ShadowPiano 16 Temmuz 2014 Share 16 Temmuz 2014 Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. Animenin daha da yayılması için benim de ufak bir katkım olsun istedim ^^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ramo 16 Temmuz 2014 Share 16 Temmuz 2014 Güzel bir çalışma olmuş devamını bekleriz istek alıyorum sun? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 16 Temmuz 2014 Share 16 Temmuz 2014 Pek başarilisin. Benim de kemanda iyi bir arkadaşim var, onunla collab mi yapsaniz ne yapsaniz Reklam reklam Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ShadowPiano 18 Temmuz 2014 Yazar Share 18 Temmuz 2014 Güzel bir çalışma olmuş devamını bekleriz istek alıyorum sun? Teşekkür ederim ^^. İsteğiniz nedir? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ShadowPiano 18 Temmuz 2014 Yazar Share 18 Temmuz 2014 Pek başarilisin. Benim de kemanda iyi bir arkadaşim var, onunla collab mi yapsaniz ne yapsaniz Reklam reklam Ortak bir şey de anlaşabilirsek neden olmasın ^_^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Ryuzaki9 19 Temmuz 2014 Share 19 Temmuz 2014 Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. Animenin daha da yayılması için benim de ufak bir katkım olsun istedim ^^ Notalarını bulabilirsem bende çalarım. Zaten kursuna gidiyorum (övünmek amacıyla söylemiyorum). Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ShadowPiano 19 Temmuz 2014 Yazar Share 19 Temmuz 2014 Notalarını bulabilirsem bende çalarım. Zaten kursuna gidiyorum (övünmek amacıyla söylemiyorum). Fairy Tail Main theme piano sheets yazınca çıkar. Kolay bir parça zaten zorlanmazsın ^^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 20 Temmuz 2014 Share 20 Temmuz 2014 Sahneye bakarsak sanırım Torucon da çaldın. Güzel çalmışsın tebrik ederim. Sadece FT üzerinde mi çalıyorsun yoksa başka parçalarında var mı? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap