi de ayrı bir sinir bozan şey. Bir anime de hatun yeter ki pembe saçlı olsun bir kaç sahnede iç çamaşırı görünsün ve erkekleri boş çuvalmış gibi öldürsün. Popüler olmaması imkansız. Bakınız Mirai Nikki, bakınız Elfen Lied.

Soul Eater

6YRNPl.jpg

0bVznY.jpg

Ana karakterlerin hepsi başka Maka ve Blackstar inanılmaz sinir bozucuydu. Bende mi bir terslik var bilmiyorum ama herkesin nefret ettiği Excalibur' a bayıldım. Death the Kid Mamoru Miyano sayesinde yırtmış ve hatta en ilginç karakterlerden biri olmuş. Zamanında bu adam bir maymunu seslendirse gene karizmatik olur demiştim o durum bu anime için geçerliymiş hakkaten. :) Yan karakterlerin hepsini sevdim; Kid dışında ana karakterlerin hiç birini sevemedim silahlar da buna dahil.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Orochimaru kadar uyuz bir karakter görmedim. Üstüne öldürüp öldürüp diriltiliyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Uchiha Sasuke, ben buna yalnızca Naruto'lardan ayrı gayrı düştüğünde gıcık oluyorum. Hani oturup zekasını düşünmeden yapamıyorum bu gibi anlarda. Ha benim akıllım, ne diye o intikam hırsına düşersin. Yok yani ölse de kurtulsam dediğim zamanlar oldu. Mangaka onu serinin kötü adamı ilan edecek diye gerildiğim anlar bile... Ki hala bu endişem var hani. O kadar paranoyak yaptı bu karakter beni, zira ben onu 7. takım da severim. *love&hate*

Bunun dışında tek bir an dışında bütün zamanlar boyunca sinirin siniri olduğum karakter: Aizen Sousuke. Yok ben bunu sevmeye de çalıştım, olmadı. Bir kere empati duydum (yalnız olmasıyla ilgili durum -oda animenin sonlarıydı sanırım), ama sempati besleyemedim. Hafızamdan nasıl silmek isterdim şunu. Fazla yer kaplıyor.

Akainu ve Kizaru'ya da öyle gıcık oluyorum ki anlatamam. Kizaru'ya neden gıcık olduğumu unuttum aslında ama görünce yellenesim geliyor. Akainu... ya ne iyi bir şey söyleyebiliyorum ne de sövebiliyorum. Bir karakter anca bu kadar hödük olur ^^' Üstüne üstlük iyice nefret edeyim diye gidip adamın hasını öldürdü. Ayrıca seiyuusunun seslendirdiği karakterler aklıma hep bunu getiriyor, farkında olmadan izlediğim seriden ya da o karakterden uzaklaşmış oluyorum, zar zor tutunuyorum 'bu karakter Akainu' değil diyerek kendime. Bu beni fena etkiledi fena.

Orochimaru. Ya ben bunun dönekliğine gıcık oluyorum. [bknz. sevgili Betten'e katılıyor]

Yok yani yetmedi, Sasuke'yi de kendine benzetti, Kabuto'yu da. Hoş Kabuto'ya da gıcık olurum, hemde fena bir şekilde. Hani 'yazık yahu buna' dediğim bir an bile olmadı ya Q_Q onun geçmişini öğrenince 'çocukluktan belliymiş bunun böyle olacağı' dedirtti bana resmen.

Yuuka adında bir kız. Soyadını unuttum maalesef 11 Eyes'dan bir karakter. Hayatımda hiçbir karakterden bu kadar nefret etmemiştim. Ne kadar kafadan kontak bir karakterdir ya Q.Q boş resmen boş, yazık ziyan. Yani alırım Orochimaru'yu, Sasuke'yi, Kabuto'yu, Aizen'i, Kizaru'yu, Akainu'yu ve aklıma gelmeyen diğer gıcık olduklarımı -aslında çok değiller- oturur çay keyfi yaparım, bununla hiçbir şey yapmam.

İyiki gerçek kişiler değilde animanga karakterleri :011:

Başka gıcık olduklarım vardı ama unuttum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

1) Sakura Haruno (Naruto)

2) Uchiha Sasuke (Naruto)

3) Yagami Light (Death Note)

4) Near (Death Note)

5) Ash Ketchum (Pokemon)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Naruto'nun yaşıtları olan arkadaş grubunda ki elemanların yarısından çoğu zaten çok sinir bozucu. Sırf Sakura- Sasuke- İno üçlüsü bile Naruto ve Naruto Shippuden de ki sinir bozucu karakterlerin hepsine bedel. Muhtemelen böyle bir dünyada yaşasaydım bu üçü yüzünden benim de amacım dünyayı yok etmek olurdu. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Nel'in dediği ben de Akainu ve Kizaru'ya sinir oluyorum. Kizaru'nun özellikle konuşmasından dolayı sağlam bir dayak yemesi gerek. :D Akainu da malum adamı öldürdüğünden dolayı kızgınım ama ilerde büyük ihtimal Luffy karşılığını verecektir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 ay sonra...

Bu yazın başında yıllardır beklettiğim One piece 'e başlamıştım; ama sırf şu karaktere tahammül edemediğim için bırakmayı düşünüyorum. Şuan 200' lerdeyim. Her izlediğim bölüm de bu kızın göründüğü,konuştuğu her sahnede sinirim tepeme çıkıyor ve animeden zevk alamıyorum. Bencil, aç gözlü, rahatsız edici bir karakter olarak neredeyse Naruto'nun Sakurası ile yarışır.. Zaten bir türlü pembe,kırmızı,turuncu saçlı kadın karakterlerle yıldızım barışmadı. :006:

X2VjY7.jpg

Bunu bir ben mi sevmiyorum? One piece forumlarında herkes Nami'ye bayılmış. İleri de karakter gelişimi görebilecek miyiz yoksa bu hep böyle mi kalacak ? Bir de

bu kızın göğüsleri gittikçe şişiyor mu yoksa sadece bana mı öyle geliyor ? :022:

İmza deneme 1,2 :P ( çıkşooo :00a52f5e14511365f5a)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Eyeshield 21 de bi eleman varya sürekli ''a ha ha'' diye gülerek tek bacağını kaldırıp dönmeye başlıyor.. deli ediyo beni onun sesi..

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

new.jpg

Saber... Sana karşı olan hislerimi nasıl ifade edebilirim? "Karakterler" olarak değerlendirme yapamam. Saber ile boy ölçüşebilecek kimse yok. Ona karşı olan hislerimi ifade bile edemiyorum...

Onu gördüğüm zaman... Dediğim gibi ifade edilemez, o bambaşka, o bir prenses...

f7f13a2c9e5319360d12a1d7f494916c.gif

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?