Jump to content
  • Kayıt Ol

Glasslip


loykad

Önerilen İletiler

64265l.jpg

Cam işiyle uğraşan babasinin izinden gidip cam sanatçisi olmak isteyen Touko ve onun arkadaşlarinin günlük hikayesini anlatan Glasslip, kasabaya transfer öğrenci olarak gelen ama gizemli bir şekilde ekipteki bazi kişiler tarafindan "sevilmeyen" Okikura'nin ekibe dahil oluşuyla başlangici yapiyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 12
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • bLueeekun

    5

  • loykad

    4

  • CloudT

    2

  • tabibitosan

    1

Bu sezonun Nagi no Asukara'si gib bir şey gözümde, eminim ileride bana "ya ben bunu neden izliyorum" dedirtecek fakat bir şekilde kendini sonuna kadar izletecek.

Anime çok keyifli başladi, her animede göremeyeceğimiz tipten karakterler/diyaloglar/manzaralar vardi. Elemanlarin çocuğa "David" ismini koymalarina da çok güldüm, yapişti çocuğu üzerine lakap :D Klasik slice of life en nihayetinde, aşk üçgenlerini şimdiden tahmin etmeye başladik. Gözlüklü kiz favorim.

Müzikler açisindan tahminimce bu sezondaki favorim olacak, o kemanlar o bati esintileri oy oy tam yaz sezonuna yakişacak bir ahenk söz konusu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Afişte en öndeki kız tam Hanasaku Iroha'dan Yuina. Sırf ona benzediği için bu seri de ilgimi çekti. Gerçi Yuina'ya acayip gıcık olurum ama Hanasaku Iroha işte. :P Çerezlik olacak gibi, birkaç bölüm izleyip devam edip etmeyeceğime karar veririm artık.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Gerek çizimleriyle gerek açılış ve kapanışlarıyla güzel başladı. Eh haliyle kimin kimle aşk üçgeni yaşacak belli oluyor ama ilk bölüm itibariyle pek fazla bir şey öğrenemedik. Tamam Okikura pek sevilmeyecek grubun bazı üyeleri tarafından ama nedenini merak ediyorum ben.

Çocuk hakkında muhabbet ederlerken çocuk geldi. İsmini söyledi. Grubun asabi gibi gözüken elemanı "Sen de kimsin?" edası yapınca bizim çocuk "Erkeklerde var tabi" gibisinden bir cümle sarf edince gözlük kızda ayaklandı. O sahneyi pek anlayamadım. Bölümü telefondan izledim ses falan düşüktü o yüzden mi nedir. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Gözlüklü kız yüzünden izlerim, gerisi tırt.

Megane aşkı :3

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

2. bölüme ait sadece iki nokta gözüme çarptı...

1 - Gelecek?

2-

Şimdi, geleceği görme mevzusu nereden çıktı, niye çıktı diye düşünmeden edemiyorum... Ve ilan-ı aşk geri tepti. x.x Üzüldüm...

Megane aşkımsa hala devam ediyor, kitap okurkenki tavrını sevsinler. Bir de, koruma iç güdüsü yok mu... Sevilesi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Benim de aynı şekilde iki şey gözüme çarptı.

1- Gelecek görme mevuzu. Günlük yaşam beklerken nereden çıktı bu yav. :D

2- Erken gelen bir açılma. Daha neyin ne olduğunu anlamadan direk açıldı. Ortalara göre olaydı ya. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 5 hafta sonra...

Seri sanki istediğim ve beklediğim şekilde gitmiyor gibi. Şahsen bıraksam mı bırakmasam mı diye düşünmeye başladım. Hatta bölümü izlerken başka şeylerle uğraşma kısımlarına girdim.

Geleceği görme şeyi ortaya çıktığından beri bunun üzerinden gidecekler sandım ama bi kız bi oğlan gelecekten sesler ve görüntüler görüp ona göre günlük yaşamlarına devam ediyorlar. Belli bir aşk döngüsüde var gibi ama sanki olumlu anlamla güzel bir ilerleme yok gibi. Diğer serilerle kıyaslamakta istemiyorum ama ne günlük yaşam ne gizem ne de bu doğaüstü gücün üstünden gidiyorlar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Benim için tam bir zaman kaybıydı. Seri bir yerden sonra geleceği görme muhabbetine girmeye çalışıp bir şeyler açıklamaya çalıştı ama hiçbir şey anlamadım. Hatta çoğu zaman karakterlerin hangi ve ne konuda bahsettiklerini bile anlamadım. Bir seri ne kadar mahvedilir göstergesiydi bence bu anime. Beklediğim ve izlediğim çok farklı şeylerdi. Güncel olarak gittiğim için kendimi bitirmeye zorladım. Bu saatten sonrada toplu olarak izlenemeyecek bir anime. O yüzden izleyecek olan varsa kesinlikle uzak durmasını öneriyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İyi ya 2. bölümdeydim ben de, Nagi no Asukara'dan bile kötü gitmiş anlaşilan. Özkan diyorsa doğrudur hemen birakiyorum :P (Yer ariyor anime birakmaya zaten)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Animeyi bırakman değilde sana "izlediğin zamanın boşuna gittiğini" düşündürmeyecek bir şeyler lazım. Aynı şekilde banada. Artık doğru serileri seçip onları izlemek istiyorum. Önceden olduğu gibi "nasıl olsa haftalık gider, kendimi bitirmeye zorlarım" düşüncesiyle izlemek istemiyorum. Onun yerine daha başka şeylere ayırmak varken neden zorlayayım kendimi?

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben de çoğu şeyi bu yüzden izlemez oldum sezonlarda ya, koskoca chart geliyor en fazla 5 tane anime çikariyorum kendime. Sonuç olarak sadece 1 tanesini bitirdiğimi farkediyorum. En sağliklisi da bu zaten, hobi diye suyunu çikarmamak lazim. Sirf anime izlemiş olmak için izleyeceksen işin zor :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bitirmeme rağmen hiç bir şey anlamadığım bir anime oldu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?