loykad 1 Nisan 2014 1 Nisan 2014 Monogatari romanının 2. kısmında anime adaptasyonuna sığmayan tek bir arc kalmıştı. Bunu da ayrı bir şekilde hemen yayınlayacaklarını söylemişlerdi. Serinin şimdilik son ayağı Hanamonogatari, 31 Mayıs'ta yayınlanacak. Seri 5 bölümlük olacak. Hanamonogatari, Araragi'nin liseden mezun olduktan sonraki zaman diliminde geçiyor. Ana karakter olarak Kanbaru Suruga'yı (ve bolca Ougi'yi) ele alacak. Fragmanda ayrıca daha önce görmediğimiz bir karakteri de görüyoruz: Numachi Rouka. 花物èª� PV第1å¼¾ (Hanamonogatari PV #1) - YouTube İzleyen olduysa serinin son bölümünde Kaiki ile ilgili bir şeyler olmuştu. Bununla ilgili olarak stüdyo "Usomonogatari" adında bir fragman yayınladılar bu sabah: 嘘物èª� PV (Usomonogatari) - YouTube Kaiki hayranlarının yarasını bir kez daha deştiler; zira 1 Nisan şakasından ibaret bu video. İsmindeki göndermeden de anlaşılıyor: "Uso" Seriyi 2. sezondan ayrı tutmak istemedikleri için, ismini Hanamonogatari olarak değil Monogatari Series: Second Season +α olarak duyurmuşlar. Kaynak: ANN
cakiphan 1 Nisan 2014 1 Nisan 2014 Beş bölüm yetmez üleeeeynn . Bunun yazarının ağzına kürekle vurasım var
loykad 1 Nisan 2014 Yazar 1 Nisan 2014 Bence yeterli olur, bi arc taş çatlasin 5-6 bölüme gayet güzel siğiyor zaten. 3-4 bölüm olunca Nekomogatari gibi yorucu oluyor. Bu arc'ta hatirladiğim kadariyla Araragi falan yoktu, Kanbaru Ougi konuşmalari görüyorduk bolca ipucu niyetine. Çok tatmin edici olacak bence 2. sezonun son bölümünden sonra.
cakiphan 1 Nisan 2014 1 Nisan 2014 Bir sezon boyu ougi nin meymenetsiz süratini görmek istemiyorum ben yahu .
loykad 1 Nisan 2014 Yazar 1 Nisan 2014 Valla serinin takipçileri artik gerçek villain'i bolca görmek istiyor daha fazla uzamadan, sen ecchi istersen önceki sezonlari elden geçirebilirsin tekrardan. Hem zaten bu saatten sonra artik ne gelecekse Ougi üzerine gelecek, Kanbaru sonuncusuydu kizlari bir daha eskisi gibi göremeyeceğiz.
cakiphan 1 Nisan 2014 1 Nisan 2014 8in başına gelenler hep bu meymenetsizin başının altında çıktı harbiden sevmiyorum bu karakteri ecchisinde değilim yani
darkeros 1 Nisan 2014 1 Nisan 2014 Kafakarıştımonogatari sonuç olarak 2.sezonun devamı mı oluyor yoksa 2. sezon arada anlatılmayan bir kısmı mı kapsayacak ? Anime olarak piyasaya çıktığın da henüz genç bir insandım şimdi neredeyse torun sahibi olacağım daha esas kötü karakter piyasaya yeni çıkıyor o da güzel.
loykad 1 Nisan 2014 Yazar 1 Nisan 2014 Kafakarıştımonogatari sonuç olarak 2.sezonun devamı mı oluyor yoksa 2. sezon arada anlatılmayan bir kısmı mı kapsayacak ? Anime olarak piyasaya çıktığın da henüz genç bir insandım şimdi neredeyse torun sahibi olacağım daha esas kötü karakter piyasaya yeni çıkıyor o da güzel. Ya aslinda esas kötü karakter ortaya gayet de olmasi gerektiği zamanda çikiyor romanda okuyunca. Ama animeye çevirirken içindeki "volume" başina verirsen 5-6 bölüm seneler geçiyor maliyet yapim aşamasi yayin süresi derken. Tek hata Nisemonogatari'ye 11 bölüm ayirmalari oldu, onu yapacaklarina biraz daha süreci hizlandirabilirlerdi. Hanamonogatari 2. sezonun içinde anlatilamayan bir kisim (bölüm sayisi yetmedi). Yani şurada 3. siradaki: Bence böyle vermeleri daha iyi oldu çünkü 2. sezonun sonunda Araragi ve Hitagi mezun olma arefesindeydiler. Bu Kanbaru'lu olanda mezun olmuşlar göçüp gitmişler.
Ronnie92 25 Ağustos 2014 25 Ağustos 2014 Şimdilik yalnızca commie,horrible ve ddy fansubları var sitelerde =/ Şu güzelim seriyi daha güzel gruptan izlemek için sanırım biraz daha bekleyeceğim.
loykad 25 Ağustos 2014 Yazar 25 Ağustos 2014 Başka da kimsenin çevireceğini sanmam, eğer UTW bir güzellik yaparsa hepsini batch halinde verebilir. Hoş o kiyaği sadece Neko Kuro'da yapmişlardi ama olsun. Ben Commie'den izledim, dehşet ötesi olmuş anime
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap