Jump to content
  • Kayıt Ol

Yeni All You Need Is Kill LN'ı


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

AllYouNeedIsKillCover-thumb-300xauto-34952.jpg

Yakın gelecekte, gezegenimiz Mimic adı verilen yaratıkların istilasına uğramıştır. Bu yaratıklarla etkili şekilde savaşabilmek üzere Jackal adı verilen giyilebilir savaş zırhları seri üretime geçirilir ve hızlandırılmış bir askere alma faaliyetinden sonra insanlığın son direnişi başlar. Keiji Kiriya (Amerikan versiyonunda Bill Cage) gönderildiği intihardan farksız görevde dakikalar içerisinde ölür ama bir süre sonra aynı hayatı defalarca yaşamakta olduğu bir döngüde olduğunu keşfeder. Her savaşında Özel Kuvvetler mensubu Rita Vrataski ile yan yana gelmektedir ve dahası aynı şeyi o da yaşamaktadır.

Hiroshi Sakurazaka (Yokuwakaru Gendaimahou)'nın yazdığı, illüstrasyonlarını ise Yoshitoshi Abe (Serial Experiments Lain, Haibane Renmei, Niea 7, Texhnolyze)'nin, Manga adaptasyonunu ise Takeshi Obata (Death Note, Hikaru no Go, Bakuman) ve Ryousuke Takeuchi (ST&RS)'ın hazırladığı All You Need Is Kill'in devam cildi açıklandı. Henüz yeni romanın çıkış tarihi açıklanmış değil.

Ayrıca yayıncıda yapılan br diğer açıklamaya göre 19 Haziran sonrasında basılacak orijinal All You Need Is Kill romanının illüstrasyonları da Takeshi Obata'ya ait olacak. Aşağıda yeni adaptasyondan bir illüstrasyon görülebilir.

514w1wiix-l._ss500_.jpg

aynik-cover-copy.jpg?w=640&h=500

Ayrıca Viz Comics, bu hafta itibariyle Nick Mamatas'ın yazıp (Move Under Ground) Lee Ferguson (Green Arrow, Miranda Mercury)'un çizdiği bir grafikroman versiyonunu da piyasaya sürmüştü, onu da duyurmuş olalım yeri gelmişken.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 0
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?