neshter1341 15 Nisan 2014 Share 15 Nisan 2014 [bimgx=300] http://moarpowah.com/wp-content/uploads/2014/01/SNAFU.jpg[/bimgx] Daha sonra ayrıntıları açıklanacak olan animenin 2.sezonu 9. light novelle beraber duyuruldu.Bakalım Hikigaya Hachimandan daha ne dersler görecek ve ne tür felsefi sözler duyacağız. Kaynak:myanimelist link : http://myanimelist.n...topicid=1147499 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cakiphan 15 Nisan 2014 Share 15 Nisan 2014 Ooo güzel haber Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
nephie 15 Nisan 2014 Share 15 Nisan 2014 Aynen aynen güzel haber. Ne kadar sevindim anlatamam:D Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 15 Nisan 2014 Share 15 Nisan 2014 Akşam akşam aldığım en güzel haber ya. Ne kadar çok bekliyordum oysaki gelmesini. Valla bütün manga light novel falan hepsini animeye çevirsinler. Hachiman geri dönüyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 15 Nisan 2014 Share 15 Nisan 2014 Haber için teşekkürler devamı gelmesi gereken bir seriydi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Sky_King_Goko 16 Nisan 2014 Share 16 Nisan 2014 oy oy oy ne güzel haber bu böyle. en çok sevindiğim haber oldu bu. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
calieran 16 Nisan 2014 Share 16 Nisan 2014 Süper bir haber. Çok güzel bir seri ikinci sezonu kesinlikle hak ediyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
sp0rcu 28 Nisan 2014 Share 28 Nisan 2014 Keşke 2. sezonu çıksa dedikten 1 kaç hafta sonra bunu görmek güzel bir şey Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Ronnie92 29 Nisan 2014 Share 29 Nisan 2014 Yokatta! Umarım bizi fazla bekletmezler ve hazirana doğru filan izleriz Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
neshter1341 29 Nisan 2014 Yazar Share 29 Nisan 2014 Yokatta! Umarım bizi fazla bekletmezler ve hazirana doğru filan izleriz Sanırım 2014-2015 kış sezonu yayınlanacak.yani 6-9 ay arası bekleyebiliriz ama değer zaten bir 12 ay beklemişiz şimdiye kadar Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
painscream 16 Ekim 2014 Share 16 Ekim 2014 Habere göre, Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru serisinin 2. sezonu bahar 2015' de başlayacak. 2. sezonun isminin Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru. Zoku olacağı da duyuruldu. 2. sezonda kadroda bazı değişikliklere de gidildi. Yönetmen, stüdyo, karakter dizayn ekibi değişti. Director: Kei Oikawa Character Design: Yuichi Tanaka Studio: Feel şeklinde olacak. Kaynak: MAL Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
crows005 16 Ekim 2014 Share 16 Ekim 2014 Belliydi geleceği ikinci sezonun, hiçbir şey açıklığa kovuşmamıştı neticede birinci sezonda! Umarım, ikicisi sezonu da ilki gibi büyük bir etki bırakır sevenlerinde! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
aysöken 19 Aralık 2014 Share 19 Aralık 2014 Siteleri falan karıştırdım, biri light novel'i 12'de falan animesiyle beraber komple bitirecekler diyor ama ne kadar doğru bilemedim. Light novel en son 10 çıktı bu arada. Stüdyonun değişmesine de bir anlam veremedim, seriyi anime yapmada bir rekabet falan mı var, nasıl iş bu? Ayrıyetten ilk sezonu ilk 6 ln'den yapmışlar, yine 13 bölüm olur herhalde. Umarım komple bitirirler, bu kalp ağrısına bir daha gelemem. Yarım kalınca insan fena oluyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap