bLueeekun 23 Haziran 2014 23 Haziran 2014 Son İlkbahar döneminde izlediklerim içinde "Günlük yaşam" olarak izlediğim iyi animeydi. Karakterlerin her biri ayrı tuhaf her biri ayrı komikti. Komedisi son bölümlere yaklaştığı zaman bana göre arttı. Ana iki karater arasındaki olan gelişim tam anlamıyla sonuca erişemedi. 2. sezon gelir mi bilmiyorum ama gelirse iyi olur. Ana erkek karakter biraz kazma. Ana kız karakter utangaç olmasına rağmen erkeği sevmediği bir durumdan kurtarırken, erkek kızın zor durumunda sadece otobüs durağında beklemekle kalıyor. Gerçi kızın gelişim göstermesi için yardıma gitmediği belli olan bişeydi.
CHOBiTS 26 Haziran 2014 Yazar 26 Haziran 2014 Final 8,5/10 Günlü yaşam tarzı bir anime için beklenenden öte bir final olmadı. Yinede gerek karakterleri ve orjinal esprileri kendini izlettirdi. Özellikle Mayumi karakterini çok begendim o olmasaydı bu kadar sevmezdim. Kawai karakteri bana fazlasıyla antipatik geldi ki başrol olmasaydı keşke diye izledim.
cakiphan 16 Mart 2015 16 Mart 2015 keşke final bu olsaydı yahu... De bunu izlerken son 1-2 bölümü hala da izlemediğimi fark ettim. Mevcut alt yazılara burun kıvırdığım için ara verdiydim
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap