Jump to content
  • Kayıt Ol

Ryuugajou Nanana no Maizoukin


CHOBiTS

Önerilen İletiler

Ryuugajou-Nanana-no-Maizoukin-annonce-anime-600x330.jpg

Konusu;

Babası tarafında reddedilmiş ve "Özel Öğrenci Bölgesi" denilen sunî adadaki bir liseye nakil yaptırmak zorunda kalan Juugo, aylık harcaması 40000 yen ile sınırlı olduğu için kirası ucuz bir eve çıkar ancak bu ev, ölmeden önce tam bir NEET olan Nanana'nın hayaletinin olduğu evdir. Çok geçmeden Juugo ve okulun Macera Kulübü'ndekiler, Nanana'nın gizemli güçlere sahip hazineleri için adada hazine avına çıkarlar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 8
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    5

  • bLueeekun

    1

  • crows005

    1

  • cakiphan

    1

Izlediğim kadarıyla nanana öldükten sonra mecburi olarak NEET oldu canlıyken bildiğin maceracıymış hazine felan bulup yapay ada inşa etmiş tanıtım bayağı yanlış olmuş

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Seri bana Tasogare Otome Amnasia adlı seriyi hatırlattı ve

ordaki gibi bir romantizm olmasını bekliyorum.Gelecek bölümde yeni karakterleri görebileceğiz ama çok ilgi çekici durmuyorlar ne yalan söyliyim. Seriyi izlemeye devam edeceğim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İzleyen arkadaşlar biraz daha yorum yapabilir mi? İzlenebilir mi? Resimleri ve konusu fena durmuyor gerçi ama biraz daha yorum alabilirsek şahane olacak. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk bölümden izlenebilir diyebileceğim bir seri ancak anakarakter olacak oğlan çok pasif çıktı. Kendine meitantei diyen kızımız daha ön planda gibi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Güzel gibi duruyor şuan için, izlerken sıkmıyor ve ilerisi için umut var gibi. Öğrenci şehri mantığı To aru majitsu no index teki gibi diyebiliriz. Çizimleri güzel özellikle nanana güzel olmuş. Ama tam kız gibi görünen ve aslında erkek olan bir karakter var sanırım ki niye böyle yaparlar anlamıyorum. Kötü yanlarından biri bu.

Bölümler ilerledikçe puzzle çözmemsi durumlarla karşılaşacağız ve bunu doğru işleyebilecekler mi? Sorusunun cevabı seyir zevki açısından önemli olacaktır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

2 ve 3. bölüm

İlk Nanana parçasını tesadüfen bulan başrolümüz harika dedektif ve asistanı tarafından çabucak bulunur ve parçayı geri iade ederler ertesi gün dedektif kız ve yardımcısı sınıfa transfer olurlar fakat erkek olduğu halde neden kız kılığında geziyer asistanı anlamış değilim. Bide üstelik tüm sexappeali onun üzerinden veriyorlar. 3. bölümde klübe katılan kahramanlarımız asayı alabilmek için çok mücadele ettiler. klüp başkanı asayı elegeçirince yeni üyelerimi hemen sattı ne yazıkki. Bundan sonra işleyiş nasıl olacak acaba tüm karkaterler nerdeyse toplandı. Bunun harici bölüm açılış şarkısındaki grupça söylenen kısımlar çok hoş.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

4. bölüm

Juugo'nın sanılan akdar aptal olmadığını dayanıklılığı kadar zekide olduğunu öğrendik ama dedektif kızımız yinede olayı çözdü. Acaba Juugo'nun babasının Nanana ile nasıl bir bağı var.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Final 8/10

Bu sezonki seriler genelde kısa bitti doğrusu. Ödüllü bir romandan uyarlanmış bir yapım lakin anime olarak pek başarılı bulmadım. Özellikle hizmetçi erkek karakterden başka fanservis veren yoktu ve erkek karakterlerimizin onu izlemeleri ayrı bir fetishlikti doğrusu. Sandık için yaptıkları son savaş güzeldi lakin içinden pek birşey çıkmaması biraz şaşırttı. Neyseki düşmanlarını Yukihime ve arkadaşının daha sonra yakaladıklarını gördükten sonra biraz olsun içime su serpildi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?