ozman 24 Şubat 2014 Share 24 Şubat 2014 http://www.animenewsnetwork.com/news/2014-02-23/sumo-manga-notari-matsutaro-by-ashita-no-joe-chiba-gets-tv-anime Abarenbō Rikishi!! Matsutarō mangası 5 nisandan başlayarak anime oluyor.Manga sumo sporunu ele almaktadır. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
tabibitosan 24 Şubat 2014 Share 24 Şubat 2014 Ooo! Epey spor seri çıkıyor bu bahar. Bununla birlikte 4 oldu sanırım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 24 Şubat 2014 Share 24 Şubat 2014 İlgiiiinç, bakacağım buna. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 24 Şubat 2014 Share 24 Şubat 2014 Free'den sonra fujoshilerin yeni gözdesi bu seri olacakmış Muhtemel sumocu tipi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 24 Şubat 2014 Share 24 Şubat 2014 joponlarda en sevmediğim şey bu sumo kültürü ki izlemeyi bile düşünmüyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 24 Şubat 2014 Share 24 Şubat 2014 Spor serileri gelip dursun ya, keşke her sene böyle olsa, bir sürü spor serisi olur, ne güzel. I zaman da eskilerden izlemek istediklerimizi izleyemeyiz, orası ayrı. Chobits gibi ben de Japon kültüründe sumoyu bir türlü sevemedim nedense. İzleyebilir miyim izlemez miyim bilmiyorum ama gundam'ın dediği gibi bunu da güzeller geçidi yapsınlar. O zaman güzel olmasa da puanları tavan yapar. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 24 Şubat 2014 Share 24 Şubat 2014 Fazla el değmemiş bir konuya değinmişler. Büyük ihtimal, izleyeceğim. Her şey bir yana, Tetsuya-sensei hatrına izlerim. Hatta Joe için teşekkür etmezsem izlediğim dakikalar haram olur. Ve yanılmıyorsam eğer, aynı isimli eski bir seri daha vardı. Bu da sanırım, yeniden çekim adına yapılmış. Yada farklı bir senaryo ile piyasaya sürecekler. Üstelik, Toei'den çıkıyor. Dediğim gibi her şeye rağmen, takip edeceğim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 24 Şubat 2014 Share 24 Şubat 2014 @CloudT yanılmıyorsun ama OVA olarak vardı bu yapım. 1973-93 arası yayınlanan bir mangaydı bu. Artık eskilere el atıyorlar. Önce LOGH animesi şimdi de bu seri. Yapımcılar doğru yolu buldu. Sumo'yu ben de sevmesem de enteresan bir konuya değindikleri için izlemeyi düşünüyorum. Tabi ekranda umarım koca popolar görmem Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 25 Şubat 2014 Share 25 Şubat 2014 Spor serileri gelip dursun ya, keşke her sene böyle olsa, bir sürü spor serisi olur, ne güzel. I zaman da eskilerden izlemek istediklerimizi izleyemeyiz, orası ayrı. Chobits gibi ben de Japon kültüründe sumoyu bir türlü sevemedim nedense. İzleyebilir miyim izlemez miyim bilmiyorum ama gundam'ın dediği gibi bunu da güzeller geçidi yapsınlar. O zaman güzel olmasa da puanları tavan yapar. Guzel kizlarla dolu yapsalar bile sahsen karizmatik erkek basrol olmayacagi icin izlemem. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap