Jump to content
  • Kayıt Ol

Gekkan Shoujo Nozaki-kun Tartışma


bLueeekun

Önerilen İletiler

64305l.jpg
Tanıtım: Sakura Chiyo Nozaki Umetarou'ya aşkını ilan ister, aşkını ilan ederken utangaçlığından "Ben senin hayranınım" der. Nozaki ise liseli bir shoujo mangakası olduğu için Sakura'ya imzasını verir. Sakura Nozaki'nin gerçekten bir mangaka olduğunu öğrendikten sonra ona yardım eder ve fırsat bulduğumda ona açılmaya çalışacaktır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 4
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • bLueeekun

    2

  • betten

    1

  • Nel

    1

  • Ronnie92

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Bölüm 1

Anime ilgimi sezon öncesinden beri çekmişti ama beklediğimden komik çıktı anime. Nozaki'nin az biraz salaklığı Sakura'nın utangaçlığı ve hal, haraketleri mükemmeldi. Eğer işin içine romantikte girerse bu sezonun romantik-komedisini buldum demektir. :D Nozaki bir shoujo mangakası ama yakınında olan kişiden haberi yok. :D Nozaki xxxHOLICden Doumeki'ye çok benziyor. Barakamondan sonra iyi bir komedi oldu bu. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Çevireceğim animeyi övmek gibi olmasın ama :birsey gelmez:gj bu sezon tadımlık serilerin en iyilerinden biri olacak gibi gözüküyor. Mangası da aynı keyifte. Hiçbir değişiklik yapmadan animeye aktarmışlar. İzlenmesini şiddetle tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Çok eğlenceliydi, seyrederken bayağı keyif aldım.

Bölüm 1.

Nozaki ile Chiyo'nun kişilikleri çok ilginç. Normalde bu tip kişiliklerde karakterler pek çift tarzı bir durumda görülmez. [WRONG]-en azından izlediklerim arasında böylesi var mı anımsamıyorum.[/WRONG] Nozaki'nin shoujo manga üzerinde çalışması ama ilk bölümdeki kızları pek anlamayan imajı ile Chiyo'nun çekingenliğini birlikte izlemeye değer diye düşünüyorum. Muhtemelen unutmazsam güncel olarak takip edebileceğim bir seri olacak gibi. Keyif verici sevimli bir ilk bölümdü. İki yere çok güldüm: birincisi, Nozaki'nin hiç aşık olmadığını söylediği andı. Ahaha kızın 'neden shoujo manga çiziyorsun?' diye moda girmesi güldürdü beni. İkincisi ise şu bisiklet olayı ahahaha... Nozaki'nin mangasında iyice abartması da cabasıydı. Bisiklet sahneleri çok komikti ahaha... Yoldan geçerlerden yayaların onlara olan tepkileri için bir kere daha izleyebilirim bile~

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 hafta sonra...

Mangasından bihaber olduğumdan ben daha romantizm tarzı bir şey bekliyordum ama daha komedi tarzı olması sevindirdi. İlk bölümünü baya sevdim.

Özellikle bisiklet kısmında geberdim gülmekten

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?