betten 21 Temmuz 2014 Share 21 Temmuz 2014 Arkadaşlar Gekkan Shoujo Nozaki-kun için encoder arıyorum. Kendi bilgisayarımda nedense hata veriyor. Hatayı da düzeltemedim. Hata bu şekilde: http://www.directupload.net/file/d/3690/aoipn3uh_png.htm Farklı videoları ve altyazıları denediğim halde aynı hatayı aldım. Tagları temizlediğimde bile değişmedi. Sorunun çözümünü bilen birisi de yardımcı olabilir. Bu sorunu çözemediğim için encodere ihtiyacım var. Eğer sorun çözülebilirse kendim encode ederim. Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bedifeci 21 Temmuz 2014 Share 21 Temmuz 2014 64 bit sorunu gibi gözüküyor.Yapman gereken Meguiyi silip baştan kurmak pcden de codecleri sil hep 32 bit versiyonlarını yükle sorun kalmayacaktır. ffdshow 32 bit Avisynth 32 bit sorun devam ederse bir iki bölüm yardım ederiz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
betten 21 Temmuz 2014 Yazar Share 21 Temmuz 2014 Çok sağolasın. Şimdi 64 bitlik bilgisayarda denedim. 64 bit programları kurduğumda hata vermedi. O bilgisayarda encodeye devam ederim artık. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 21 Temmuz 2014 Share 21 Temmuz 2014 64 bit bilgisayarda devam etmek yerine bedifeci'nin dediği gibi 32 bit versiyonlarini indirerek de kendi bilgisayarinda devam edebilirsin, gözün korkmasin Kendi sitelerinde parantez içerisinde yazar zaten bulmasi zor değil. Bundan sonra da indireceğin programlara dikkat et ki böyle sorunlarla bir daha karşilaşmayasin. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
betten 21 Temmuz 2014 Yazar Share 21 Temmuz 2014 64 bit bilgisayarda devam etmek yerine bedifeci'nin dediği gibi 32 bit versiyonlarini indirerek de kendi bilgisayarinda devam edebilirsin, gözün korkmasin Kendi sitelerinde parantez içerisinde yazar zaten bulmasi zor değil. Bundan sonra da indireceğin programlara dikkat et ki böyle sorunlarla bir daha karşilaşmayasin. Valla en başta amacım abimin bilgisayarında encode yapmaktı zaten. Bilgisayara format atma bahanesiyle benim üstüme yıkmıştı. Şimdi tekrar onun bilgisayarında devam edicem encodeye. Bende 40 dakika süren şey onda 15 dakikada encode oluyor. Onun bilgisayarı zaptetmeye devam edicem yani. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap