Jump to content
  • Kayıt Ol

Love Live!


loykad

Önerilen İletiler

Rehberi yazmayi bitirdiğime göre artik buralarda başliği açmanin zamani geldi :P

20120218_live02_resize.png?w=584

Love Live! bir grup öğrencinin okullari kapanmasin diye popüler ve ilgi çekici olan idollük yapmasini konu aliyor. Ayni zamanda animesi de mevcut olan Love Live! aslinda orijinalinde hoş bir ritim oyunu. (Anime Oyunlari kismina açmadim çünkü anime oyundan çok sonra geldi)

Nedir bu Love Live?

Love Live, bushiroad ve KLabGames firmalarinin elinden çikma, Android ve iOS platformlari için yapilmiş bir ritim oyunu. Elinizde 9 kizdan oluşan takiminiz/takimlariniz ve level atladikça açilan şarkilar var. Bu şarkilar gerçekte de bizim kizlarimiz tarafindan söylenen şarkilar. Toplamda 9 kiz yok tabii, karakter sayisi 9′dan çok çok fazla. Ama ana kadro, animede gösterilen kadro yani, 9 kizdan oluşuyor. Siz takiminizi en yüksek stat sağlayacak şekilde oluşturup, şarkilari geçiyorsunuz. Online olduğu için, ranking/siralama sistemi var bu da rekabeti artiriyor. Ayrica oyunda günlük/aylik event ekleniyor, bu da oyunun devamliliğini sağliyor.

Nereden elde ederim, nasil oynarim?

Uygulama mağazasinda “School idol Festival” veya “Love Live” veya “School idol Project” gibi terimlerle aratirsaniz elbet bulursunuz. Japonca olanini indirmeyin sakin, İngilizce’si mevcut.

img_smartphone.png?w=584

Oynamak içinse eğer tabletiniz varsa tabletle oynamanizi öneririm, telefonlarda ekran küçük olduğundan 2 el kullanmak zor oluyor. Oyunun genel mantiği, yukaridan aşağiya doğru gelen halkalara, halkalar tam karakterin etrafini sardiği an basmak. Böyle söyleyince çok kasinti duruyor ama nasil ve ne zaman basmaniz gerektiğini 2-3 şarki oynadiktan sonra kavriyorsunuz.

Oyunun oynanişiyla ilgili merak ettiğiniz hemen hemen her şey de burada: Love Live Rehber

Oynamayanlar varsa hemen oynamaya davet ediyoruz, hep beraber idollüğe soyunuyoruz :P

Oynayan arkadaşlar varsa eğer, buraya id numaralarini yazarlarsa iyi olur birbirimizi eklemiş oluruz. Benim id: 353947457

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 0
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • loykad

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?