Jump to content
  • Kayıt Ol

2013 AMT Ödüller Açılışı


painscream

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar. 2010' dan beri AMT anime ödüllerini yapamamıştık. Bu sene bir hevesle tekrar yapmaya karar verdik ve sizin için 2013 anime ödüllerini düzenledik. Bu anime ödüllerinde neler olacak diye soracak olursanız, aksiyondan, en iyi ovaya, duygusal kategorisinden en iyi tv serisine kadar çeşitli başlıklarımız olacak. Bunlarla sınırlı değil tabii. Bunlar sadece bir kısmı.

Ödüller nasıl gerçekleşecek?

Ödüller bu sene anket şeklinde gerçekleşmeyecek. Puan sistemi şöyle olacak: Diyelim 6 seri var ödüllerde ve 4 tanesini izlediniz diyelim. 4- X serisi 3- Y serisi 2- Z serisi 1- A serisi diye sıraladık diyelim. Bu ne anlama geliyor? Bu X serisine 4 puan, y serisine 3, z serisine 2 ve a serisine 1 puan verdiğiniz anlamına geliyor. Yani en beğendiğiniz seriye 4 puan vermiş oldunuz ve oyunu yükselttiniz o serinin. En son biz bu oyları toplayıp birinciyi duyuracağız konu altından.

Bir diğer konu, kaç seri izlememiz lazım sorusu. Başlıktan başlığa değişen izlemeniz gereken minimum seri sayıları olacak. Diyelim en iyi devam eden serisinde oy kullanacaksınız, 6 farklı seri olsun yine. Bu başlıkta en az 2 oy kullanmalısınız diye bir kural gördünüz. Siz de 2 tane izlemişsiniz zaten, 2-X 1-Y şeklinde oyunuzu kullanabilirsiniz. Fakat, en az 3 seri oylamanız gerekir diye geçen bir başlıkta 2 seri üzerinden oylama yaparsanız oyunuz sayılmayacaktır. Oylamalar bu şekilde gerçekleşecek. Böylece, oylamalar daha sağlıklı olacak diye düşünüyoruz. Sizin 2 verdiğiniz seriye bir diğer kişi 5 verebileceği için rekabet daha üst seviyede olacak seriler arasında.

Oylamalar ne zaman bitecek?

Oylamalar Nisan ayının ilk haftası sona erecek ve Nisan' ın 2. haftası da sonuçlar duyurulacak. Yani 1.5 - 2 ay gibi bir süreniz olacak. Son güne kadar oy kullanabilirsiniz, o yüzden acele etmeyin, izlemediğiniz ve oylamada yer alan serileri o aralıkta izleyebilirsiniz.

Umarım eğleneceğiniz ve hoşunuza giden bir etkinlik olur. Ödüllere hepinizin katılımını bekliyoruz. AMT 2013 Ödülleri başlasın :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 0
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • painscream

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?