Jump to content
  • Kayıt Ol

Date a Live II


CHOBiTS

Önerilen İletiler

Konu:

Itsuka Shido liseli bir erkek öğrencidir. Bahar tatilinin son gününde şehiri harabeye çeviren bir patlama olur ve sonrasında Shido'nun önünde zırhlı bir kız belirir. Shido'nun üvey kız kardeşi Kotori; bu kızın "Special Disasterous Designated Creature: Spirit " adıyla çağırıldığını söyler uzay zaman sarsıntılarına neden olmaktadır.Kotori anti-ruh örgütüne bağlı bir kumandandır ve görevi Shido'nun bu ruh kızla çıkmasını sağlamak üzere emir almıştır.Kotori Shido'ya sadece şunları söyler "Sana ruhu yenmeni söylemiyoruz, sadece bırakta o sana aşık olsun ve dünyayı kurtarabilelim."

Serinin 2. sezonudur.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • İleti 7
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    6

  • painscream

    1

  • Ronnie92

    1

İlk bölümü yeni izledim.

Başrollerimiz arasında geçen yeni gelişmelere ek olarak insanların tarafında da sıradışı gelişmeler yaşanıyor. Touka'nın yanlış anlamaları bölümü harcadı ama sonu güzel bitti. Bölüm sonunda Kurumi'yi görmek daha güzeldi.İlk ruhu öldürmek için çalışıyor bakalım ilk ruhla Shidou arasında nasıl bir bağlantı var.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Geldi demek sonunda, bir ara bakmak lazım. Gerçi sezondan tek Jojo' ya el atabildim daha. İzlemek istediğim seriler de var, bakalım artık. Belki bitince izlerim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

2. bölüm

Bu sefer Shido değilde ruh kızlarımız atak yapıp aşık olma yoluna gittiler. tek fark bu aralarındaki mücadelenin bir yansımasından ibaretti. Tohka henüz kızların ruh olduğunu bilmeden saf saf dolanıyor fakat arka planda en iyi AST pilotu kameraman kılığında olayları inceliyor. Bu sefer Shido insanlar tarafından öldürülebilir gibi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

3. bölüm

bölüme damgasını vuran Yamai kardeşler ve verdikleri fanservislerdi.Touka ise arka planda Tobiichi ile uğraşıyordu. Düşman saflarında yer alan birinci ast üyemiz ise bilgi sızdırmaya devam ediyordu taki bölüm sonunda harekete geçene kadar. Yamai kardeşlerin son seçim hakkını kardeşinden yana kullanmalarını istemeleri birazda olsa duygusaldı diyebiliriz. Fakat Shidou Touka ile konuşurken ikiside kulak misafiri olunca yine savaşçı hırsları dizginlendi ve savaşa tutuştular. Touka araya girebilecek mi yoksa Shidou ölüm pahasına duruduracak mı göreceğiz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

4. bölüm

Sonunda ikizlerimi mühürleyebildik. Bir numaralı AST üyesinin 3 saftirik kızımızın kazdığı çukura düşüp yenilmesi beklenmedik bir durumdu. Lakin Shidou en sonunda öpmekten başka yetenekleri olduğunu gösterdi. İstediğinde mühürlenen ruhların gücünü kullanabiliyor.Lakin iki gemi arasındaki savaş çok saçmaydı. Özelliklede mazo yardımcı kaptanın varlığı bile igrendiriyor. Kotoei'nin ana üsse gitmesi ve aldığı emirlerin gerekirse Shidou'yu öldürmek boyutuna varması nasıl gerçekleşecek acaba.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Final 8/10

İlk sezona kıyasla daha güzeldi. Lakin o akdar karakter içinde kafası çalışan bir tek kurumi olması biraz sıkıcıydı. Tohka'nın ikinci versiyonuda hem güç hemde hemde zeka olarak biraz daha iyiydi. Bakalım filmlerinde nasıl bir mantıkla devam edecekler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

10 bölüm olmasına rağmen baya sıkıldım izlerken. Filmini sırf Kurumi için izleyeceğim.

Sanırsam bundan sonrası Kurumi üzerinden devam edecek. Zaten seride adam akıllı bi tek o var.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?