Jump to content
  • Kayıt Ol

Shingeki no Kyojin Özet Filmleri


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

Shingeki no Kyojin'in ilk sezonu için 2 adet özet filmin 2015 içerisinde gösterime gireceği duyuruldu. Shingeki no Kyojin Zenpen ~Guren no Yumiya~ (Attack on Titan Part I: Crimson Bow and Arrow) adlı ilk film 2015 yılbaşında, Shingeki no Kyojin Kohen ~Jiyū no Tsubasa~ (Attack on Titan Part II: Wings of Freedom) adlı ikinci filmin ise 2015 yaz sezonbunda gösterime gireceği duyuruldu. Filmlerde yeni sahneler olup olmayacağı ise açıklanmış değil.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 10
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • gundamaster

    3

  • Fingolfin

    3

  • loykad

    2

  • Akuma_Blade

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Yeni sahneler olsa bile(çok da tın), para gözlülükten başka bir şey değil.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Madoka'nin uyguladiği taktiğe benziyor, bari 3. film olarak da LN uyarlamasi vesaire yapsalar da milletin satin aldiğina değse. Şehrin ilk zamanlariyla ilgili okuduğum bir LN vardi surlarin dişarisindan kafa falan firlatiyorlardi onunla ilgili bir şey yaptilar mi bilmiyorum ama ona da bi el atsalar iyi olur sanki.

http://myanimelist.net/manga/43999/Shingeki_no_Kyojin:_Before_the_Fall

Mangasi falan da gelmiş hatta haberim yoktu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

AoT hem Japonya'da hem de Amerika'da son dönemlerde çok iyi para yapıyor. O nedenle daha fazla para elde edecekleri hiçbir materyalden, yapımdan geri durmazlar. Bu filmler serinin özetleri olacak. İlk film 1-13 arasının, ikinci filmde kalan bölümlerin. Eren, Mikasa ve Armin'in seiyuları aynen olduğu gibi kalırken diğer seiyular farklı olacak. Filme özel animasyon da yenileneceği için yine ortaya izlemelik bir şeyler çıkacaktır.

Açıkçası bu filmleri izleyeceğim. Belki de muhtemel ikinci sezon öncesi hatırlatma babında olacak bu filmler. İkinci sezonun, manganın bu ilerleme hızıyla 2016'dan önce gelmeyeceğini düşünürsek iyi de bir hamle olarak düşünülebilir bu filmler. Hali hazırda zaten para kazanıyorlarken, filmlerle de iki sene boyunca daha da para kazanırlar. Altın yumurtlayan tavuğu kesmek olmaz.

Bir de Live Action uyarlaması da tüm hızıyla ilerliyor. Başrol oyunculardan biri açıklandı bile.

Sevmiyor olsanız dahi daha çok görecek ve duyacaksınız AoT ile ilgili haberler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundam en son cümleyi üzerime alındım :D cevaplayayım. Shingeki no kyojin animesini de mangasını da severim. Mesajımın nedeni sevmemem veya kötülemem değildi. Parayı kazananlar için haklı ve akılcı hamle tabii ama bizim açımızdan iyi değil.:)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster
gundam en son cümleyi üzerime alındım :D cevaplayayım. Shingeki no kyojin animesini de mangasını da severim. Mesajımın nedeni sevmemem veya kötülemem değildi. Parayı kazananlar için haklı ve akılcı hamle tabii ama bizim açımızdan iyi değil.:)

Yok senin için sarf etmedim onu Kudo. Hani Shingeki'nin seveni kadar sevmeyeni de çok ama kimsenin beğenisine diyecek lafım yok. Bu haberlerden onların kaçışı yok manasında dedim son cümlemi. Seriyi tekrar anlatacağı için ve yeni bir materyal olmadığı için mi senin açından iyi değil?

