Jump to content
  • Kayıt Ol

Hozuki-san Chi no Aneki


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

news_large_aneki_comic.jpg

news_large_hoozuki.jpg

Ran Igarashi'nin (Worldgaze Clips) Hozuki-san Chi no Aneki Manga'sının filme uyarlanacağı duyuruldu. Momoko Tani (JIN, Yukemiro Sniper), Kayoh Sato (Wake Ari "Hi" Otakara Eizō Matsuri Dōga! Inpukato Ōkoku, Don) ve Tomoya Maeno (Hibi Rock)'un başrolünde yeraldığı film Hozuki isimli bir gencin, hınzır üvey ablası Haru'nun kışkırtmalarına dayanma çabalarını konu alıyor.

Kodokawa'nın Young Ace'inde 2009-2011 arasında tefrika edilen 4 ciltlik bir Manga'ydı. Spinoff'u olan Hozuki-san Chi no Aneki: Nano Branch ise 4Koma Ace Magazine'de 2011'de yayına başladı. 2011 yılında seriye OVA formatında bir Anime duyurulduysa da piyasaya sürülmedi.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 2
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    2

  • suke

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Mangasını büyük keyifle okumuştum. Akılda kalıcı karakterlere sahip bir seri. Özellikle Aneki, yosun saçlı kız, trap abla ve elemanın diğer ablası öyle böyle aklımda kalmadı yani. :011: Fakat film olması biraz şüpheye düşürdü beni, başrol için seçilen aktör hiç olmamış. Aneki için ise belki diyorum ama yukardaki resimde ablanın yaptığı şey biraz aşırıya gitmiş, mangada çok daha enteresan şeyler oluyordu. Acaba diğer karakterler de ele alınacak mı? Özellikle yosun saçlı kızın dövüş sahnesini görmeyi umuyorum. Epik ötesiydi. :P

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Eleman olmamış resmen ama bayanların gideri var. Manga'yı okumuş değilim ama az çok duymuştum, bu süretle okumaya başlayabilirim sanırım. Arızalı abla temasına kayıtsız kalamayan biri olarak ben de bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?