Jump to content
  • Kayıt Ol

Yeni bir Fate Stay Night Filmi ve Tv serisinin Ele Alacağı Route Duyuruldu


AkuTan

Önerilen İletiler

997Z7r8.jpg

TypeMoon'un en ünlü yapımlarından olan ve Uzun süredir birçok hayran kitlesini beklemeye sokan Fate stay Night'ın yeni Tv serisinin içeriği nihayet belli oldu. Daha önce "Kara no Kyoukai" ve "Fate Zero" isimli projelere de el atmış Type moon + Ufotable iş birliğinin bu sefer ki yapımı daha önce üzerine bir adet film de çıkmış Fate stay night eserinin "Unlimited blade works" route'unu ele alacak. Daha önce Fate Zero'da yapıldığı gibi 2 parçaya bölünecek olan bu Tv serisinin ilk sezonu 4 Ekimde yayınlanmaya başlanacak.

ErA1P8h.jpg

Fakat hepsi bununla sınırla değil, Yine aynı etkinlikte yeni bir film projesinin de yolda olduğunu ve bu filmin (veya filmlerin, ayrıntılı bir bilgi yok) de "Heavens Feel" Route'unu ele alacağı duyuruldu. Fate zero ile direk olarak bağlantılı olan ve Fate zeroda ucu açık bırakılmış soruların da cevabını taşıyacak olan bu yapımın yayın tarihi ise henüz bilinmemekte.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 11
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • loykad

    5

  • bLueeekun

    2

  • AkuTan

    2

  • aysöken

    1

En Çok Yazanlar

FSN değilde Heaven's Feel'in TV serisini çıkarsalarmış ya. Bunlarda ne yapacaklarını şaşırdılar valla. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yok yok, HF film olarak gider zaten. Ben OVA serisi ya da Film serisi olarak hayal ederdim HF'yi hep, Kara no Kyoukai gibi. Ona öyle bir kalite yakişir, haftalik izlenecek şey değil. Zira içerisindeki sahneler de haftalik TV'de yayinlanacak türden değil zaten. Umarim tek filmde halletmezler yalniz ya, bilemedim, aceleye gelecek gibi olaylar. Biraz daha yaymalari lazim Sakura'yi.

Benim de avatarim yani cuk oturmuş, geçen gün değiştirmiştim ama resmen hissetmişim geleceğini :D (@özkan: gördün mü bak hislerim bir kez daha beni yaniltmiyor :P)

Edit: Ayrica HF trailer'inda neredeyse hiç spoiler vermemeleri de ayri hoşuma gitti. Emiya'yla Sakura'nin muhabbetleri pek güzel yalniz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu daha 1. trailer, devamında spoiler olacağından eminim ben :011: Tv - Film serisi olayına gelince Eğer Film serisi olursa mükemmel bi karar, pek haftalık izlenecek birşey değil çünkü. Ama tek film gibi bir saçmalık yaparlarsa da tam tersi çok çok fena ellerine yüzlerine bulaştırırlar izlenilecek hali kalmaz. Göreceğiz bakalım ne yapacaklar, ama unlimited blade works'de 24 bölüme yayacak kadar materyal varmıydı ondan şüpheliyim ben.Ne bileyim şimdi düşününce o kadar uzun uzun anlatacak kadar birşey yoktu gibime geliyor :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Şöyle düşün, UBW neredeyse Fate route'la ayni gidiyordu. Sadece bazi kilit noktalarda değişiyordu, yoksa gidişatta çok da bir fark yoktu Fate açisindan benim gözümde. Bence 24 bölümü sanki Fate/UBW route bir arada işleniyormuş gibi yayarak işleyecekler, sifirdan yani. Böylece boşuna Fate route remake'iyle vakit kaybetmemiş olacaklar boş yere. Yani en azindan ben olsam ben böyle yapardim. Ki zaten fragmanda da görüyoruz, sanki Fate remake yapacaklarmiş gibi duruyor sifirdan ama son saniyelerde UBW'ye bağliyor. Güzel olacak ya umutluyum.

Fakat HF'nin akibeti UBW'nin tutmasina bağli. UBW'deki parayla HF'nin film serisi olup olmayacaği belli olur sanirim. Gerçi heriflerde paradan bol ne var.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@Under

Senin şu hislerin yok mu? Şaşırmıyorum artık. :D

Bencede remake olucak gibi. Sahneler FSN ile aynı son sahneler değişiyor bir tek. O movie olarak kalmalıydı ya da yeni movie çıkmalıydı. Heaven ise hiç anime olarak işlenmemiş bir konu sadece VN'sine bakanlardan şurdan burdan duyumlarım var. UBW gibi ilk önce movie daha sonrasında TV serisi düşünebilirler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@Under

Bencede remake olucak gibi. Sahneler FSN ile aynı son sahneler değişiyor bir tek. O movie olarak kalmalıydı ya da yeni movie çıkmalıydı. Heaven ise hiç anime olarak işlenmemiş bir konu sadece VN'sine bakanlardan şurdan burdan duyumlarım var.

