Jump to content
  • Kayıt Ol

Hitsugi no Chaika Tartışma


Fingolfin

Önerilen İletiler

61781.jpg

[fieldset=Tanıtım]Toru Acura, 20 yaşında eski bir askerdir. Savaş sonrası hayatta bir amacı kalmadığına inanan Toru, üvey kız kardeşiyle birlikte yaşamaktadır. Geçimlerini ufak tefek işlerle zar zor sağlamaktadırlar. Toru bir gün, adı Chaika olan ve kacaman tabut taşıyan 14 yaşında bir kızla karşılaşır.

Birlikte ölümcül bir tehlikeyi atlattıktan sonra Toru, kızın sıradan biri olmadığını görür. Daha sonra Chaika babasından kalan mirası toplamaya çalıştığını söyler ve Toru'yu işe alır. Yaşanan bir dizi macera sonucunda mirasın ne olduğunu ve Chaika'nın gerçek kimliğini öğrenen Toru; onunla birlikte maceraya atılır. Chaika'nın peşinde onu öldürmek isteyen pek çok düşman olmasına karşın, hayatta yeni bir amaç bulduğunu düşünen Toru, kız kardeşiyle birlikte Chaika'ya hizmete başlarlar. [/fieldset]

Kaynak: MAL.

Yüz çizimleri göze güzel gelmese ve özellikle Chaika, hunterxhunter dan Komugi'yi anımsatsa da anime şimdilik güzel gidiyor. Kendini izllettiriyor.

61781.jpg

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 9
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    3

  • cakiphan

    3

  • calieran

    2

  • Fingolfin

    2

Haftalık takip listemdeki seri animesinin başlayacağı haberini duyduktan sonra mangasını bırakmıştım.

Çizimler ve karakterler güzel lakin başroldeki iki kızımızında embesil gibi konuşmaları biraz tuhaf geliyor. 4. bölüm baya güzeldi ejderhanında ekibe katılması hiç olmazsa mal muhabetleri daha renkli kılacaktır. Banyo sırasında Chaika'nın boynunun komple iz olması başının kesildiği sonradan geri hayata döndürüldüğünü gösteriyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu animenin dövüşleri gerçekten güzel bölüm oldu en ufak bir gaza gelip önüne geleni biçme olayı olmadı. Kız kardeşin en ufak yakınlaşmaya tahammülü yok araya güzel giriyor :D Chaikalar çoğaldı. Her bir Chikanın babası ile ilgili ayrı bir amacı var gibi seri gidiyor bence

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

5. bölüm

Bu Chaika'lar kendine birkaç dost bulmakta üstlerine yoklar. Kırmızı kızımız bizimkine göre daha olgun duruyordu lakin boyunlarındaki iz çoktan öldükleri izlenimi veriyor ve birileri tarafından kullanılıyor gibiler. Bakalım daha başka Chaika çıkacak mı. Diğer yandan kız abisinin başkasına yakınlaşmaması için elinden geleni yapıyor bakalım umarım meyvesini alır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

6

Güzel gidiyor. Daha önce dediğim gibi yüz çizimleri(özellikle chaikalarda(özellikle kaşlar)) göze güzel gelmese de, konu derinleşmeye başladı. Chaikaların ve akari nin odun gibi konuşmalarını ben seviyorum bu arada.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

12. bölüm

Chaika'rın sayısı git gide artarken son karşılaştığımız Layla adlı karakterin yaptıkları hepsinden beterdi doğrusu. Chaika'rın kukladan başka birşey olmadıklarını öğrenebildik bakalım bu seferde sözde babasının parçalarını toplamaya devam edecekler mi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Final

Sırf Chaika için izliyorum seriyi çok güzel konuşuyor :gul gul:

İkinci sezonu çıkıcakmış. Çıksın izleriz. Eğlenceli yer yer tebessüm ettiğim bir seri oldu.

. sezonda yeni düşmanlar yeni olaylar bekliyecek bizi. Yanlız sarışın oğlan öldümü bilmiyorum. Onu seven kıza da bir haller oldu evrim geçirdi resmen.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 5 ay sonra...

ikinci sezon da ilk aezon gibi sessiz sedasız geldi gitti . Ben ne hoş buna tartışma konusu açılsın diye yırtımadiğıma şaşırdım hala da şaşkınım.

Chaika wa ippai bir sezon oldu ikinci sezon ama sıkmadı, amaçlarına ulaşan siyah ve beyaz chaikalar oldu ama beyaz biraz elini çabuk tuttu son olaylardan sonra bir sezon daha gideri vardı serinin kendini bozmadan devam ederdi bence. Gerçi daha ikinci sezonu izlemedim son bölümünde çevrilmesini bekliyorum. Çevrilince hepsini baştan sona detaylı bir yorum yapamıyım acaba

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 hafta sonra...

ve final

Ulan lan lan lan..... :kineme::kineme::neqoluyor:

2 sezon bu saçmalık için mi izledim bu seriyi bana vaktimi geri verin nolur...:kazna:

Abi berbat bir sondu ya var ya 5/10 bile zor veririm. off off tamamiyle zaman kaybı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?