Jump to content
  • Kayıt Ol

Shounen Hollywood: Holly Stage for 49


Nel

Önerilen İletiler

28lthtv.jpg

Tür: Hayattan Kesitler

Beş genç, Harajuku'da bulunan Hollywood Tokyo adındaki tiyatro da idol grubu olmak için yeteneklerini hırsla geliştirmekte ve çalışmaktadırlar. Ama ne yazık ki utanç verici buldukları anları aşmaları ve daha çok çalışmaları gerekir.

*ilk bölüme göre anca böyle bir tanıtım yapabildim*

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 1
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Nel

    2

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Umm ilk olarak çizimleri dikkatimi çekti, her ne kadar benzemese de bana Sakamichi no Apollon'u anımsattırdı. İzlerken 'bu ne, ne oluyor, nasıl gidecek' vs vs düşüncelere bayağı kapıldım. İlk olarak şu Utapri vakası gibi sanmıştım, yanılmışım, en azından ilk bölümde. İyi ki ön yargıya kapılmadan izlemişim. Ortalarında fark ettim, bu serinin gidişatı daha çok doğal ve normal şekilde gidiyor. Karakterlerin kişilik anlatımları vs. yerindeydi. İster istemez Utapri gibi garip serilerle karşılaştırma yaptım. Açıkçası kendi fikrimce bu serinin ilk bölümü, Utapri gibi bir serinin ilk bölümünden binkat iyi. Fanservice muhtemelen bu gençlerin replikleridir, ama onları söylerken de utanıyorlar. Seyrederken keyif aldım. Müthiş miydi? Henüz ilk bölümden söyleyemeyeceğim ama durgun havası, şu hayattan kesit unsuru fazlaca ilgimi çekti. Daha fazla müzik üzerine olacağını düşünmüştüm, ama gördüğüm kadarı ile 'müzik' yalnızca bir amaç. Hoştu. İzlediğim şeyin beni eğlendirip eğlendirmemesine bakarım. Yalnız bu anime, diğer yaz sezonu animeleri arasında kaybolup gider muhtemelen.

Bölüm 1.

İlk bölümde aklımda hep kalacak olan iki şey var: birincisi, bu gençlerin sahnede utanç verici buldukları replikleri rahat bir şekilde söylemeye çalışmalarıydı. İkincisi ise bölümün sonunda Kakerunun kendi repliğini yapmaya çalışırken kız kardeşinin 'onii-chan çok gürültü yapıyorsun' diye odasının kapısını açtığında donup kalmasıdır. Ardından utançverici olmasıyla ilgili söylediği şey o durumu trajikomik yaptı ehehe, sıradanlığıyla eğlendim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?