Jump to content
  • Kayıt Ol

Akame ga Kill


painscream

Önerilen İletiler

[bimgx=750]http://adala-news.fr/wp-content/uploads/2013/12/akamegakill_illustration.jpg[/bimgx]

Tatsumi, kırsal kesimde yaşayan genç ve güçlü bir savaşçıdır. O ve 2 arkadaşı fakir köyleri için para kazanma hayali ile imparatorluk başkentine doğru yola çıkarlar. Ancak, büyük umutlarla geldikleri başkent, hiç de düşündükleri gibi çıkmayacaktır. Başkentin acımasızlığı ile yüzleştikten sonra hiç de düşündüğü bir yer olmadığını anlayan Tatsumi'nin yolu, bir olay sırasında Akame ve Night Raid adlı suikast örgütü ile kesişir. Bu bozulmuş topluluk karşısındaki devrimcilerin suikast kolu olan Night Raid'e katılma kararı alan Tatsumi, artık Night Raid'in yanında başkente karşı savaşacaktır.

Night Raid, görevini kötüye kullanan, halka zorbalık yapan insanlara suikast düzenlemeye devam ederken, tüm bu her şeyin başında olan başbakan Night Raid'e karşı en iyi askerlerinden oluşan bir grup kurar: Jeagers (Avcılar). Night Raid ile Jaegars'ın kapışması hiç de kolay olmayacaktır.

İlk bölümü daha izlemediğim için yorum yapamıyorum, yapılan tanıtımdan aldım konusunu. Tanıtım Chobits' e aittir. İzlediğim zaman yorumumu altına yazacağım. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 45
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • bLueeekun

    6

  • bedifeci

    5

  • CloudT

    5

  • tabibitosan

    5

Tatsuma mangada daha karizmatikti sanki. Birde Leone'ye daha güzel bir seiyuu olabilirdi bu sanki yakışmamış. Onların dışında iyiydi (gerçi tam anlamıyla izlemedim)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk bölümün kesinlikle çok vurucuydu. Bir bölümüm içinde bir ikikez fazlasyıla şaşırıp kalmış olmak bölümün gayet başarılı olduğunun da bir göstergesi galiba. Ayrıca arka plan müzikleri çok iyi olmuş. Jourmungand'ın arka plan müziklerine benziyordu bayağı. Devamını merakla bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Enee yayınlanmış ya lan...

Tamamdır, indireyim.

Bir de, herkes gayet iyi olmuş, çok iyi olmuş diyor ve bunun üzerine, ters yönde yorum yapan birine denk gelirseniz, yorumumu görmek istiyorum. >< Link atın!

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Olmuş bu olmuş hemde süper olmuş. Mangasında aldığım tadı animesindede aldım. Sansür koymamışlar. Bol bol kan göreceğiz kan. :D

Öncelikle açılış şarkısıyla başlayayım. Hem şarkı hem animasyon mükemmel olmuş. Hani bazı shounen animelerinde ana kız ve erkek karakter sanki birbirine aşıkmış gibi sadece ikisini koydukları oluyor ya. İşte bu bunda olmadı. Night Raid üyelerine tek tek yer vermişler. Ve düşmanlarını güzel bir çizimle göstermişler. :D Çizimlerini ise daha pvler yayınlanırken mangayla birebir çizildiklerini söylemiştim. Aynende öyle olmuş. Göz, kaş, ağız her şey birebir. :D Ufak oynamalarda yok sanırsam.

Açılış şarkısındaki şu animasyonu çok beğendim.

tumblr_n8b1peu9wT1shlg3vo1_500.gif

Aksiyon sahneleride iyi olmuş.

tumblr_n8axslVyGW1rydwbvo1_500.giftumblr_n8azjdjdvP1r2pvg2o1_500.gif

Bu Akame sevilmez mi ya. :D

tumblr_n8ax2mIkes1shlg3vo1_500.gif

Komediside iyi olmuş.

tumblr_n8axfjDkEL1shlg3vo1_500.gif

Bundan zaten beklentim vardı. Beni yanıltmadıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür. :P

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Off çok iyiydi gerçekten. Deponun kapısının açıldığı ana kadar "beklediğime değmedi" diye düşünüyordum. Tamam izlenesi bir seri gibi duruyordu ama uzun zamandır merakla beklediğime değmemişti. Ama kapı açıldıktan sonra seri öyle bir yükseldi ki gözümde. O küçük ... (noktalı yere çok güzel bir kelime gelecek) çıldırdığı anda izleyeceğimiz serinin özetini çıkardığını hissettim. Daha çok sadist göreceğimizi tahmin ediyorum.

