Jump to content
  • Kayıt Ol

Yeni Futari Ecchi OVA'sı


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

Futari%20Ecchi%20-%20Creditless%20Ending%20(KH).mkv.jpg

Aki Katsu (Princess Academy, Vision of Escaflowne)'nun Futari Ecchi Manga'sının 60. cildinin kapağında verilen habere göre yeni OVA yolda. Yeni OVA'nın "tümüyle yeni" bir hikaye olacağı belirtilmiş.

Manga Sutra adıyla da bilinen yapım, gerek bayan gerekse erkeklerin cinsel deneyimsizliklerinden dolayı doğan önyargılara kapılmamaları için yazılmış bir nevi "sağlıklı cinsel hayat kılavuzu" niteliğindeydi ve gördüğü ilgi 1997'den beri 60 cilde ulaşmasını sağladı.

Erotik komedi türündeki Manga'nın konusu ikisi de bakire olan Makoto ve Yura'nın 25 yaşında evlenmeleri ile birlikte gerek birbirleri, gerek başkaları, gerekse medya yoluyla edindikleri tecrübeler üzerinden yaşadıkları çoğunlukla komik olayları anlatmaktaydı.

2002 yılında 4 bölümlük bir OVA adaptasyonu da yapılan yapımın 2003'den itibaren başlayan Futari Ecchi for Ladies adlı bayanlara yönelik bir spinoff'u da bulunuyordu. Ayrıca 2000 yılında WOWOW kanalı için 4 bölümlük bir TV özel Live Action uyarlaması, 2011'de 12 dakikalık 15 + 3 bölümden oluşan bir web miniserisi ve 2011-2012 arasında 4 filmlik bir Live Action film uyarlaması da yapılmıştı

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 0
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?