Jump to content
  • Kayıt Ol

Gosho Aoyama'dan Detective Conan Hakkında Şaşırtıcı Açıklama


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

01072013_black_org.jpg

Detective Conan Mangaka'sı Gosho Aoyama hikayenin ileriki kısımları hakkında şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. Hikayenin finale yaklaştığını belirten Aoyama, birçok okuyucunun Karanlık Organizasyon'un ("Kuro no Soshiki") arkasında kimin olduğunu merak ettiğinden haberdar olduğunu, bu organizasyonun liderinin de açığa çıkacağı bir hikayenin başlayacağını duyurdu. Aoyama liderin kim olduğuna (yada cinsiyetine) dair açık bir ipucu vermedi (Aoyama dişil yada eril bir 3. tekil kişi zamiri kullanmak yerine liderden bugüne dek "o kişi" -'ano kata'- olarak bahsetmişti. Fakat hikayenin finalinin hikayenin en başındaki olaylarla ilgili olacağını, liderin hikayenin başlarından beri (ama "ne kadar başlarında" olduğuyla ilgili bir ipucu verilmedi) gözlerimizin önünde olan tanıdık bir karakter olacağını (yani sonradan uydurulmuş bir karakter çıkmayacağını) söyledi.

Öte yandan Aoyama, sözkonusu liderin Profesör Agasa (Conan'ın özel gereçlerini yapan uçuk bilimadamı) mı olduğu yönündeki bir soru üzerine Agasa'nın bu organizasyonun lideri olmadığını söyledi.

black.jpg

Karanlık Organizasyon, Conan'ın çocuğa dönüşmesinin de aralarında bulunduğu, suikastlerden özel soygunlara dek birçok olayın sorumlusu olmasına karşın hikayenin ilk sezonlarında göz önüne serilmemiş, fakat hikaye ilerledikçe uzaktan da olsa varlıklarını hissettirmişlerdi, öte yandan bu organizasyonun liderinin kim olduğu hala gizemini koruyan sırlardan birisi olmayı sürdürdü.

Zira birçok organizasyon üyesi ya liderin kim olduğunu bilmiyordu yada yakalanacağını anladığında sorgulanmamak için intihar ediyordu. (Organizasyona bu güne dek sızmaya yada ondan kaçmaya çalışanlar olsa da bu henüz onların sırlarını açığa seremedi)

Bugüne değin Detective Conan'ın 61 Manga Chapter'i, 41 + 1 TV bölümü ve 2 filminde liderle uzaktan da olsa kontakt kurulduğu, bunların da piramit bir yapılanmaya sahip Karanlık Organizasyon'un en tepesindeki Gin ve Vermouth üzerinden olduğu biliniyordu.

Vermouth ilkin Anime'nin 176. bölümünde, Gin ise -foreshadowing olarak ilk bölümde görünmesi sayılmazsa- ilkin 128. bölümde görünmüştü.

Daha birkaç öncesine değin Detective Conan ile ilgili hayran teorilerinde ve Manga'nın yayınlandığı dergiye gönderilen mektuplarında en çok şüphenilen kişi Agasa idi fakat Aoyama'nın son açıklaması bu teorinin sona ermesine sebep oldu.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 0
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?