Misuteri 20 Haziran 2014 Share 20 Haziran 2014 Manga düzenlemesi yapan arkadaşların işine yarayacağını düşündüğüm 152 çeşit yazı tipini paylaşıyorum. Bazı mangalar görüyorum, yazı tipi seçimi yüzünden hiç estetik durmuyorlar. Belki tek tek bulmaya üşenen ya da bulamayan vardır diye paylaşayım dedim. Umarım birilerinin işine yarar. Link Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
dcmbr 20 Haziran 2014 Share 20 Haziran 2014 ooovvv şeettt this is it!! banzaii! banzaii! banzaii! hatta burda bulduğumuz bütün fontları toplasak mı ne, nasıl olur? bazen font arıcam diye kurdeşen döküyorum. aklıma gelmişken font türkçeleştirmeyi anlatan linki de ben koymuş olayım belki bilmeyen vardır: http://www.linedesigner.net/blog/font-turkcelestirme-islemi.html Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
BuDu 20 Haziran 2014 Share 20 Haziran 2014 İçinde lüzumlu-lüzumsuz yaklaşık 3000 font var. Belki editörlerin bir işine yarar. Manga Niva - Editörler için font arşivi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Demisis 20 Haziran 2014 Share 20 Haziran 2014 Güzel ve işe yarar bir konu olmuş. *-* Fakat bu konuyu Manga Ekibi Bölümü'ne açsak daha uygun olmaz mı? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Misuteri 20 Haziran 2014 Yazar Share 20 Haziran 2014 Manga ekibi değil de ihtiyacı olan kullansın diye açtım. O yüzden yardım bölümüne açtım. Çok uygunsuz değil bence Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Demisis 20 Haziran 2014 Share 20 Haziran 2014 Manga ekibi değil de ihtiyacı olan kullansın diye açtım. O yüzden yardım bölümüne açtım. Çok uygunsuz değil bence "Uygunluk" kavramını o konu başlığı altında da font arşivi olsun, ekibe yeni katılanlar oraya bakınca yararlanabilsin, fark edilmesi daha kolay olsun diye söylemiştim aslında. Her neyse, arayan bulur sonuçta. Güzel konu olmuş, ellerine sağlık ^^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
dcmbr 23 Haziran 2014 Share 23 Haziran 2014 hepinizi daisuki Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap