Jump to content
  • Kayıt Ol

Mangaka-san to Assistant-san to


painscream

Önerilen İletiler

57517l.jpg

Konusu;

Aynısını hissedemediği için karakterlerin duygularını tam olarak yansıtamayan Aito-san, asistanı Ashisu'dan yardım ister. Ashisu, manga için her şeyi yapacaktır. Nasıl bir his olduğunu anlaması için göğsünün ellenmesine izin vermek dahil.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 7
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • bLueeekun

    2

  • loykad

    1

  • painscream

    1

  • AkuTan

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Sakurasou'daki Shiina'nin olayina benzettim ben bunu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sadece çizimine bakacak olursam güzel ama konusuna bakınca ecchi olacak gözlenimine kapıldım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sakurasou'daki Shiina'nin olayina benzettim ben bunu.

Hiç alakası yok aslında, Sadece manganın konusu çok çok yanlış yazılmış. Hikaye pure comedy, Ana karakterimiz mangaka saf ve biraz sapık bir kişi, nitekim mangakasında pantsu-kun gibi karakterler var ve tamamiyle pantsu üzerine kurulu bir manga, Herneyse bu yarım akıllı ana karakterin editörüyle, asistanıyla,yardımcı asistanıyla vs bi harem kurmaya çalışmasını anlatıyor seri diyebiliriz heralde. Tabi pek kolay değil ama,uğraşmaya değer bi hayal sonuçta.Ben mangasını okurken baya eğleniyorum da, her chapterı 10 sayfa olduğundan çok arka arkaya okunursa sıkabilir. Heralde animeside düz 20 dakika olmaz,veya 5-5-5-5 şeklinde bir bölüm 4 arcdan oluşabilir,görüceğiz artık.

Sadece çizimine bakacak olursam güzel ama konusuna bakınca ecchi olacak gözlenimine kapıldım.

Ecchi'si grafiksel olarak pek yok ancak sözel olarak bir miktar var.Yani ana karakterin mangası %100 pantsu üzerine olduğundan konuşmalarda falanda geçiyor ne bu pantsu merakın falan filan şeklinde dialoglar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 hafta sonra...
gundamaster

Epey eğlenceli buldum seriyi. Daimidaler faicasından sonra ilaç gibi gelen bir komedi oldu benim için.

Mangakanın ecchi manga çizmesi dolayısıyla kafasında oluşturmaya çalıştığı ama gerçekten hissedemediği ve çizime aktaramadığı şeyleri asistanından ya da çevresinde gördüğü diğer bayanlardan istemesi epey komik durumlara yol açıyor. Bu yapı dolayısıyla bir bayanın göğüslerini ellemek istemesi bile doğru bir yere yöneliyor. Adam bilmeden nasıl etkili çizsin?!

Bölümün 13 dk gibi bir sürede olması tutarlı bir süre olmuş. Daha uzun olsa sıkma potansiyeli olabilirdi. Şu haliyle yeterli bir süre olmuş.

Bolca gülmek için ideal bir seri.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Çok sıkıcı geldi bana. Mangaka karakteri dünyadan bihaber yaşayan bir karakter ve sapık mı değil mi belli değil. Espriler oldukça sıkıcı, sadece sarışın kızın bodyblow sahnesi güzeldi, o da seriden epey farklı birşeydi zaten. İlk bölümden dropladım maalesef.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Klişeden başka pek bir şey sunmuyor. Her zaman gördüğümüz tiplemeler ve davranışlar bu seride de zerre değişmeden önümüze sunulmuş. Bakuman ve bilimum mangaka temalı serideki "deadline yetiştirmek için ölüyorum bitiyorum ühü" zırvası bunda da var. Ha eğlenceli mi, evet. Çerezlik.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?