Jump to content
  • Kayıt Ol

Aldnoah.Zero


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

aldnoah-zero.jpg

Fate/Zero'nun yönetmeni Ei Aoki (Fate/Zero, Gai Zero, Garden of Sinners, Girls Bravo, Hourou Musuko) ile bu serinin yazarı Gen Urobuchi'yi (Blassreiter, Fate/Zero, Suisei no Gargantia, Phantom: Requiem of the Phantom, Psycho Pass, Puella Magi Madoka Magica, Rakuen Tsuiho: Expelled from Paradise, Kamen Rider Gaim) yeniden bir araya getirecek bu TV serisinin henüz karakterlerine, bölüm sayısına yada ayrıntılı sinopsisne dair bir bilgimiz yok. Fakat ilk duyuruda kullanılan siyah beyaz resimden ve tagline'den ( "Adaleti yerine getirelim, cennet düştüğünde bile") bunun adalet kavramı ile yoğun şekilde alakalı bir Body Armor/Mecha serisi olacağını tahmin ediyorum. Seriyle ilgili sunum 22 Mart'da bir sahne gösterisi eşliğinde yapılacak. Yayın tarihi konusunda ise net bir bilgi olmasa da 2014 bitmeden, muhtemelen de sonbahar sezonunda yayınlanacağı kesin gibi.

Daha fazla bilgi elime ulaştıkça paylaşmaya çalışacağım.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 23
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    7

  • gundamaster

    5

  • meyday

    3

  • CloudT

    3

Haberini gördüğüm andan itibaren takibe aldığım bir seri. Ayrıntıların yayınlamasını sabırsızlıkla bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Susei no Gargantia sonrası urobochi'nin yazdığı mecha serilerine temkinli yaklaşıyorum. Beklenti içine girmeden çıktığı zaman bakacağım bir seri olacak. Umalım ki Gargantia gibi olmasın.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Belki de Gargantia bir deneme sürümüydü ve bu da biraz daha geliştirilmiş hali olarak nitelendirip, oldukça iyi bir şeyler gelme ümidi taşıyabiliriz.

Bilmiyorum belki de sadece içgüdü. Bu tarz serilerde, hayal kırıklığı yaşamak pek hoş değil. Bu yüzden de olabilir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Mecha tasarımını beğendim. Humanoid tipte olması benim için önemli kıstaslardan biri. Yalnız yüz şekli Gargantia'daki Chamber'a (Ray Penbar diyesim geliyor hep) epey benziyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Arkada onun aynısı diğer birimler de var, şahsen odak karakterin özel üretim olmayan standart bir Mecha kullandığı bir seriden daha fazla zevk alabileceğimi düşünüyorum. 'Yerden toz filan kalkıyor gibi bu da kara savaşlarına odaklı olabileceğini, gıcır gıcır kalan Mecha'lar görmeyeceğimizi gösteriyor bana.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Gönül ister ki; 08th Ms Team'deki gibi benzer birimlerin kullanıldığı, taktiksel savaşların bolca kullanıldığı bir mecha serisi olsun.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Yapım şu ana dek sınırlı sayıda yeni Anime'de yeralabilmiş yeni yetenek seiyuu'ları başrole taşıyor. Natsuki Hanae (Outbreak Company'den Shinichi Kanou, Severe Crime Edge'den Kiri Haimura, Pilot's Love Song'dan Karel Albus), Kensho Ono (Gingitsune'den Satoru Kamio, Kuroko's Basketball'dan Tetsuya Kuroko, Magi'den Hakuyu Ren), Sora Amamiya (Log Horizon'dan Liliana, Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai!'den Aika Hayase, Isshūkan Friends'den Kaori Fujimiya) serinin başrolündeki seiyuu'lar. Konuya ilişkin İngilizce bir synopsis yayınlanmış değil ama kulağım beni yanıltmıyorsa muhtemelen Mars kolonilerindeki insanların dünyaya geri dönme savaşını anlatacak gibi görünüyor bu da akıllara serinin Nadesico ve Gundam AGE'in üzerine ne kadar yeni şey koyabileceği sorusunu getiriyor. Neyse ki senaryo konusunda Gen Urobuchi'ye güvenim tam.

Karakter dizaynları mangaka Takako Shimura (Hourou Musuko, Sweet Blue Flowers) tarafından yapılırken Mecha dizaynları Gundam 00, Gundam AGE, Code Geass, Valvrave The Liberator ve Ghost in the Shell: Stand Alone Complex'den tanıdığımız Kenji Teraoka tarafından yapılıyor. Müzikler ise Gundam Unicorn, Guilty Crown ve Attack of Titan'dan tanıyabileceğiniz Hiroyuki Sawano tarafından hazırlanıyor.

Merakla beklediğim bu yapım yayına Temmuz 2014'de başlayacak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Seiyu kadrosu gelecek vaad eden isimlerle dolu. Hep bilindik isimlerdense bu isimlerle çalışmaları belki cesurca bence yerinde bir tercih. Mecha dizaynlarının neden beni bu kadar cezbettiği şimdi anlaşıldı. Kenji Teraoka elinden çıkma dizaynların hiçbirinde hayal kırıklığı yaşamadım.

