Jump to content
  • Kayıt Ol

Kanojo ga Flag no Orareta


CHOBiTS

Önerilen İletiler

Kanojo-ga-Flag-wo-Oraretara-Image-4.jpg

Konu: Hatate Souta insanların başının üstünde bayraklar gören kendi halinde bir öğrencidir. Lakin bu bayraklar kişinin ruh durumunu göstermekte hatta siyah renk aldığında kişinin kısa bir süre sonra öleceğine işaret etmektedir. Souta'nın bu bayrakları kırma gibi bir yeteneği daha vardır ve böylece insanların yaşamlarını değiştirebilmektedir.Ama transfer olduğu yeni sınıfında sakin ve içine kapanık hayatı kendisini rahatsız eden bir birinden renkli kızlar yüzünden değişecektir.

Çizim olarak pek hoş gelmedi hatta ilk bölüm bitmeden bırakacaktım lakin sonrasında acaip eğlenceli ve komik geldi. Şimdi yeni bölümü zevkle bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 4
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    5

2. bölüm

Bölüm ilk başlarda yine sönük başladı. Bütün kızlar toplandık hesabı Souta için yurt yaptılar yalnız kalmasın diye heroine adaylarımızda yurda taşındı sanki aileleri yokmuş gibi. Souta'ya bu gücü veren kızı ve arkasındaki gizemi merak ettim doğrusu. Souta kendine savaşçılar edinmesi gerekecek gibi duruyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

3. bölüm

Bölüm zengin kızımıza robot bir hizmetçi göndermeleriyle başladı. sonrasında gelen kendocu kızımız başrolümüzle çocukluk arkadaşı çıkınca itici tavırları birden değişti ve başrolümüzü sevmeye başladı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

4. bölüm

Oyunlar hızlı başladı Souta takımı ilk gün ilk sırayı aldı fakat sonrası günlerde Souta'nın ölüm korkusu sonucu bozulan morali herkese yansıdı vee gerilediler. Souta ölümden kurtulmanın yollarını ararken geçmişteki anıları aklına geldi ve arkadaşlarını savaşcı olarak sınıflaması gerektiğini öğrendi. Turnuvayı kaybeden ekibimizi izleyen sadece seyirciler değildi ve sanırım arka plandaki düşmanı bundan sonra görebileceğiz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

12. bölüm

Son derece saçma bir yapımken bazı orjinal karakterleriyle gülebildim doğrusu. Matrix tarzı bir sanal evrende olayların yaşanması ve prensesimizin aslında Hatate'nin ablası olduğunu öğrenmemiz şaşırtı diyebilirim. Son savaş için tüm dostlar bir aray geldi pazartesi günü sona erecek artık.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?