Jump to content
  • Kayıt Ol

Madan no Ou to Vanadis


CHOBiTS

Önerilen İletiler

64911l.jpg

Tür: Fantastik, Savaş, Romantizm, Shounen, Harem, Ecchi

Konu: Tigrewyrmd Voln babasının ölümü sonucu 16 yaşında sınır boylarında ki küçük bir şehir olan Alsace'nin (Hikaye batı avrupanın fantastik bir yansıması ve bu şehirde Almanya - Fransa arasındaki Alsas Loren bölgesini temsil ediyor) lordu olmuştur. Kılıç kullanmakta beceriksiz olsa da çok yetenekli bir okçudur. Kralın savaşa çeğırması sonucu emrindeki 100 askerle orduya katılmak için yola çıkar. Brune krallığına bağlı olan Tigre prensin komutasında Zhcted Krallığına savaş açar. 25000 kişilik prensin ordusu 2000 kişilik Yedi Vanadisten biri olan (Ejder parçalarından yapılmış olağanüstü silahlar) 16 yaşındaki Prenses Ellenora Vilt Aria komutasındaki orduya yenilir ve prens öldürülür. Ordunun büyük bölümü yok edilir.

Şans eseri atından düşüp bayılan Tigre kalktığında her taraf ordusunun cesetleriyle doludur. Bir kayanın arkasına gizlenen Tigre burada düşman komutanı Ellenora'yı görür (ilk görüşte güzelliğinden çok etkilenir ama düşman olduğu için intikam almak ister) ve hiç olmazsa onu öldüreyim diye kalan son iki okunu çıkarır ve ateş eder. Oku zamanında fark eden prenses kılıcıyla savuşturur ve atını Tigre'nin üstüne sürer. Tigre son okunuda atar fakat onuda savuşturan prensesin kılıcı Tigre'nin boynuna dayanır. Tigre'nin atıcılık yeteneğinden etkilenen prenses onu öldürmez ve adını sorar. Sonrada "Bundan sonra sen benimsin" der. Tigre düşman orduyla birlikte esir olarak Zhcted yakınlarında ki kampa giderler.

Prenses Tigre'nin hayatı karşılığında Brune Kırallığından 700.000 altın ister. Fakat oğlunu savaşta kaybetmiş kral için küçük bir lordun o anlık hiç bir değeri yoktur. Bu da yetmezmiş gibi saray bakanlarının kışkırtmasıyla Tigre'nin şehrini yok etmek için bir ordu gönderirler.

Prenses Tigre'nin yeteneklerini kampta test eder lakin oku atmaktan başka bir yeteneği olmadığını görür. Tigre'nin babasının arkadaşı, Brune kralının planlarından haberdar olur ve gizlice kampa gelip Tigre'ye fidyenin ödenmeyeceğini ve şehirlerinin yok edileceği söyler. Bunu duyan Tigre geri dönmek için çareler aramaktadır. Tam kaçmayı düşünürken Prenses onu durdurur ve bir söz ister. Tigre prensesinin ordusunu kiralamayı teklif eder. Çok şaşıran prenses ödemeyi nasıl yapacağını sorduğunda şehrimi ve ünvanımı sana verip hizmetine gireceğini söyler. Teklifi kabul eden prenses ordusuyla şehre doğru yola çıkarlar.Böylece Tigre, Yedi Vanadis arasındaki mücadeleye katılmış olur.

İlk bölümü izledim lakin hikaye romana göre hızlı işleyecek izlenimi verdi. Roman'ın henüz 10 cildi yayınlanmışken ne kadarının bu 13 bölüme sıgdırılacağını merak ediyorum.

İlk bölüm itibariyle karakterlerin saç rengi biraz ters geldi. Tigre'nin saçı koyu kırmızı iken burada pembe kırmızı arası bir renk almış. Yine Lim adlı Elen'in yardımcısının saçı sarı iken beyazımtırak sarı vari bir renk vermişler. Animenin şu anlamda en beğendiğim kısmı açılış şarkısı oldu. Birde bayan karakterlerin light novel kapak resimleri ile animedeki vücut çizimleri biraz yer çekimini hissettiriyor. Romanının 9 cildini okudum insalah rezil etmezler de güzel bir anime oalrak kalır ve devam sezonları da çıkar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 5
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • asisitasit

    2

  • CHOBiTS

    1

  • cakiphan

    1

  • _Kyoukasuigetsu

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

bu serinin ilk mangasını gördüm niyetlendim araya bir şeyler girdi light novel'i gördüm niyetlendim sınavlardan araya gitti şimdi animesine niyetlenecem bir şeyler olacak yau :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Tür: Fantastik, Savaş, Romantizm, Shounen, Harem, Ecchi

Bu yüzden izleyesim yok. İzleyenler yorum yapmaya devam ederse sevinirim. Konusunu sevdim, şans vermek isterim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

yau ben biraz baktım da mangasına büyük ihtimalle o işaretlediğin 2 türü içeren serilerden çok bir fark yok hoş benim de 3 4 bölümlük izlenimlerim tam bakıp beğenen iyi twist var diyen çıkarsa ben de yeniden başlamak isterim

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 ay sonra...

ilk 2-3 bölüme bakip eh işte deyip bölümler geldikçe indiriyordum bitince hepsini tek seferde izlerim diye 8bölüm biriktiği zaman rastgele seçtiğim 6. bölüme göz atıyorum . Adı bir garip ana karakter dere kenarına uzanmış dinlenirken çalıların içindenden canhıraş bir şekilde fırlayan yavru ejder daha noluyoruz demeye fırsat bulamayan ak ye çarpıp dereye yuvarlanırlar ve tekrar ne oluyoruz demeye kalmadan anadan üryan bir oppaiye kaynak yapılmış ve ejderin kaçmasının sebebi olan kızcağız ayağa kalkmaya çalışan ak e çarpar bir iki birşey söylerler ve sonraki sahnede ak ve harem mensubu kızlar mühim meseleler konuşurlar derken diğer savaş bakirelerinden bahsederler ve resimleri ekrana gelir ilk ikisi her hentaide olabilicek kızlar 3. süde elinde boks eldiveninden bozma eldiven takan pembe saçlı loli bir karakterdi... gerisinde neler oldu bilmiyorum bakmadım büyük ihtimal ile de bakmam ama ilk bölümler güzel gibiydi be

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Çerezlik olarak izlenilebilecek bir anime. Ecchi fazla yok, 1-2 sahne anca vardır. Genel olarak savaş üzerine kurulu ama savaş sahnelerinden de çok bir şey beklemeyin. Güzel karakterler ve biraz da aksiyon görmek istiyorsanız izleyebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?