Yalnız çocuk arkadaşlarının ölümünü çok çabuk atlatmadı mı yahu :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Güzel bölümdü. İyi başladı. Çıkmadan önce yorumları okuduğumda kapıldığım izlenimle çok karamsar bir havası olan anime bekliyordum ama hiç de öyle değilmiş. Baya baya komedi varmış.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu serinin tek ve en sevmediğim yanı diyebileceğim bir tek yanı vardır onu da söylersem olmaz o yüzden aşağıda ki linkte tek bir şekilde açıklamış olayım -ki Aku-chin'de aynı kanattedir ve olumsuz yorum istediğimde tam da bekleneni söyledi...

Benim baya hoşuma gitti, çok iyi tespit olmuş. xD

Ve mangasını takip etmeyenler lütfen bakmasın... Yoksa dolaylı olarak gizli bilgi(ler) yer.

g11982029.gif

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk bölüm güzeldi fakat sezon öncesi oluşan beklentinin altında kaldı biraz. Kudo Shin'ichi'nin de dediği gibi daha karamsar tarzda bir şeyler bekliyordum. Komedisi de yarı iyi yarı kötü geldi. Tatsumi dolandırıldıktan sonra masasına soğuk su bırakılması çok güzel olmuş mesela. :D

Sansürsüz bir şekilde yayınlanması büyük bir artı seri için. Epey aksiyon ve kan görecek gibiyiz. Bir de bölüm başından bu yana yozlaşmış insanlar vurgusu yapıldı. Depodaki olayların daha beterlerini göreceğiz galiba.

Ana karakter biraz ezik geldi ama kızı tereddüt etmeden öldürmesi iyiydi. Saçından tutup kafasını kesseydi ve sonra kafayı bir tarafa atsaydı keşke. Son zamanlarda böyle bir sahne izlemek istiyorum, bilen varsa yollayabilir. :P

Müzikleri de biraz değişik geldi.

Dağınık bir yazı oldu, kusura bakmayın. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Kanlı canlı bir seri ama zap diye araya giren alelade komedisi gelişmeleri anlamsız ve duygudan yoksun kılıyor. Umarım ilerleyen bölümlerde bu kıvamda gitmez.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Herkesin söylediklerine katılmakla birlikte Ben sadece seçilen bazı seiyuu'ları beğenmedim. Tam karakterin çizimine, kişiliğine uymamış. Sırıtan seiyuular var.

Her bölümde manganın bir bölümünü anlatacaklarsa güzel. Ama ek olarak mangada gösterilmeyen veyahut fazla detaylı geçilmeyen güzel işkence sahnelerini ilk bölümde olduğu gibi göstermelerini isterim (demek istediğim kıza yapılan işkenceleride gösterselerdi tadından yenmezdi :mutlulh:):gul gul:

Güzel bir seri olacak en azından mangasına olan ilgliyi dahada artırırda son dönemde bozmaya başlayan mangakada tekrar rayına sokar seriyi...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Umm fena değildi. İlk bölümünden 'bayıldım, canavar gibi takip etmeliyim!' demedim. Kötü müydü? Hayır kötü olduğunu düşünmüyorum, ama fikrimce mükemmel de değildi ^^'

Bölüm 1.