Demek gösterim tarihi de yaz dönemi. Yazın da izleyeceğimiz bir mecha serimiz oldu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

1925189_10152233322298749_1161221356_n.jpg

İlk renkli görsel yayınlandı

Yirim ben bu robotu, yirim! :P

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

"O gün er geç gelecek olsa da hala kendimi bunu hazırlayacak zamanım olmadığını hissediyorum.

İşte o gün geldiğimde içimde ne türden bir pişmanlık olacağını bilmiyorum.

Ama bildiğim tek bir şey varsa, o gün geldiğinde hiçbirşey yapmadan oturmanın getireceği yükü asla kabullenemeyecek oluşumdur."

Alternatif geçmişin 1972 yılında Dünya ve Ay arasında bir hiperuzay geçidi keşfedilir. Fakat bu keşif Dünya ve Mars kolonistleri arasında bir savaşın patlak vermesine sebep olacaktır.

TVアニメ「ALDNOAH ZERO(アルドノア・ゼãƒ*)ã€CM第2å¼¾ - YouTube

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Şimdi sayfayı okurken dikkatimi çekti, yönetmen Aoki Ei'nin çalışmalarında bir Zero furyası oluşmakta. Ga-Rei: Zero , Fate/Zero ve de Aldnoah.Zero. Adam piyasadaki tüm zero çalışmalarını sıfırlayacak :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Aldnoah.Zero yapımının açılış şarkısı Kalafina (Kara no Kyoukai, Puella Magi Madoka Magica kapanışları) tarafından seslendirilecek. Kapanışı ise serinin müziklerini de hazırlayan Hiroyuki Sawano (Shingeki no Kyojin, Kill la Kill) tarafından seslendirilecek.

Yapımdan yeni görüntü:

[bimgx=300]http://cdn02.animenewsnetwork.com/images/cms/news/74422/alnoahvisual.jpg[/bimgx]

[bimgx=300]http://cdn01.animenewsnetwork.com/images/cms/news/75316/vs_006-1.jpg[/bimgx]

[bimgx=300]http://cdn02.animenewsnetwork.com/images/cms/news/75316/vs_006-2.jpg[/bimgx]

[bimgx=300]http://cdn01.animenewsnetwork.com/thumbnails/max450x450/cms/news/73972/vs_003-3.jpg[/bimgx]

[bimgx=300]http://cdn03.animenewsnetwork.com/thumbnails/max450x450/cms/news/73972/vs_003-2.jpg[/bimgx]

Yapımın şu ana kadarki tanıtım videoları:

TVアニメ「ALDNOAH ZERO(アルドノア・ゼロ)ã€CM第2å¼¾ - YouTube

TVアニメ「アルドノア・ゼロ (Aldnoah Zero)ã€CM第4å¼¾ - YouTube

edit: İlk bölümün yayın tarihi 5 Temmuz 2014

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Dakikalık fragman yapamayan seriler bende nedense kuşku yaratıyor. Sözde 6. spot oldu, yayına 2 hafta mı ne kalmış, hala 10-15 saniyelik görüntüler var.

Umarım daha ilk bölümlerden kolaya kaçılmış bir seri görüntüsü vermez.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 5 ay sonra...

2. Sezon Teaser'i yayınlandı. Yeni sezon Ocak 2015'de başlıyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Karakterlerin ne durumda olduğu sır gibi saklanıyor yahu, gerçi afişteki oğlanı görünce insan az bir şey anlıyor. Merakla beklemekteyim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Sezon sonundan sonra mefta oldu dediklerimiz bir kişi hariç yeni teaser ve trailerlarda boy gösterdiler dolayısıyla o sonun da hiçbir değeri olmadı (gerçi tahmin de etmiştik). O kişinin de yeni sezonda animede olacağını düşünüyorum. Açıkçası ikinci sezon süprizini bozdular böyle bir hareketle.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Eğer ilk sezonun sonunda öldü olarak gördüklerimiz 2. sezonda çıkarsa ilk sezona verdiģim puanı düşürüp 2. sezona da en fazla 8 puan vereceğim. 8 puan da ancak epik şeyler olursa. Ölmemelerini dahiyane bir plana, şeytanın aklına gelrmryecek bir oyuna bağlamazlarsa tabi. Büyük ihtimalle de bu olmayacak. Ne anlamı kaldı şimdi sezon sonundaki vuruculuğun. Çok ucuz oldu gerçekten. Çok sinirlendim. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk sezon finali izledikten sonra forumda yazdıklarım ;

Her zaman olduğu gibi hiç beğenmediğim bir seri, hemen 2. sezonu duyurulurken yıllardır yeni sezonu gelecek diye sabırla beklediğim animelerden ses yok. Gerçi daha en başından koca bir savaşı 12 bölüme sığdıramayacakları çok belliydi. 2.sezonu izlemeyecek biri olarak şunu söyleyeyim Aldonoah zero gibi animelerde bir karakterin kafasına kurşun yemesine aldanmamak lazım. Diğer sezon hiç bir şey olmamış gibi kafasında ufak bir sargı ile karakterin sapa sağlam tekrar ortaya çıkacağına garanti ederim. Bu yorum da 2.sezonu izleyeceklerin kulağına şimdiden küpe olsun demedi demeyin!

Ölen karakterlerin ikizi mi gelir saç telinden klonunu mu yaparlar artık bilmem. Saçmalayacakları zaten en başından belliydi. İzlemeyeceğim için benim için fark etmez. İzleyecek olanlara da Allah sabır versin diyeyim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?