Aurora Borealis 13 Ekim 2014 Share 13 Ekim 2014 Bu çocuk bir öncekinde de iyi idi zaten.. 1. olmasaydı kontak'ın jürisinin aklından zoru var derdim. ama 2. ve 3.'yu de merak ediyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 13 Ekim 2014 Share 13 Ekim 2014 Bu çocuk bir öncekinde de iyi idi zaten.. 1. olmasaydı kontak'ın jürisinin aklından zoru var derdim. ama 2. ve 3.'yu de merak ediyorum. Brandon'ı yapanla aynı çocuk değil bu, abisi ya da kardeşi falan. Brandon'ı yapan bu sefer Death'i yapmıştı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 13 Ekim 2014 Share 13 Ekim 2014 Aaa Değil miymiş!? 2.ve 3. yü merak etmemin sebebi kalkanlı hatun ile Melis dereceye girdimi diye keza ikisi de çok iyi idi ... Yalnız sen seneye kesinlikle doktor önlüğü ile gel Boyda uygun tipte senden iyi Rintarou Okabe olur.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 13 Ekim 2014 Share 13 Ekim 2014 Yanıma bir Makise Kurisu bulursam neden olmasın Melis'e sorarım dereceye girip girmediğini. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 13 Ekim 2014 Share 13 Ekim 2014 Senin yanina olsa olsa anca benden Makise Kurisu olur zira en çok beni sinir ediyorsun, Kurisu gibi delleniyorum valla parçaliycam bir gün Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 14 Ekim 2014 Share 14 Ekim 2014 Frame'i yapan Berkcan mıydı UndeRmine? O değilse de Berkcan'ın cosplay karakteri kimdi? Çıkaramadım. o.O Yalnız sözüm meclisten dışarı da face'imde ne kadar bu etkinliğe giden arkadaşım varsa şu meşhur taht resmiyle karşıma gelip durdu. Artık algı yanılması yaşadım o gece, herkesi aynı kişi sanıyordum ama bakıyorum isimler başka başka... Profiller başkaymış meğersem. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 14 Ekim 2014 Share 14 Ekim 2014 Frame'i yapan Berkcan'in arkadaşi Bariş'ti, Berkcan Nightwing yapti ki şöyle komik bir resim de var: [bimgx=300]http://puu.sh/cc2zD/7e2929ba58.jpg[/bimgx] Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
necromancer 14 Ekim 2014 Share 14 Ekim 2014 cubase plugin i olan kontakt ile karıştırıp aha yeni sürümümü var diyerek başlığa heyecanla tıklamak sonra ortada kalmak böyle bir duyguymuş onuda öğrendim şuan.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 14 Ekim 2014 Share 14 Ekim 2014 O fotoyu bugün Berkcan'ın face'inde gördüm. Neden sordum? Berkcan hangi cosplay'i yaparsa yapsın hakkıyla yapmaya çalışanlardan biri gözümde, karakter de tanıdık gelmedi, merak ettim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 14 Ekim 2014 Yazar Share 14 Ekim 2014 Karakter Robin. Batman'in yardımcısı olan hani. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap