Jump to content
  • Kayıt Ol

Sword Art Online II - Tartışma


Fingolfin

Önerilen İletiler

64245.jpg

Konusu: İlk sezonun bir yıl sonrasında geçmekterdir. Yeni bir online oyun Gun Gale Online(GGO) ortaya çıkmıştır. Her şey normal giderken 'Death Gun' olayı vuku bulur ve GGO'ın en güçlü oyuncularından, iki oyuncusu ölür.

İlk sezondan tanıdığımız Seijiro Kikuoka, Kirito'dan bu oyuna girerek bu olayları araştırmasını ister. Acaba Kirito bunu kabul edip yeni bir maceraya atılacak mı?

Tür: Aksiyon, Fantastik, Dram, Romantizm

Kişisel yorum:

Bence güzel başladı. Ama endingte Kiritoyu gördüğüm hal nedir ya? Bu arada Asuna-chwan dai suki.:qask:

64245.jpg

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 32
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • calieran

    9

  • bLueeekun

    7

  • bedifeci

    4

  • Hellworld

    3

İlk bölüm fena değildi, merakla bekliyoruz oyuna girmesini. Silahlı oyunları sevmeyen ben, 1-2 silahlı sahne görünce birden silahlı oyun arayışına geçtim resmen. Oyunda kız karakter olacak Kirito sanırım, bakalım nasıl çözümleyecek bu Death Gun ola

yını!

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Veeeee!

Sezonun, hayır hayır! Yılın beklenen animesi sonuda başladı. Güzel bir başlangıç oldu. Filmin de gördüğümüz sahneyi detaylı biçimde gördük(umarım yanlış hatırlamıyorumdur). Kız olacağını zannetmiyorumda uzun saç biraz tuhaf olacak bizim oğlana. Yanlız kirito silahlı oyunda bile kılıç kullancak. Herif dojo yeteneklerinden vaz geçmiyor. :gul gul:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bölüm 2

Yeni sezonu başlayan bir animeye göre aslında beklemediğim bir bölümdü. Neredeyse bölümün hepsini yeni online oyundaki kıza ayırmışlar. Kızı ve birazda olsa oyuna bakış açısını gördük. Kızın erkekle vs'nin sonucu güzeldi, beğendim. Kızı gerçek hayattaki halinide gördük baya güzelmiş. :D Sanırım bu kızda bizim Kirito'ya aşık olacak. -Kirito'ya aşık olmayanda yok gerçi. :D- Kirito önümüzdeki bölüm Asuna'dan izin alır almaz oyuna giriş yapacak. En sonda ALO'da devam etme kısmıda güzeldi. Kirito ve Asuna bir şey yapmasa bile diğerleri yetti bu konuda. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Buyrun bunlar da benim görüşlerim :) :

Sword Art Online'ın 1. serisi, harika maceraları ve romantik konularıyla hepimizi sürükleyen bir anime olmuştu. 2. serisinde de aynı performansı görüyor gibiyiz. Yalnız animenin o sniper kullanan yeşil saçlı kıza bu kadar ilgi çekmesi, sanırım animeye yeni bir ana karakter geleceğinin bir göstergesi oluyor :D Oyunda galiba artist Kirito'cuğumuzun (çaktırmayın Kirito'cuğumuz :D ) uzun saçları olan bir kız gibi avatarı olacak. Pek yakışmaayacak yılın en iyi animelerinden birinin ana karakterine ama, idare edeceğiz bakalım :D Animenin devamının güzel olmasını diliyorum, hepinize iyi günler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Konu yavaş ilerliyor ve kız odaklı gittikçe de sıkılmaya başladım. İlk sezon rüzgar gibiydi. Bu sezonda kablubağa gibi gidiyor. Bir ortasını tutturamadılar. Kızın silah korkusu olucağını hep içimden düşünüyordum....

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bölüm 3

Bu bölümde de kızın gerçek hayattaki yaşamını ele almışlar. Kızın yaşadığı trajedi gerçekten çok büyük. Böyle bir trajediye karşı silahlarla dolu online oyun oynaması garip gelsede kızın söylediği gibi bu oyunu bir terapi bir güçlenme aracı olarak görüyor. Oyunu oynayarak trajedisini atlatabileceğini düşünüyor ki bence bu çok zor. Diğer taraftan sonunda Kirito oyuna giriş yapıyor. Bakalım beklentim var ama açılışta gördüğümüz ışın kılıcı olmasa iyidi. Birkaç bölüm daha bilgi edineceğimiz bölümler olacaktır. Ayrıca bölüm ilk sezondan yavaş gitmesinin sebebi sanırım bütün sezon GGO oynayacak olması olabilir. İlk sezon gibi iki online oyun yapmayacaklardır diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bölüm 4

Bölüm genel olarak iyidi. Kirito sonunda oyuna giriş yaptı. Karakteri konusunda da aydınlandık. Biz onu kız karakter olacağını zannederken o yine erkek olmuş ama saçları uzun olarak yapılmış. Bu yüzden de herkes onu kız zannediyor. Kız olarak hareket etmesi baya eğlenceliydi. :D Sinon ile bu kadar erken tanışacaklarınıda hiç beklemezdim. Oyuna giriş yapar yapmaz birbirini buldular. :D İyi arkadaş olacak gibiler. Kirito kısa sürede ünlü olmanın yolunu arıyordu. O kumarhane iyi başlangıçtı. Baya para kaldırdı. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Bölüm 6

Seri çok manyak ilerliyor. bizim sapkın öldürme grubunu tekrar görmek çok güzeldi. Helede SAO dan sahneler baya nostarjik oldu. Bu kızda Kirito'ya abayı yaktı. Ama keşke Kılıç kullanmasaydı, yav ateşli silahların olduğu bir oyun oynuyorsun silah kullanmıyorsun....

