Jump to content
  • Kayıt Ol

Hayran Olduğunuz Çalışmalar


CasvalDeikun

Önerilen İletiler

İlk olarak bu konuyu genele açmamın nedeni sınır kaidesini ortadan kaldırmış olmamdan kaynaklanıyor.

İsterseniz bir oyun, isterseniz bir film, isterseniz bir dizi, isterseniz başka bir kişi tarafından yapılmış bir resim, Anime/Manga/VN/LN istediğiniz bir çalışmayı paylaşabilirsiniz.

İstediğiniz kadar eklemekte özgürsünüz, kural yok, sadece o çalışmanın resmini veyahut onu anımsatan bir şeyler paylaşırsanız o çalışmaya bakmak isteyen kişiler için yararlı olabilir. O an aklınıza gelen bir çalışmayı paylaştığınız zaman tekrardan geri dönüp ya mesajınızı düzenleyerek (kalabalık olmaması açısından) ya da yeni bir mesaj girerek tekrardan ekleme yapabilirsiniz.

Hayran olduğum bir çok çalışma olmasına rağmen, hala Touhou kalitesini yakalamış pek çalışma olduğunu düşünmüyorum. Bad Apple!! özellikle favorilerimden biridir, daha sonra tekrardan eklemeler yapmayı düşünüyorum.

Bad Apple!! ile başlıyorum...

Bad Apple!! (HQ, Download, English subtitles) - YouTube

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu sabah beni gülmekten salya sümük ağlatan, kahkaha atmaktan sesimi kisan bir Jojo MMD'si izledim, herhalde Bad Apple'dan sonra benim için en epik çalişma odur. Ben hayatimda bu kadar gülmedim ya. :D

ã€ï¼­ï¼­ï¼¤ã€‘ジョナサンãŒã‚¿ã‚¤ã‚¿ãƒ‹ãƒƒã‚¯ã‚’æ¼”å¥ã™ã‚‹ã ã‘ã€ã‚¸ãƒ§ã‚¸ãƒ§ã€‘ - YouTube

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@UnderminE

Yok ya, benim için Bad Apple!! sanırım sonuna kadar birinci olarak kalacak. Tabii ki her zaman değişimler olabilir ancak ben bir çalışmaya bu kadar hayran kaldığımı hatırlamıyorum. Sözler mi desem? Animasyon kalitesi mi desem? İşleniş mi desem? Hepsi enfes bence, beni sadece kendisine hayran bırakıyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bad Apple başka tabii, kaç sene oldu 6 mi ne hala en sevdiğim ürünlerden birisidir. Hele bir de şu var çok sevdiğim, görüntü olarak ayni Bad Apple ama müzik olarak ekranda hangi karakter varsa onun oyundaki müziği çaliyor falan:

Tabii sadece Touhou dolmasin bu başlik, eminim çok güzel şeyler gelecektir başkalarindan :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

O zaman dua edelim de AkuTan gelmesin, sanırım bayağı bir sevgisi var. Ortalık Touhou olarak kalır valla. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Touhou haricinde bir şey gelsin. Gerçi ben de artık Touhou'lu şeyleri sevmeye başladığımdan çok fazla Touhou görmeyi dert etmiyorum.

Bu videoya sanırım 4-5 yıl önce Super Princess Peach oyununu oynarken denk gelmiştim. Princess Peach, Super Mario Bros. oyunlarında oyun sonunda kurtardığımız kız oluyor.

Peach'in en sevdiğim çizimleri sanırım bu videodakiler, bir de Luigi'nin epik girişine hastayım. Tsundere Peach de bir başka oluyor. :P

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

O zaman dua edelim de AkuTan gelmesin, sanırım bayağı bir sevgisi var. Ortalık Touhou olarak kalır valla. :D

Çok geç, artık başlığı Touhou'nun hayranı olduğunuz çalışmalar şeklinde değiştirebilirsiniz :011: Şaka bi yana bad apple görene kadar touhou aklımın ucundan geçmemişti ama, Şimdi başkaları paylaşıp ben paylaşmazsam kendi kültürüme ihanet etmiş olurum :D

Öncelikle şöyle fan yapımı bir 6. oyunun openingi ile başlayalım. Benim en hayran olduğum, sevdiğim videolardan biridir.

Bu El çizimi versiyonu, Bu da animasyon versiyonu;

Hayran olmamak mümkün değil gerçekten. Her karakter mükemmel olmuş, Rumia'nın meşhur eğilmesi, Koakuma'nın minik sahnesi, Meiling'in bulletleri tek tek kırması, Patch'in büyüsü, Sakuyanın Knk'daki shiki edasıyla (hatta kopyasıyla :D) verdiği poz, Remilia'nın tatlı yediği sahne vs say say bitmiyor. Her iki versiyonunda gözümde değeri çok büyük, sıkıldıkça izlerim kendilerini.

