Jump to content
  • Kayıt Ol

Kantai Collection (KanColle)


Bakayalo

Önerilen İletiler

Bakayalo

Bu sefer hakikaten geliyor:

Diomedea prodüksiyonu olan animenin yönetmenliğini Keizou Kusakawa (Akuma no Riddle, Asura Cryin', Mahou Shoujo Lyrical Nanoha) üstlenecek. Ocak 2015'te yayımlanmaya başlanacak olan dizinin baş rollerinde Sumire Uesaka (Chuu2byou'dan Dekomori), Saki Fujita (Sora no Otoshimono'dan Tomoki) ve Yuka Iguchi (Haganai'dan Maria, *monogatari'den Tsukihi, Toaru Majutsu no Index'ten Index) var.

Hikayesi henüz belli olmayan anime, browser tabanlı bir kart oyunundan uyarlama. Kadokawa'nın 2013 Nisan'ında çıkardığı, çıkalı beri de Japonya'da ortalığı yıkan oyunda, tarihî savaş gemileri moe kız karakterlerle temsil ediliyor.

1 ay gecikmeyle kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 3
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • loykad

    1

  • painscream

    1

  • AkuTan

    1

  • Bakayalo

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Bir anda popülerliği AŞIRI derecede artmış, şu sıralar touhou ile kafa kafaya yarışmakta olan yapım. Touhou'nun neden popüler olduğunu anlayabiliyorumda ne yazık ki Kancolle'nin sebebini pek anlayabilmiş değilim ben, muhtemelen yakın dönemde de sönecektir. Görünüşe göre Touhou'nun anime yapmama prensibini devam ettirmemiş kendileri ve hazır popülerken ne koparsak kârdır modunda dalmışlar, bence iyi de etmişler sırf ismi için bile birkaç bölüm bakılabilecek bir seri bence.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Kancolle'nin fan kitlesi Touhou'nunki kadar üretken bence ondan sanirim. Ost arrangement olsun, fanartlar doujinler vesaireler derken Touhou kadar seri üretime bağladilar. Şahsen ben oyunu oynamadim, daha doğrusu oynayamadim ( ;_; ), ama oynayan bir sürü arkadaşim var ve oyun hakkinda hiç kötü bir şey duymadim. Bağimlilik seviyesinde bir oyun falan diyorlar, söneceğini de sanmiyorum oyun sürekli içeriğini güncellerse.

Anime konusunda biraz erken davranmişlar gibime geldi ama olsun gelsin, şu kizlari bir de ben göreyim :P

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 6 ay sonra...

Kancolle son bölümünde duyurulana göre devam sezonunun geleceği onaylanmış. Daha fazla bilgi ilerleyen zamanlarda netlik kazanacakmış.

Kaynak: MAL

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?