painscream 10 Ağustos 2014 Share 10 Ağustos 2014 Kuroshitsuji serisi 3. sezonu ile devam ediyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 10 Ağustos 2014 Share 10 Ağustos 2014 Güncele daha gelemedim sadece ilk bölümü izlediğimle kaldım ama güzel başladı. İlk sezondaki hikaye tarzı bölümlere geri dönüş yaptık gibi. Böyle devam ederse ne mutlu bana. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
calieran 11 Ağustos 2014 Share 11 Ağustos 2014 Yahu çok iyi gülmekten ölüyorum izlerken. Bu seri baya komediye vuruyorlar işi ve baya da güzel ilerliyor. Ciel ve Sebastianı özlemişim yeminle. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
calieran 24 Ağustos 2014 Share 24 Ağustos 2014 bölüm 7 Bir sonraki bölüm cielin geçmişi ile ilgili yeni şeyler öğrenicez. Bayada merak ediyorum doğrusu. Yanlız şu kukla çocukların sirk olayı fenaydı. Çok iyi ölüyolardı harbi kont gibi kahkaha attım. ipten düşmesi aslanın yemesi falan Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap