Jump to content
  • Kayıt Ol

Z/X: Ignition


painscream

Önerilen İletiler

56797.jpg

Hikayemiz pek de uzakta olmayan bir gelecek üzerinde kurulu...

Aniden dünyanın çevresinde paralel dünyalara açılan beş portal, "Kara Nokta" belirir. Sonrasında garip yaratıklar bu portallardan istilaya başlarlar. Beş dünyanın yerlileri olan bu yaratıklar, aynı dünyalarda ama farklı zaman dilimlerinde yaşamaktadırlar. Amaçları kendi gelecek zaman dilimlerinin daha uzun yaşamasını sağlamak ve diğer beş istila kuvvetleri ile savaşarak öteki gelecek zaman dilimlerini saf dışı etmektir. Anahtar ise kart-formunda bir cihazdır.

Tanıtım alıntıdır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 10
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    8

  • gundamaster

    1

  • painscream

    1

  • calieran

    1

İlk bölümden itibaren zevkle izlediğim tek yapım bu sezon için. En iyisi değil ama nedense gelecek haftayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Tek beklentim Fierte ile onu çağıran efendisi arasında romantizm olması olur.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Benden başka bu seriyi izleyen olmasına şaşırdım. Seriyi her bölümdeki aksiyonu için izliyorum açıkçası. Bir kart oyunundan uyarlama ama fena değil. Karakterleri de oldukça güzel.

Konu olarak nereye varır şu an için bir şey söylemek zor ama izletmeyi biliyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

12-13 bölüm sürerse şayet mantıklı bir son beklemiyorum bu seri için.Dediğin gibi kart oyunu gibi dursada daha ciddi ve iç açıcı bir yapıya sahip. Karakter çizimleride oldukça güzel.

5. bölüm

Airi adlı kızımızın doğum günü bir kabusa dönüştü. Z/X sahibi olmayacağı belli lakin aradadramatik bir yapı vermek için kullanılacak bir karakter gibi. Kapanış klibinde Fierte ile birlikte uçan melek başrole benziyor gibiydi. Belki abisi çıkabilirde.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

6. bölüm

Geçen hafta bölüm yayınlanmadıktan sonra sanki bir bölüm atlanmış gibi bir his uyandırdı. Tam kızımız elegeçirilmiştiki bu bölümde ilk bölüm harici görmediğimiz diğer karakterleri görebildik.Gelecek bölümde ilk bölümün devamı olacak anlaşılan.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

7-8. bölüm

7. bölümde ilk bölümün finalini görmüştük ki 8. bölüm epey bir aksiyon beklerken çok yüzeysel geçtiler. Küçük kızımıza özel bir bölümdü diyebiliriz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sezonun başka bir sıkıcı animesi daha başta gördüğümüz olaylara değindiler halbuki o kadar dolandırmaya gerek yokmuş. Saçma sapan beş para etmez bir anime. İlk bölümde aksiyon beklerken tırt... çıktı. Seriyi 12 bölüme tamamlamak için o kadar fazla boş sahne koyuyorlar ki!:kirmizi:

Bizim gibi dönemlik güncel serileri izleyenlere lafım yok. Ama vaktiniz değerliyse tavsiye etmiyorum. Pişman olursunuz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

9.bölüm

Seride herşey güzel ama kısa seride işleniş yok.Amaç ne nasıl kurtulacaklar falan belli değil. Bölümün tek artısı Ayase'nin geçmişini öğrenmemiz oldu ve Sieger ile yaptığı anlaşmanın şartlarını beklemiyordum doğrusu. Gelecek bölümde de Rigel ve hasta kızımız üzerine olacak. Nerede bu ikili ilişkiler nerede kaldı romantizm boş boş bitecek bu gidişle.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

10.bölüm

Bölüm Rigel üzerine kuruluydu. Efendisini korumak için terketsede efendisi bırakmamayı seçti ve orjinal type 2 yenmesini sağladı. Type 2 giderken Albiuma yakalanıp yok oldu. gelecek bölümde toplu bir savaş izleyeceğe benziyoruz bakalım kızı kurtarabilecekler mi.Bu arada İskender ve Fierte'nin geçmişine yönelik bir flashback izlemedik onları göstermeye zamanda kalmadı gibi.İkinci sezonu sabırsızlıkla bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

11.bölüm

Bölüm itibariyle Ayase, Audium'un içine çekildi ve nefreti ile korkunç bir yaratığa dönüştü. Nasıl yenecekler merak ediyorum. Fierte'nin gerçek manada güçünü göremedik zaten belki o yener. Gelecek bölümde Gambiel'de yok edilirse ikinci sezon beklentim kalmaz gibi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Final

Büyük savaş bitti ve dünyanın geleceğini değiştirecek yeni bir dünyanın gerekli olduğu vurgulandı. Aina ve Ayase kurtarıldı fakat hislerini başrolümüze yansıtamadılar başrolde az odun değil. Fakat en azından annesinin Fierte'yi kast ederek abin kız arkadaşını görse sevinirdi demesi güzeldi.İkilimiz utandılar. Abisininde baş meleklerden Uriel olması şaşırtıcıydı bu bağlamda kendisinide melek olması muhtemel. Hiç bir karakter için amacına ulaşabilmiş bir gelişme olmadı ve pek çok soru işaretiyle bitti. Umarım devam sezonu gelir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?