Aurora Borealis 29 Ocak 2014 29 Ocak 2014 (düzenlendi) Terra Formars TANITIM Yıl 2577 Mars'a yerleşmek isteyen insanoğlu ilk mekiğini gönderir ancak mürettebattan kimse sağ kurtulmaz. İndikleri bölgede mutasyona uğramış insani ebatlarda ki Hamam böcekleri tarafından yok edilmişlerdir. Yıl 2599 22 yıl sonra Tekrar Mars'a 15 kişilik Dünyanın çeşitli milletlerinden oluşan bir ekip gönderilmiştir. Ancak bu ekip bir önceki ekipten farklıdır. Biyolojik bazı değişikliklere sahip olsalar da sonuç değişmemiştir. Yıl 2619 20 yıl sonra şimdi 3. bir grup marsa doğru yola çıkmaya hazırlanmaktadır. KARAKTERLER Michelle K. Davis - Ana Karakter Akari Hizamaru - Ana Karakter Shoukichi Komachi - Ana Karakter Marcos Eringrad Garcia - Ana Karakter Sylvester Asimov - Ana Karakter Alex Kandley Stewart - Ana Karakter Adolf Reinhardt - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Romaji: Terra Formars İngilizce: Terra Formars Japonca: テラフォーマーズ BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: Bilinmiyor Bölüm sayısı: Bilinmiyor Yayım: 13 Oca 2011 - ? Dergi: Young Jump Eser: Kenichi Tachibana (Çizim), Yu Sasuga (Hikâye) Türler: Aksiyon, Korku, Bilim Kurgu, Seinen İSTATİSTİKLER Puan: 7.65 Sıra: 2370 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 16:54 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 37563 Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme
zeze 29 Ocak 2014 29 Ocak 2014 Tanıtım için teşekkürler. Serinin çevirisi yapılıyor. Türkçe çevirisi için. (Umarım link vermemin bir sakıncası yoktur.) http://kotonaru.com/projeler/devam-eden-seriler/terra-formars/
Aurora Borealis 29 Ocak 2014 Yazar 29 Ocak 2014 Anam Bilgilendirme için teşekkürler düzelttim.. (Güzel sitenizden nasıl olur da haberim yeni olup utandım..)
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap