tiso81 25 Ocak 2014 Share 25 Ocak 2014 Değişik bir konu olsun istedim o yüzden bu konuyu açtım. Modelcilikle uğraşıyorum tanışmama vesile olan Hamit (Akuma Blade) arkadaşıma teşekkür ederim güzel bir uğraş edindi sayesinde. Yaptığım ve üzerinde uğraştığım modeller ilgili bir kaç fotoğraf paylaşmak istedim. The Super Dimension Fortress Macross Valkyrie 30th Anniversary Edition Macross 1/72 Super Parts Set for VF-1 bu aslında aşağıdakinin parçaları ama en yukarıdakine taktım. [ Macross Plus 1/72 VF-11B Thunderbolt bunun boyamasını yapmadım o yüzden sadece bu resmi koyuyorum. Kendi yaptıklarım Yabancıların yaptığı çalışmalar. Buda orjinal bandainin bir ürünü Macross için Ben Mecha türü sevdiğim için bunları yapıyorum siz başkasını yapabilrisiniz beğene ve ilgilenen olursa bildiğim kadarıyla anlatırım gerisi ilgilenenlerin araştımasına bağlı. İyi günler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
tiso81 6 Şubat 2014 Yazar Share 6 Şubat 2014 Yeni aldıklarım.Gerçi arkadaş' a aldım ama Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
tiso81 14 Mart 2014 Yazar Share 14 Mart 2014 vf-1s valkyrie roy focker Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
tiso81 14 Mart 2014 Yazar Share 14 Mart 2014 Macross 1/48 YF-19 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
tiso81 9 Nisan 2014 Yazar Share 9 Nisan 2014 Nissan Skyline Nismo GTR R34 öbür mesajdaki arkadaşın dı bunu yeni aldım.İşi tam bitmedi boyanacak yapıştırmaları yapıştırılacak. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
tiso81 12 Nisan 2014 Yazar Share 12 Nisan 2014 Macross VF-25F Tornado Gundam ZGMF X42S Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap