Jump to content
  • Kayıt Ol

Hotarubi no Mori e


fake

Önerilen İletiler

38229l.jpg

Ektinlik devam ediyor ahali, ekran başına :D

AMT çeviri sayfası:

Hotarubi no Mori e (2011)

Film, bir saat bile sürmediği için tam bir hafta süreye gerek yok sanki. Pazar akşamına kadar izleyip konuya yorum yazın lütfen.

Tartışma kuralları:

  • Spoiler kutusu kesinlikle kullanmıyoruz.
  • Filmi izlemediysek bu başlığa yazmıyoruz. (Örn: Daha indiriyorum, birazdan izleyeceğim, görüşlerinizi yazın ona göre izliyeyim vs)
  • Filmi daha önceden izleyenler eğer filmi hatırlıyorlarsa buraya film ile ilgili görüşlerini yazabilirler. Hatta mümkünse yazsınlar.
  • Gelecek etkinlikler için film önerilerini buraya taşımıyoruz.

Bu başlık 10 Ağustos Pazar günü kilitlenecek.

[fieldset=Ek]Gelecek etkinliğimiz için film önermek istiyorsanız: Etkinlik:Anime Öneri Başlığı[/fieldset]

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 13
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • fake

    4

  • loykad

    3

  • suke

    2

  • darkeros

    2

Ey ahali!

Bu konu, normal şartlar altında dün kapanmalıydı ama hiç yorum yazılmamış bir etkinlik başlığını nasıl kapatayım? Tüyü bitmemiş yetim gibi olan bu konu, rüyalarıma girmez mi, siz söyleyin?

En azından izleyenler yorum yazsın ki, sıradaki film başlığını açabileyim :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Anaa insan duyurur, benim bile haberim olmadi bu filmin seçildiğinden :D Hoş başliğin açildiği gün de benim için önemli bir günmüş, gözümün bir şey gördüğünü sanmam o gün :P Hemen izleyelim hececiğim, sen uzat o etkinliğin süresini 1 hafta.

Yazin insanlara bir şey izletmek ölüm valla, ben bile haftalardir tek bölüm anime izlemedim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Shōjo türünün en başarılı örneklerinden biri olduğu kesin. Özellikle son dakikaları çok etkileyiciydi. Zaten Gin karakteri için yorum yapmaya bile gerek yok. İzleyin, izlettirin derim.

:)

oeii.jpg

Puanım: 9/10

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Türünün en başarılılarından biridir bu yapım. Bu animeyi Natsume serisine benzetip Natsume kadarda sevmiştim. İzleyeli bayada olmuş benim. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu Gin, Bleach de ki Gin ichimaru değil mi ? Hani adını geçtim tipi de aynı :P

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İzlediğim bir yapım seçilmiş. Bu anime hakkında uzun uzun yazabileceğimi hiç sanmıyorum. Çünkü hakkında birkaç kelimeden fazlasını edemem. Sevimli, tatlı, huzur dolu vs. Kesinlikle sabahın erken saatlerinde izlenmesi gerek. Ben bunu sabah 6 gibi felan izlemiştim. Bütün gün sırıtarak gezdim, sonuna rağmen. 10 üzerinden de 9 puan vermişim. 8'e de çekilebilirmiş aslında. Neyse o kadar da fark etmiyor zaten :P

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hececiğim, eğer etkinlik süresini uzatırsan bu hafta sonuna kadar izler yorumlarız. Çok ölü zamana denk geldi benim adıma. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Uzadı abi :)

Gerçi hak veriyorum, tatil sonuçta ama bundan sonra etkinlikleri ta anasayfadan duyurtturalım :P

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ooo 9'lar 8'ler havada uçuşuyor, gerektiğinde eriye eriye shoujo izleyen biri olarak ben buna 7'yi bile çok görüyorum.

Bir kere konu siradan da öte, gayet her insan evladinin oturup da 10 dakikada düşünüp yazabileceği bir konu/senaryo. Başarisini yönetmenliğe ve animasyona göre değerlendireceksek 7 puani hak eden anca o olur.

40 dakika bile fazlaydi buna, hep tekrar eden cümleler ve ağir işleniş malesef çoğunlukla "ee hadi artik gösterin şu twisti" dedirtti. Twist dediğimiz de twist olsa, çocuk geçti kolunu tuttu aa kayboldu. "Bu muydu? meh" diyip kapatasim geldi gerçekten, 5 dakika kaldi diye sonunu da göreyim dedim kapatmadim. Belki en sonunda farkli bir şey daha olur diye bekliyordum ama orasi da fos çikti.

7 puani hak eden diğer ve asil şey de çocuğun kizi öptüğü sahnenin beklenmedik ve aşiri tatli bir şekilde aktarilmiş olmasiydi. İşte shoujo damarimin kabardiği tek sahne bundan başkasi değildi.

Neyse en azindan izlemediğim bir şeyi izlemiş oldum, etkinliği devam ettirdiğin için arkandayim hece :P

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

20 dakikalık bir anime olarak çok daha başarılı bir yapım olurdu, iki karakterin tanışmasından finale kadar olan her şey sadece süreyi uzatmak için yapılmış sanki, hep aynı olaylar, sadece kız biraz büyüyor her seferinde.

Twisti bekliyordum ama böyle bir twist beklemiyordum, çok basite kaçmışlar bu konuda. Finalde ise ne olduğu pek belli değildi, tamam o youkai arkadaş kayboldu da, kız ne yaptı tam anlamadım. Gerçi çok da umrumda değil ya.

Filmin en güzel sahnesi, maskeyi kızın yüzüne tutup öpmesiydi, bir tek o sahne çok başarılıydı ama o sahneyi hazırlamak için bunca şeye gerek yoktu bence.

Normalde 6 puan vermeyi düşünüyordum, ama 7 verdim. 1 yıl ayrı kalma muhabbeti falan bana çok tanıdık geldi ;___; ona rağmen en fazla 7.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Animenin kendisi sırf finali için yapılmış gibi duruyordu zaten. Gene de zaman geçtikçe finalin, o hüzünlü etkisini daha da hissettiren bir yapısı var. Eğer hiç anime izlemeyen birine bir tane tavsiye et deseler muhtemelen en başta söyleyeceklerimden biri olurdu. Hikayenin basit fakat insan unsurunu ve insan olmanın güzelliğini ön plana çıkaran bir yapısı var. Tıpkı Natsume Yuujinchou serisinin genelinde olduğu gibi.

Yalnız ana karakter Gin'in performansına hayran kaldım animede. Daha önce kendisini Bleach de kaptanlardan biri olarak izlemiştik. Bundan sonra favori oyuncularımdan birisi oldu. :P

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hâlâ izlemeyenler veya izleyip de yorumlamayanlar için köprüden önceki son çıkış!

Konu, bu akşam kapanacak canlarım :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sevdiğini kollarinin arasinda göz göre göre kaybetmek diyenler buna baksin bence :P

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?