Mangasını bilmiyorum ama bir şeyler eksik gibi hissettim. Pek duygu hissetmedim ^^' (ayrıntı yok gibiydi ve bazı yerler boş geçti gibi geldi <_<) Sadece keseyim, öldüreyim modu giderse sonuna kadar izleyebileceğimi zannetmiyorum. Şayet psikolojik meseleler güzel işlenirse izleyebilirim. Şüphesiz ilgimi çeken tek sahne, şu iyi gibi görünen ama aslında insanları alıp işkence yapan kızın gerçek yüzünü gösterdiği andı. O işkencelerinde animede işlenmesini isterdim, gerçi mangasını okumadım. Bu tip karakterler olacaksa izlemeye değer yine de... calieran-sanın işkence sahneleri hakkında söyledikleri sağolsun mangasını okumaya başlayabilirim diye düşünüyorum Q.Q Tabi ilk bölüm hakkında görüşlerim bu şekilde ^^' 2. bölümde farklı düşünebilirim. Bakalım. Şimdilik takipteyim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bir şeyler eksik bu seride , basit bir girişle başladık sona doğru farklı bir animeye geçtik , son kısım da dahil seride duygusallık yavan kalmış, ilk bölüm itibariyle seyrettiriyor umarım çıtayı aşağı değil yukarı çıkarırlar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk bölümde duygusallık zaten yok. Mangada da yoktu. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Mangadan bahsetmiyoruz :P animede iki dostun ölümünü daha çarpıcı hale getirebileceklerinden bahsediyorum.Bu mangaya bir şey kaybettirmez animeyi dahada sağlam yapar.Bazı zaman arkadaşların manga ile animeyi bağlamalarından pek hoşnut olmuyorum :P anime sonunda showun zirvesi küçük nüanslar animenin kalıcılığını zihinlerde yer tutmasını sağlar ,mangadan da bir şey kaybettirmez diye düşünüyorum.Duygusallık yeterli görülüyorsa renkler ve zevkler tartışılmaz diyorum.:birqlikte:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Aslında dediğin gibi olsa anime için +1 olurdu. Ama yapmamışlar. Mangaya sadık gidecekler herhalde. Ben fazladan bir sahne görmedim. Mangayla karşılaştırmam ise tamamiyle sadık mı gitmişler yoksa gitmemişler mi?. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

2. bölümü az önce izledim. Kanlı bir seyirlikten fazlası olmayacak gibi şu anda.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

İlk 4 bölümüm sonucu beni tatmin etti ama @Bedifeci'ye katılıyorum. Biraz ruhsuz gibi bir tat var ve bazen komedisi aşırıya kaçıyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Seri mangaya uygun ilerlemesine ilerliyor ama hiç heyecan alamıyorum. Çok kült bir uyarlama olmuş müzikleri vasatın altında. Mangasını okuyun daha fazla zevk alırsınız.

Ve Mine yi hiç sevmiyorum. Şu güzelim seriye de tsundere sokmuşlar ya sözün bittiği yer. Geber Mine geber....

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

6. Bölüm

6. bölüm ile baya şaşırttı beni. Night raid grubundan birinin ölebileceğini hiç düşünmemiştim. O köpek ve sahibi de çok psikopatmış. Kızın kolları koptu, vücudundan başka silah çıktı. Onu savuşturdu, ağzından ateşledi bu seferde. Resmen intikam için vücudunu modifiye etmiş kız. Sheele'yi sevmiştim de halbuki. Bizim ana karakterimizin de bir imperial arms bulması lazım bir an önce. Yoksa, böyle rakiplerle dövüşleri çok zorlayacak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

6. Bölüm

Bölüm içindeki duyguları çok iyi yansıtmışlar. Hiçbir eksik görmedim, heyecanlıydı aslında. Bu tür serilerde erken ölümler görmek benim için şok etkisi yaratmıştır. Her ne kadar bazı animelerdeki gibi olmasada mangada bu sayıyı okurken şok olmuştum. Böyle bir seride bu tür erken ölüm nasıl olur diye ama hikaye işleyişi işte. 5 bölüm içinde Night Raid ne yapar, kimlerdir gibi geçti ama şimdi ufaktan ufaktan düşmanlarda sahneye giriş yapıyor. O yüzden biraz yüksek bir ivme bekliyorum seriden. Animede de güzel bir şekilde yansıtırlarsa güzel bölümler gelecek.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

6. bölüm

Ohhhh geberdi geri zekalı. :D İmparatorluk silahı kullanan kişiyi öldürürsen silah durur diyerek öyle bir anda yardıma gidiyor ya haha :D Kessene işte kafasını diyeceğim de ağzındaki silahla vururdu o zaman. Sonra Mine de ölürdü, ohh ne güzel. :D Keşke hepsi geberseydi ama neyse bunla idare edeceğim artık. Seryu denen kızı da hiç sevmedim. Sevgi pıtırcığının teki gibi gözüküyor ama psikopatın önde gideni. Bu tip karakterlere aşırı gıcığım.

Mangaka karakter yaratmada çok başarısız ya da animede çok kötü yansıtmışlar. Gördüğünüz üzere daha 6 bölümde böyle nefret eder oldum bunlardan. :D Ama aksiyon sahneleri son derece akıcı ve ilgi çekici, bu açığı kapatıyor biraz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?