Jump to content
  • Kayıt Ol

Kikaider


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

kikaider_2014_5sec_teaser.jpg

1972 yılında TV serisi ve biri TV serisi formatında 3 kez Anime uyarlaması da yapılan, merhum Manga büyüküstadlarından Ishinomori Shotaro tarafından yaratılan bir karakter olan Kikaider (Humanoid Kikaider olarak da bilinir) modern bir uyarlama ile sinemaya geliyor. Orijinal hikaye Ishinomori Shotaro'nun Frankenstein hikayesine getirdiği serbest bir yorumdur.

Fragman aşağıda:

æ˜*画「ã‚*カイダーREBOOTã€�予告 Kikaider REBOOT Trailer - YouTube

Konu: Nobuhiko Komyouji bir robot üretim projesi olan ARK bünyesinde insanlar için tehlikeli olacak durumlar altında çalışacak robotlar üretmek üzere çalışmaktadır fakat bir deney sırasında ölür ve rakibi Kanzaki ile Savunma Bakanlığı'ndan Tsubakiya projeyi çalarak kendi çıkarları için kullanır. Fakat tam olarak tamamlanmamış olmasına karşın insan görünümünde ve bir bilinç devresine sahip olan, bu yüzden de insan davranışlarına uyum sağlayabilen android Kikaider Jiro ismiyle dirilir ve Komyouji'nin projesi için anahtar önemdeki çocukları Mitsuko ve Masaru'yu peşindekilerden korumak için mücadele eder. Bu savaşta tamamlanmış android Hakaider ile karşı karşıya gelecektir.

Shinobi: Heart Under Blade'in yönetmeni Ten Shinoyama'nın yönettiği filmin başrolünde Jingi Irie (Colorful, Gokusen Movie, Moshidora) ve Aimi Satsuko (Karate Robo Zaburgar) yeralmakta. Ayrıca 1972'deki serinin başrolündeki Daisuke Ban da filmin kadrosunda bulunuyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...
  • İleti 1
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    2

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Kamen Rider Gaim'in (ki senaryosu Gen Urobuchi'ye ait) bu pazartesi yayınlanacak bölümü filmle bağlantılı bir crossover bölüm olarak çekiliyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?