Ama napalım Kirito yine farkını koyacaktı, koydu da. Ben kızla tim kuracaklarını düşünüyorum. şu final serisi bir birsin başka bir şöyle timli bir turnuvaya katılsınlar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bölüm 6

SAO'dan kesitler görmemiz güzeldi. Şimdi bende merak ettim o adam kim? Gülen Tabuttan hangi eleman diye. Bi de gördüğümüz tanıdığımız biriyse ne twist yeriz be. :D O kadar şey atladan Kirito bazı gerçekleri anlayınca fena halde tırstı. Hatta o sahneler etkiledi beni. Kızla zaten takım olacaklar bence. Kıza bütün gerçekleri anlatınca Kirito takımsız bir şey yapamaz diye düşünüyorum. Ölüm silahına ulaşmak isterken Ölüm silahının ona ulaşması ve Kirito'nun turnuvaya devam edeceğini söylemesi garip geldi bana. Demek ki daha fazla ilgi çekmek istiyor. Gerçi artık çekmesinede gerek yok Kirito'ya gerçek olsan da olmasan da seni öldürücem dedi. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

6.Bölüm

Olaylar hızlı gelişti.Çizimleri biraz yakın olduğu için midir nedir beğenmedim.Kirito'nun içine düştüğü bunalımı bu kadar çabuk atlatması da yapmacık olmuş gibi.7.Bölümü bekleye duralım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Acayip sıkıcı gereksiz bir bölümdü. fanservis bölümler bile daha iyi....

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Seri hala basit bir şekilde ilerliyor. Ayrıca kiritonunda yersiz yersiz öldürme tribine girmeside acayip sıkıcı. O Korkma duygusunu yansıtamamışlar. Acayip saçma hareketler yapıyor kirito. Çatışmalarda çok sade bişekilde ilerliyor aksiyon namına hiçbir şey yok. Oyun full lobide geçiyo.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

8.bölümde ahım şahım değildi.İlgi çeken tarafı gizli karakterlerin kimliği.Anime de biraz oyunun teknik bilgileri verildi. 9.Bölüm aksiyon olacak gibi gözüküyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

bedifeci'ye harfi harfine katılıyorum. Animede tek ilgi çeken Death Gun'ın kim olduğudur. Oyunun ilgi çeken hiçbir tarafı yok. İlgi çekilecek kadarda anlatmadılar, göstermediler. Bu tür oyunların nasıl olduğunu Counter vb. oyunlardan biliyoruz ama animede birşeylerin gösterilmesi lazımdı. Kirito bi girdi, para kazandı, silah aldı direk turnuva. Ya bi dur turnuvadan önce bi oyunun normal modlarını oyna. Bize oyunu tanıt. Ama yok. İlla Death Gun üzerinden gidecekler. Yanlız bu şekilde devam ederse çok sönük kalacak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk serinin kendine özgü iyi bir seri olmasına karşın bu yeni sezonun her bölümünü izledikçe ne kadar gereksiz bir fanbase taraflı uzatma diye çabucak bitmesini bekliyorum.Seriyi heba ediyorlar ötesi yok.Tutan bir serinin kremasını göze sokacak cinsten yemektir bu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bana kalırsa bu sezon çok daha iyi, ilk sezondaki o iğrenç romantizm anlayışından sonra bu sezon biraz olsun toparlayabildi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben de bu tarz bir seride romantizm istemem ama romantizm = bayan izleyicisi kitlesi söz konusu olunca olmak zorunda kalıyor.:011: Benim bu seriden beklentim çok daha fazla aksiyon,macera ve eski seride olduğu gibi aşamaların mantıklı bir şekilde geçilmesi ki kendimce bunu göremiyorum malesef

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

9.bölüm

Çok konuşulacak şeyler olmadı yine güzel bir ikili oldukları ortaya çıktı. Ama finali güzeldi. Hiç beklemiyordum. Pat diye vuruldu. Eğer ölürse.... çok iyi olur gözümde ama kirito'nun yetişeceğini düşünüyorum. Tek bir silah sesi ile bitirdi vicdansızlar.Ve Asuna da harekete geçti death gun'nı duyunca. Asuna'yı iş başında görmeyi özlemişim. bekliyoruz....

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

9. Bölüm

Gerçekten o ilk sezondaki hava bu sezonda yok. Sonuçta Kirito eğlence amaçlı değilde bir görev icabı bir oyun oynuyor. Acaba Asuna da giriş yapacak mı oyuna? Yaparsada fena olmaz hani. Bölüm sonu iyidi ama neler olacağını az çok tahmin ediyoruz. Son silah sesi Kirito'nun uyarı atışı olabilir. O ses ile birisi ölmeyecektir diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

9. bölüm

İlk sekiz bölüme kıyasla en güzel bölümdü bence ve diğer bölüm dahada güzel olacak izlenimi veriyor bakalım. Bu sezonki açılış şarkıları içinde en sevdiklerimden biri de SAO'nun ki.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bölüm 10

Önceki bölümde tahmin ettiğim gibi silahı ateşleyen Kiritoymuş. Az bi kovalamacadan sonra aksiyon durarak dram moda giriş yaptık. Yavaş yavaş Sinon'un gereksiz bir karakter olduğunu düşünmeye başladım. 24 bölüm boyunca GGO'da kalacaksa daha ilgi çekici bir şeylerin olması gerek. Bu şekilde devam etmemeli.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?