Bu video için pek yorum yapmıyorum, izlediğinizde anlayacaksınızdır zaten :D Çizimleri efsane, şarkının orjinali touhou amacıyla yapılmış değildi fakat editleyip göze batmayacak bir şekilde touhou versionu çekmiş arkadaşlarımız. Eğer biraz japonca anlayabiliyorsanız zevkiniz 3-5e katlanır, ama çeviriyle izlemesi bile gayet hoş bir yapım. Özellikle son Meiling Arc efsanedir, izlemeden videoyu kapatmayın sakın :D

Aslında 2 video ile bitireyim istedim ama, şunu paylaşmadan geçersem başıma kötü şeyler gelecek hissi doğdu bi anda. Favori karakterlerim ile dark temalı mükemmel bir video, daha ne olsun :D

Bunların haricinde birde Sengoku Koihime isimli visual novelin endingi paylaşmak istemiştim ama ne hikmetse her yerden silinmiş, koyulacak link yok. Kendim upload edip ilerleyen zamanlarda bırakırım bu konuya bi link, oda gördüğüm tartışmasız en sağlam ending gerçekten. Zaten ara ara uğrarım artık, kendi konum oldu burası ele geçiriyorum :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Buraya uygun olur sanırım.

Rebuildleri izlemeyen izlemesin. Çoğu NGE fan'ı biliyordur ama bilmeyenler de vardır elbet.

Beğendiyseniz, devam serileri var. Onları da izlemenizi tavsiye ederim.

Edit: Konuşmaları tam olarak algılayamazsanız, Youtube'un alt yazı seçeneğini kullanabilirsiniz. Replikler birebir konulmuş.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Baktım kimsenin gireceği yok. :D Kendi konuma kendim eklemeler yapayım bari. :011:

Hayranlık denildiği zaman Doraemon anılmazsa sanırım içimde büyük bir ukte kalır. Efsanevi olan bu seriye burada yer vermezsem kendimi affedebileceğimi zannetmiyorum. 1973 yılında başlayan ve 2005 yılında biten ve tam tamına 1787 bölümlük (1979-2005 için konuşuyorum, 1973 yılında yayınlanan bölümler dahil değil) dev bir çınar. Aslında Doraemon başlangıcında 1973 yılı esas alındı (26 bölümlük seri ile). Daha sonra 1979 yılında tekrardan başlandı ve 2005 yılında sona erdi (Sadece TV serisi için konuşuyorum, daha sonrasında Movie (Film) olarak çıkan Doraemon: Nobita's Dinosaur var mesela). Elbette (1979-2005 için) 1787 bölümünü izlediğim söylenemez. Aslında o kadar klişe ve sıradan ki, normal zamanda izlenildiği takdirde pek bir zevk alınacağı kanaatinde değilim. Ancak uzun yıllar devam eden çalışmalar sonucu sizi kendisine oldukça iyi bir şekilde bağlıyor, oldukça saygı duyduğum nadir uzun serilerden biridir. Çocuklara hitap etmesine rağmen izlerken kendimi ara sıra kaptırmadım değil, tuhaf bir his cidden. Uzun bir yolculuk hissini bu seri fazlasıyla hissettiriyor tahmin edebileceğiniz gibi. Neyse bir de resmini paylaşayım da tam olsun bari.

doraemon-2013-000.jpg

60-70 klasiklerine girdiğimize göre büyük bir ihtimalle ekleyebileceğim birçok seri olacak (OST, Hikaye, Karakter vs). Kısacası o dönem için hayranlık duyduğum serilerin ardı arkası yok. :011:

Düzenleme: Ha, bu arada 2005 yılında tekrardan başlanıldı ve halen devam ediyor. Sadece 1973-2005 aralığında biten seri için konuşmuştum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 7 ay sonra...

Bioshock serisi

Diyecek pek bir şey yok. Andrew Ryan hâlâ hatırlarda. Son oyunda sesi bile ortalığı tarumar etmeye yetmiştir. Bir de son oyunu sonunu birkaç gün sonra okula geri gideceğim için bir oturuşta 6-7 saat oynadıktan sonra gördüm. Kafaya kurşun yemiş gibi kaldım bilgisayar başında öyle. Sonra gittim içeride uzandım gece karanlığında, tavanı izledim 1-2 saat. Ttüm seri son oyunun ek paketleriyle devleşmiş, bir bütün olmuştur.

Bu oyunu benim için daha anlamlı kılması da fikir babası diyebileceğimiz nedense pek bilinmeyen Ayn Rand gibi çirkin bir kadına beni aşık etmiş olmasıdır.

Oyunda müziklerden bir tane var ki...

Resim büyük diye spoiler'a aldım. Bakabilirsiniz.

7kvdJr.jpg

Ve Bioshock 2'den iyi sondan bir alıntı:

''Ve sonra baba, Rapture hayali sona erdi. Bana ''kötülüğün'' yalnızca bir sözcük olduğunu gösterdin. Derinin altında basit bir acı. Sana göre merhamet zaferdi. Kendini feda ettin, sabrettin, ve seçme şansın olduğunda da, affettin. Her zaman. Annem bu dünyanın düzeltilemez olduğuna inanırdı, ama yanılmıştı, baba. Ütopya biziz, sen ve ben, ve affederek onun için açık bir kapı bıraktık.''

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 yıl sonra...

Geçenlerde tanıdığım bir ressam. İsmi Hasan Kale.Tuval olarak kabak çekirdeği, kibrit, gazoz kapağı, pirinç, fasulye tanesi hatta susam veya incir çekirdeği gibi nesneler kullanmasına rağmen resim yaparken büyüteç kullanmıyor. Kendi alanında dünyada tek. Bazı çalışmaları:

https://www.boredpanda.com/tiny-painting-food-hasan-kale/

  • Beğeni 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?