Aurora Borealis 26 Eylül 2014 Share 26 Eylül 2014 (düzenlendi) Otomen TANITIM Asuka Masamune; Lise 2 sınıf öğrencisidir. Kendo ustası ve sert biri gibi görünmektedir. Okuldaki birçok kişi ona hayranlık duymaktadır. Ama Asuka için hayat tam bir işkencedir. Yapmayı sevdiği birçok şeyden uzak durmaktadır. Babası evi terk ettiğinde annesinin isteği ile asla babası gibi olmayacağına dair bir söz vermiştir. Ryo Miyakozuka; Bir polis kızıdır ve okula yeni transfer olmuştur. Diğer kızlar’ın aksine ne dikiş dikmeyi, ne yemek yapmayı bilmekte ne de onlar gibi bento hazırlayıp kız gibi davranmaktadır. Maço ve cool bir erkek gibi davranacağına söz veren Asuka örgü örmek, dikiş dikmek yemek yapmak gibi şeylerle ilgilenmemeye çalışsa da içten içe kendi kendini kandırmaktan büyük bir rahatsızlık duymaktadır. Bir gün kendo çıkışı yeni trasfer olan Ryo’nun başkaları ile tartıştığına tanık olur. Onun yardımına gider ve ilk görüşte Ryo’ya aşık olur. Ancak sakladığı gerçek Asuka ve görünen Asuka arasında sıkışmışken, Ryo'ya açılabilecek midir? Ryo sayesinde tüm hayatının kontrolünü eline alacağından habersiz Asuka için macera aslında yeni başlamıştır. KARAKTERLER Asuka Masamune - Ana Karakter Juta Tachibana - Ana Karakter Ryo Miyakozuka - Ana Karakter Hajime Tounomine - Yardımcı Karakter Kitora Kurokawa - Yardımcı Karakter Hiromi Yoshino - Yardımcı Karakter Gen - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Romaji: Otomen İngilizce: Otomen Japonca: オトメン(乙男) Diğer: Glass no Otomen: Sen no Kamen wo Motsu Otomen, Love-Tic BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 18 Bölüm sayısı: 74 Yayım: 25 Mar 2006 - 26 Kas 2012 Dergi: Bessatsu Hana to Yume Eser: Aya Kanno (Hikâye & Çizim) Türler: Komedi, Romantik, Okul, Shoujo İSTATİSTİKLER Puan: 7.85 Sıra: 1343 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 13:50 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 878 Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
betten 26 Eylül 2014 Share 26 Eylül 2014 Japon dizisini keyifle bitirdiğim yapıttır. Ana karakter de çok tatlıydı. İngilizceye çevirisi tam olsa çevireceğim ilk manga olurdu kesinlikle. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 26 Eylül 2014 Yazar Share 26 Eylül 2014 Beten tamamlanır tamamlanmaz yanında soluğu çevir diye alırım:)) Dizisi olduğunu bilmiyordum bunu da söylemiş olman iyi oldu. Normalde bu tarz mangaları çok sevmezdim ama karakterleri acaip sevdim hem ryo hem de Asuka çok tatlı karakterler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap