gundamaster 27 Ağustos 2014 Share 27 Ağustos 2014 Tadotoshi Fujimaki'nin Kuruko's Basketballl mangası bu seneki Weekly Shounen Jump'ın Eylül ayındaki 40. sayısında sona erecek. 27 milyondan fazla kopyası satılan seri, 2008 yılında Weekly Shounen Jump'ta yayınlanmaya başlamıştı. 2 ayrı sezona uyarlanmış animesi de bulunan serinin 3. sezonu da bu sonbahar döneminde yayınlanmaya başlayacak. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
_Kyoukasuigetsu 27 Ağustos 2014 Share 27 Ağustos 2014 1000 bölüm ekmeğini yer diye düşünüyordum da şaşırdım serinin bitmesine. Ciltler iyi de satıyordu yanılmıyorsam, mangakanın kararı galiba. Başka ülkelerin mucize nesillerini felan görürüz diyordum ben Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
tabibitosan 27 Ağustos 2014 Share 27 Ağustos 2014 1000 bölüm ekmeğini yer diye düşünüyordum da şaşırdım serinin bitmesine. Ciltler iyi de satıyordu yanılmıyorsam, mangakanın kararı galiba. Başka ülkelerin mucize nesillerini felan görürüz diyordum ben Yeni yetenekler yaratamamaya başladı. 3. sezon başında görülecek zaten bu durum ve devam edecek. Özellikle de maç sonlarını berbat yazmasıyla iyice dibe gidiyordu. Spor serileri için önemli kısımdır maç sonları ama Seirin'e inanılmaz torpiller geçiyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 27 Ağustos 2014 Share 27 Ağustos 2014 Oley diye sevicektim de fanları falan yolda kıstırıpta kafamı gözümü dağıtırlar diye korkuyorum. Ne yapalım, kader kısmet. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 28 Ağustos 2014 Share 28 Ağustos 2014 İşte bu. Eğer mangaka kararıyla bitiyorsa mangakaya saygı duyarım. Para uğruna uzatmak yerine yerinde bitiriyor. Zaten 2. sezonda gördük, bizim ikili adım adım hayallerini gerçekleştiriyorlar. Zamanında bitirmesi uygun olmuş. Doğru bir karar. Her ne kadar fanları sevinmesede. @tabibitosan Söylediklerinde çok haklısın. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
animedyum 28 Ağustos 2014 Share 28 Ağustos 2014 Herhalde hidrojen sülfitli tehdit mektuplarının da bir etkisi olmuştur. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap