Jump to content
  • Kayıt Ol

Fairy Tail(2014) 05.04.2014


painscream

Önerilen İletiler

59313l.jpg

Fairy Tail serisinin devam sezonu. Seri, bir önceki serinin kaldığı yerden konuya devam edecek.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 14
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • bLueeekun

    4

  • calieran

    4

  • painscream

    2

  • hibarikasuya

    1

Fairy Tail'i 30'lu bölümlerde çizimlerinden ve fillerlarından dolayı bırakmıştım. Zaten o aralar mangada ilerideydim. İlk sezonu mangadan kaldığım yerden devam ettirdim ve daha sonrasında mangaya tekrar devam ediyorum. Mangasıda güzel ilerliyor ama bence yine filler dolu az bölümlü bir Fairy Tail izleyeceğiz gibime geliyor. Animenin yarım kaldığı arc bitti ama diğer arc devam ediyor sanırım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben sonunu getirdim bu serinin fakat hep aynı geyiğin olması beni sinir ediyordu. Tamam, shounen onun farkındayım fakat adam hepinizi yere sermiş, siz hâlâ " Biz Fairy Tailiz" diyerek adamı alt ediyorsunuz yenildiğiniz hâlde. Shounen severim fakat bu durum sinirimi bozuyor. O yüzden bu sezonu izleyip izlememek konusunda kararsızım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Fairy Tail bana göre çocuklara göre bir animedir zaten kan yok adamların her tarafı sargı içinde çok ağır yaralı diyorlar. Bu animede hep party hard dediğimiz absürd durum mevcut ama izleyeceğim herhalde. Sevdiğim serileri bölüm biriktirip izlerim ama bu sıkar beni haftalık izlerim. Bu arada bu seride karakter gelişimi sıfır mı yoksa bana mı öyle geliyor?

Filleri nasıl olacak merak ettim şimdi :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Karakter gelişimini sayede bir kaç kişide görebilirsiniz. Bazısı kendi isteğiyle bazısı zorla değişime uğruyor. Bu sezonun çizimleri daha güzel olacakmış. İlk sezonda cidden kan falan yoktu. Ağır yaralı ama o berbat kan sahneleri falan hiçbiri yoktu. Bakalım bundan sonra olacak mı? Öyle kanlı sahneler gelicek ki, animede o kanı göremezsek artık bende "Fairy Tail çocuklar içindir." lafını benimseyeceğim. Anime ilk çıktığında bu lafı çok söylüyordum gerçi. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Anime kaldığı yerden devam ediyor. Her şey bir yana da özlemişim Happy'i...

Geçmişten bir ejder Acnologia'nın ardındaki sırrı açıkladı. İnsanmış ejdere dönmüş. İnsanlarla birlikte yaşama fikrini öne süren ejderde bizim igneldir kesin. Bir sonraki bölüm turnuva kaldığı yerden devam edecek.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Fairy tail sırf hatun karakterler için izlenebilecek bir anime bence. Onun dışında önceki mesajlarda bahsedildiği şekilde çocukca kalıyor. Değer yargısı bozuk veya tam düzgün anlatılamıyor. Ortalık yok olmuş, insanlar ölüyor(!) bizim malaklar hala biz ferü teyülüz diye bağırıyor.

İkinci sezonun ilk bölümü ise güzeldi denilebilir. Bu ejderha hikayesi üzerinden gidilmesi hoş olur ama animenin yeteri ciddiyeti ve düzgünlüğü sağlayamayacağı bildiğimden umudum yok pek. Ejderha hikayei de biraz Elders of Scroll(serisi) oyunundan, birazda Eragon romanından esinlenilmiş gibi duruyordu. Bu arada açılış ve kapanışlar güzel olmuş.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Çizimleri daha iyi olacak denildi ama bildiğimiz yine çocuksu çizilmişler. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Çizimleri daha iyi olacak denildi ama bildiğimiz yine çocuksu çizilmişler. :D

çizimlerin ilk sezondan farkı yok keşke biraz daha iyi çizimler olsaydı izlemesi daha da zevkli olurdu

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

oha yaw kız karnına koca bir kılıç yedi giysisi bile parçalanmadı. Yuh!!! diyorum başka da bir şey demiyorum...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ufak ayrıntılarda olsa işlenmeyen kısımlar var. Son bölümde ya Japoncadan çeviri yanlış ya da anime ekibi seslendirmede bir yerde hata yapmış. Fairy Tail hatalarıyla devam ediyor. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Zamanın da Bleach de romantizm yoktu bol kan vardı. Fairy Tail 1.sezonda da iyi kötü romantizm vardı fakat kan yoktu. Şimdi, 2.sezonda çizerler kanlı sahneler koymaya başladı; fakat çizimler detaysız, ruhsuz sanki ana serinin uyduruk bir kaç bölümlük ovası gibi. İlk sezonda ki one piece kopyası çizimleri hiç beğenmezken şuan o zamanı mumla arar oldum. Serinin hatalarını görmüyorum göremiyorum çizimler o kadar ruhsuz ve soluk ki animeyi izlerken hataları değerlendirecek şevk kalmadı çünkü.

Bu arada başlık uzun soluklu animeler bölümüne taşınabilir. Diğerleri kadar olmasa da ara sıra bölümler hakkında yorum yapacak birileri elbet çıkar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 ay sonra...

Şu Ultear işe karışmasaydı. Fairy tail da dönüm noktasıydı resmen. ama yok İlla biri ortalığı karıştırcak. Nolduu hayatını harcadın. 1 dk lık bi değeri varmış ömürünün noldu....ah ftredr535

Bu kızgınlığım manga okurken Ultearın aynı böyle kendini feda etmesineydi. Gitti yine yaptı ya. Sinirlerim tepeme çıktı yine gitti kurtardı. eweqeq

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sanırım 2. sezonda opening e para yatırdıkları için çizimleri önemsememişler. :D Daha 2. sezona başlamadım. Şu lanet olası arc bitsin öyle başlayacağım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Bitti sonu da şu sıkıcı arc. Mangadada baya baya okumuştum animede de atlaya atlaya geçtik. Olan Ultear'a oldu ona üzdüm çok baba bi karakterdi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?