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Seriyi tekrar anlatacağı için ve yeni bir materyal olmadığı için mi senin açından iyi değil?
Evet, ben yeni bir şeyler görmeyi tercih ederim ve(animede) konunun ilerlemesini istiyorum.(Diğer anime filmleri gibi tekrar olmayan bir şey olaydı) :) Anime bölümlerini tekrar anlatmasının para dışında bir nedeni olduğu düşünmüyorum.(Ama adamlar(tüm sektörü kast ediyorum) haklı tabii sonuçta tüm bunlarda amaç para kazanmak) Hani manga yavaş ilerliyor tamam da, o zaman beklesinler derim izleyici olarak ama sonuçta işin içinde kazanç var. VN animesi olsaydı route farklılığı ayağına hallederdi ve anlardım o zaman. Ya işte böyle ben tekrar olaylarını sevmiyorum.:)
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlla ki bir şeyler çikarmak zorundalar, diğer animelerin SnK üzerini kapatmalarina izin vermemeleri lazim. Mesela bu sene KLK çok tuttu ve neredeyse SnK "hype" inin üzerini örtmek üzereydi. OVAlari verdiler, Blu-Ray'ler geldi (sanirim), mangalar hafiften çöküşe geçti gidişattan dolayi e LN zaten çok satmiyor, Live Action da henüz gelemiyor ne yapalim film yapalim recap olsun garanti satilir diye düşünüyolar. Çok da mantikli bi hamle, böylece insanlar beklemeye ve uzun süre boyunca SnK konuşmaya devam edecek. Bu da seriyi bilmeyen insanlari heveslendirip izletecek. Daha az önce bir arkadaşim gelip "bu SnK çok konuşuluyo nasi güzel mi" diye sordu. :D

Yağmur gibi anime yağan sektörde bu tarz hamleler yapmalari çok normal. Bu paralar 2. sezonun gelişini hizlandiracak işte amaç o biraz da. Film gelecek, blu-rayleri gelecek aylar sonra, onlar satilacak sonra da kazanilan parayla artik yapilacak tek şey 2. sezona abanmak olacak. Bu arada da manga elinden geldiğince ilerlemeye çalişacak. Bu aylari iyi değerlendirmesi lazim mangakanin.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster
Evet' date=' ben yeni bir şeyler görmeyi tercih ederim ve(animede) konunun ilerlemesini istiyorum.(Diğer anime filmleri gibi tekrar olmayan bir şey olaydı) :) Anime bölümlerini tekrar anlatmasının para dışında bir nedeni olduğu düşünmüyorum.(Ama adamlar(tüm sektörü kast ediyorum) haklı tabii sonuçta tüm bunlarda amaç para kazanmak) Hani manga yavaş ilerliyor tamam da, o zaman beklesinler derim izleyici olarak ama sonuçta işin içinde kazanç var. VN animesi olsaydı route farklılığı ayağına hallederdi ve anlardım o zaman. Ya işte böyle ben tekrar olaylarını sevmiyorum.:)[/quote']

Yeni materyal istemek bir takipçinin en doğal hakkı fakat ne zaman sunacağı ya da nasıl ve ne şekilde yapacağı da yapımcının insiyatifinde.

Mangayı okuyor musun bilmiyorum ama ilerleme hızını görmüşsünüdr. Yakın bir zamanda ana hikayeden bir şey gelmesi pek mümkün değil o hızla.

illa ki gelecek zaten ama o süre zarfında adamlar SnK'yi unutturmayacak başka projeler oluşturacak bu filmler gibi.

Hali hazırda 4 tane spin-off mangası da var.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu haberden anlaşılıyor ki 2015'te yani seri yok, 2. bölümünü 2016'ya sarkıtırlarsa 2016'da da yok. 2017'yi beklicez...

2017'de de yan hikayelerden bir seri yaparlar hoop sarkar 2018'e. (Ne kadar kötümserim:gul gul:)

Pazarlama taktiği yapacak bir şey yok. Fenomen dizi walking dead'ta bile bir kaç sezon filler varken, bundan beklememek olmazdı.

Zaten mangası gittikçe sıkmaya başladı artık.... [snK fanıyımdır ama eğri oturup doğru konuşmak lazım.]

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Şu an mangası okurken sıkılıyor, gidişatın kötü olduğunu biliyoruz. O yüzden 2. sezonda gelse çok büyük ivme kazanamayacaklar diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi SnK gündemden düştükçe dvd, manga satışları düşüşteyken bu şekilde kazanmayı düşünmüşler. Eğer çıkana kadar kararım değişmezse izlemeyi düşünmüyorum. Japonya da izleyenide, dvd olarak alanı çok olabilir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?