Yok remake olarak yanliş anlama Fate remake yapmazlar. Şöyle ki, Fate route bitiyor. Sonra UBW route'unu oynuyorsun Fate bitince, ikisinin başlangiçlari ayni işte. Sadece bir sahnede seçtiğin farkli bir seçenekle UBW'ye giriyorsun, sonra oyun oradan devam ediyor Fate'ten ayrilip. Ayni şekilde HF'de de böyle, başi ayni başliyor yaptiğin bir seçenekle ayriliyorsun.

Ama olay şu ki, UBW'de o malum seçeneğe ulaşman baya bir süre aliyor, uzun bir süre Fate'le tamamen ayni gidiyorlar. O seçeneğe ulaştiktan sonra bile paralel devam ediyorlar. HF'deyse olay bambaşka, neredeyse daha ilk dakikadan malum seçeneğe geliyorsun ve senaryo tamamen başka noktalara değiniyor.

O yüzden UBW'yi TV serisi yapmak demek azicik ucundan Fate'i de ele almak gibi bir şey. İşte Holy Grail nedir, nasil işler, master'lik olaylari, büyüler müyüler her şeyi sifirdan anlatmiş olacaklar. Sadece bazi dövüşlerin işlenişi değişmiş olacak.

Ama HF size "bakin siz oralarda dövüşürken arkaplanda da bunlar oldu" dercesine bir senaryo sunuyor. O yüzden film olmasi daha çarpici olur ve o Holy Grail işlenişi bilmem ne detaylarina girme zahmetini çekmeden hemence konuya dalarlar. Yine de tek film kisa ya, keşke 3 film olsa.

UBW gibi ilk önce movie daha sonrasında TV serisi düşünebilirler.
Bu da mümkün değil zira ayni ekip bir daha uğraşmaz o kadar TV serisi için. Filmle yeterince sağlam bütçe elde edecekler zaten. UBW'nin filmini yapan ekip Stüdyo DEEN bu arada, o filmlerle falan bir alakasi yok yani ufotable'in.

Edit: Ben en iyisi avatarimi değişeyim, yoksa ayak üstü spoiler yiyecek insanlar :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yine mi herkes ölecek? Sonunda yine Saber'gillerin kazanacağını bilmesem daha mutlu olabilirdim. Hiç haketmiyorlar.

Bunun yazarının aklı başında olsa animelerin Game of thrones'u olabilirdi bu seri, ölümler açısından.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bence sen olaya çok yanlış bir perspektiften bakıyorsun, amaç kazanmak veya kaybetmek olsaydı ubw ve hf isimli iki route daha yazılmazdı, suçlayamam elbet adaptasyonlarda iş olmayınca yaratıcı yazarın elinden bir şey gelmez.

Ama söyliyeyim yine de, merak etme o dediğin kişi kazanmıyor. Ayrıca

herkesin ölmesi olayını saçma bulmanı garipsedim, herkesin birbirini öldürmeye yemin ettiği bir holy grail savaşında kimse ölmeyecekse oturup kağıt oynasınlar madem.

Animelerin de vn adaptasyonu olduğunu unutmaman gerek, stüdyo beceremedi diye yazar kötülenmemeli.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

ilginç beklemeye değer mi, saber'in yine acı çeke çeke kazanarak elindeki dileği yitirmesini ya da aşkıyla bulaşamayıp kendi dünyasına geri dönüp bir sonraki savaşa kadar sonsuz uykuya yatmasını istemem, karakterler içinde savaşa katılmama seçeneği veya kendi dünyasına dönmeme seçeneğide barındırsa iyi olur.. Gerçi ölümüne yapılan savaşta tek bir dilek için yapılan bir savaşı saçma gibi gelsede madem bu dilek te herşeyi dilemek bir sınır tanımıyor, dilek anlamını yitirinceye kadar bir döngü içinde sonsuza kadar savaşsınlar, bu savaşa tüm insanlığıda katarlarsa deme keyfine, savaşçıları çağıracak tek bir insan oğlu kalmıyayıncaya kadar sürecek bir döngü, son insan da yok olup döngü son bulduğunda ayakta kalan son savaşçı etrafına baktığında, ilk dilek hakkı taş kalpli değilse tüm insanlığı savaş olmadan önceki zamana getirir ya da dileğini diler ve anime serisi de son bulmuş olur, evet böyle olursa izlemeye değerdir sanırım. son seçiminin ne olcağını görmek isterdim. Biraz karamsar bir yorum oldu ama cidden bu animeyi izlemek zevkli ama sonu beni bıktırıyor güzel bir sonla sonlandırsa iyi olur diyorum ama keyfi bir düşüncesizlik içindeyim şuan bu yorum anca bu kadar kötümsere indirgenebildi animenin karanlık tarafı bu hikayeye uygun gitseydi daha da karanlılaşırdı herhalde:))), ne diyim umarım güzel bir son düşünme nezaketini gösterirler akışın güzel olacağını zaten biliyorum sonuda akışı gibi güzel olsun beklemeye değiyor, haber için teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@ungoend: ubw'yi salla da, hf geldiğinde kaçırma sakın. Aradığın son o filmde olacak, beklentilerini fazlasıyla karşılayacaktır :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?