Jump to content
  • Kayıt Ol

Saenai Heroine no Sodate-kata


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

saenai.jpg

Noitamina kuşağının yeni serisi olarak Fumiaki Maruto'nun LN'inden uyarlanacak olan Saenai Heroine no Sodate-kata duyuruldu.

Tomoya Aki, Anime Blu Ray'leri satın almak için part time bir işte çalışmaktadır. Aynı zamanda doujin sektörü hakkında hayalleri vardır. Bir gece evine doğru giderken güzel bir kız görür ve ondan aldığı ilhamla yaptğı bir oyuna onu modellemeye karar verir. Öte yandan ona ismini bile soramamıştır ve ne edebiyat ne de çizim alanında yeteneği yoktur. Bir ay sonra etkilendiği kızın sınıf arkadaşı olduğunu farkeder. Megumi adlı bu kız diğerlerince çok zor farkedilen sinik bir kızdır. Edebiyat klübü başkanı Eriri Spencer Sawamura ve klübün onur öğrencisi Utaha Usamigaoka'ya planını açıklar: Comicket için bir oyun yapacaklardır.

Yayın tarihi olarak Ocak 2015 düşünülüyor. Fumiaki Maruto'nun kendi eserinden senaryolaştıracağı yapımın müzikleri Hajime Hyakkoku K ON, GJ Club) tarafından hazırlanıyor. Yöetmen ise henüz netlik kazanmadı.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 5 ay sonra...
  • İleti 1
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    1

  • Bakayalo

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Bakayalo

Big Gangan'ın Eylül sayısının kapağından da Ocak 2015 olarak duyurulduğuna göre kış sezonunda gelmesine artık kesin gözüyle bakabiliriz.

Yönetmenin Kanta Kamei (Usagi Drop, OreShura, Ryuugajou Nanana no Maizoukin) olacağı açıklanmış; baş rollerde ise Yoshitsugu Matsuoka (SAO'dan Kirito, No Game No Life'tan Sora) ve Ai Kayano (Golden Time'dan Linda, No Game No Life'tan Shiro) var (No Game No Heroine mi olmuş ne :P)

Ufak bir de düzeltme yapayım: Usamigaoka değil, Kasumigaoka

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?