Jump to content
  • Kayıt Ol

Yazı/yorum yazmayı bırakıyorum


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

Özel konularda giriş faslı yapmakta becerikli biri değilim maalesef. AMT forumunda yazı/yorum yazmayı bırakıyorum. Kişisel bir karardır. Sebebi bana özel kalsın. Haliyle kimseyi bu saatten sonra kırıp incitmiş olmayayım. Ha illa bir sebep isterseniz, "yaşadığım ağır süreç" diyeyim, cevabı sadece bu olmasa da.

Öte yandan forumdan ayrılmadığım gibi mecut çevirileri bırakmış değilim. Bunu yapmış olsaydım benim için özel anlamı olan bir şeye sırt çevirip gitmiş olurdum ki böyle hatırlanmak da istemem. Çevirileri fırsat buldukça mevcut başlıklardan güncellemeye çalışacağım. İletişim kurmak isteyen olursa profilde zaten gerekli bilgiler yazılı. Böyle olmasını istemezdim ama insanları kıracağıma kendi kendimi kırmayı tercih eden birisi olarak verebileceğim daha başka bir karar yoktu.

İsteyen "tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış" yada "çok da fifi" şekillerinde algılayabilir. Özgür bir dünyada yaşıyoruz ne de olsa.

not: Aldnoah.Zero konusundaki çeviri kararım değişmemiştir. Merak eden varsa ayrıca belirtmiş olayım. Sonraki dönemlerde çevirebileceğim başka birşeyler görürsem direkt konu açıp duyurusunu yaparım herhalde.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 4
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • meyday

    1

  • Akuma_Blade

    1

  • AkuTan

    1

  • calieran

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Forumda animeler hakkında yazıların, haberlerin değerli ve önemli. Bunları zaten birinci derecede keyif aldığın ve deşarj olmak için yapmaktasındır herhalde. Yazılarının devam edeceğini umuyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bişey değiştirir mi bilmiyorum ama, her ne kadar genel olarak ilgi alanlarımız pek kesişmese de ilgilenmediğim mecha türündeki yazılarını dahi zevkle okuduğum forumda en azından benim gözümde kaliteli yazı çıkarabilen nadir üyelerden birisin, umarım bir anlık sinir ile verilen geçici bir karardır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Verdiğiniz bu haber gerçekten beni üzdü. Gerek verdiğiniz anime haberleriyle, gerek eleştirilerinizle oldukça öğretici ve içi dolu şeyler yazan bir yazardınız. İnş. yakın zamanda tekrar geri dönersiniz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Mecha türüyle ilgili anime ve manga üzerine olan tr platformlarında eskilerden beri nick olarak bildiğim düzgünce yazan tek kişisin diyebilirim.Yazılarının devam etmesini dilerim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?