Akuma_Blade 23 Mart 2014 Share 23 Mart 2014 Takeshi Koike (Redline, Afro Samurai)'nin bu yaz başında vizyona girecek yeni Lupin III filmini yöneteceği duyuruldu. Lupin III: Daisuke Jigen's Gravestone adlı bu film Lupin III: The Woman Called Fujiko Mine serisinin devamı niteliğinde olacak. Koike bu filmle "Lupin ve Jigen'in arasındaki bağın onlara ifade ettiği anlamı izleyicilere hissettirmek istediği" söylüyor. Lupin III: The Woman Called Fujiko Mine serisinin yapımcısı Yu Kiyozono ise "Bu seriden beridir aslında ne kadar çok Lupin III yapmak istediğimi farkettim, bu film de bunlardan sadece biri." diyerek yeni Lupin III filmlerine açık kapı bırakıyor. Kaynak: ANN Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
meyday 13 Haziran 2014 Share 13 Haziran 2014 Filmden görüntüler: www.youtube.com/watch?v=OwCEHx3EgtE Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
MousassaKanjeri 14 Haziran 2014 Share 14 Haziran 2014 Yerimi ayırtayım. Sürümleri düşmeye başlayınca bana mutlaka haber edin. Pek fazla takip edemiyorum. Gözümden kaçmasın. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
MousassaKanjeri 3 Temmuz 2014 Share 3 Temmuz 2014 Afişi de efsane olmuş. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap