CHOBiTS 13 Nisan 2014 Share 13 Nisan 2014 PS3 oyunu Atelier Escha & Logy ~Tasogare no Sora no Renkinjutsushi serisinin ilk bölümü indirdim lakin henüz izleme fırsatım olmadı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 15 Nisan 2014 Yazar Share 15 Nisan 2014 ilk bölüm sıcak ve samimi başladı. Escha'nın kazan kullanıp simya yapması bana Kamidori alchemist Maister oyununu anımsattı. Mangada kızın asası vardı henüz görünmedi acaba bir yerdemi bulacak acaba. Logy ise bu küçük kasabaya gelmesinin ardında yatan gerçek gizemi ne zaman açığa çıkaracak. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 25 Nisan 2014 Yazar Share 25 Nisan 2014 2. bölüm Escha ve Logy görevlerini yerine getirirken diğer yan karkaterlerle tanışıp kendislerine ekip toplamaya devam ediyorlar. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 4 Mayıs 2014 Yazar Share 4 Mayıs 2014 4. bölüm Yeni karakterlerimiz Escha'nın ambarına yerleştiler ve bölüm onlara eşya arama ve hareketli kuyruk yapma çalışmaları sonucu şenlenen ortalığın halini toplamaya yönelikti. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 26 Haziran 2014 Yazar Share 26 Haziran 2014 11. bölüm Rpg tarzı oyun uyarlamaları gerçektende berbat oluyor en azından shiyawase no pan serisinden daha iyiydi.Escha son savaş için uçan kalaye tekrar gitmeye karar verdiler ama yenmeleri oldukça zor olacak gibi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap