Jump to content
  • Kayıt Ol

Anime çevirmenliğini bırakıyorum :(


MousassaKanjeri

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar,

Son birkaç yıldır yapmış olduğum faal anime çevirmenliği görevimi bugün itibariyle bırakma kararı aldım. Bu nedenle bedifeci'den maskımın alınmasını talep ettim ve sağ olsun beni kırmadı. :)

Zaten bilenler bilir son zamanlarda forumda pek aktif olamıyorum. Bunun nedeni çeviri işini bırakmamla aynı sebepten ötürü. Uzun yıllar boyu icra ettiğim anime izleme hobimi artık kaybettim denilebilir. :( Artık içimden izlemek bile gelmezken çevirisini yapmayı düşünemiyorum bile.

Forumdan koptum mu derseniz aslında koptum sayılmaz. Ara ara göz atıyorum ama anime-manga takip etmezken valla muhabbete ortadan dalmak pek bana göre değil. Zaten ömrü hayatımda forum sevmeyen bi insandım. Takıldığım 2 forumdan birisi burasıdır. O yüzden AMT'nin yeri bende her zaman ayrı. :)

Neyse lafı fazla uzatmayacağım. Yukarıda da belirttiğim gibi artık aktif olarak çeviri yapmayacağım. Sadece yapmak istediğim birkaç şey var onları bitirip tamamen elimi eteğimi çekeceğim.

Mevcuttaki serilere gelecek olursak, Senyuu kısa zamanda bitecek. Lupin III filmi de öyle. Yalnız Barakamon'u maalesef çevirmeyeceğim. Bekleyen vs. varsa özür dilerim. Bi anlık hevesle başladım ama yukarıda bahsettiğim isteksizliğin kurbanı oldu.

Son olarak bi sürprizim olabilir ama onu açıklamam için daha var. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 4
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • bedifeci

    1

  • painscream

    1

  • Aurora Borealis

    1

  • MousassaKanjeri

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Herkes bir gün bu hobiyi bırakacak önemli olan var olan süreç içinde sevgi saygı çerçevesinde bir takım ürünler ortaya koyabilmekti eski ekip üyelerinden bir çoğu iş güç sahibi oldu ayrılmak zorunda kaldılar ,çok şükür MousassaKanjeride diğer çevirmenler gibi düzeyli bir arkadaşımız oldu.Bundan sonra inşallah kendisini kaybolan değilde siteye ara sıra ziyaret eden üyemiz olarak görürüz.Bütün iyi niyetin ve emeklerin için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Şimdiye kadarki emeklerin, çevirilerin için teşekkürler. Lupin karakterini sevdim sayende hatta ilk serisine de başladım. Onun için de ayrıca teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Şimdiye kadar yaptıkların için çok teşekkürler. Çevirmenliği bıraktığına üzüldüm. Ama karar elbette senin. Hayatta her şeyin senin için daima güzel olması, Her şeyin Güzel kalmasını dilerim.. Genede bizi tamamen bırakmadan ara ara ziyaret edip en azından yorumlarınla kendini unutturmamanı dilerim.

Bende 3 ay öncesine kadar Ne anime izleyebiliyordum ne de Manga okuyabiliyordum. O yüzden anlayabiliyorum. Allahtan benim hobilerim mevsimsel dönüşüm yaşadığından tekrardan kavuşabiliyorum. Belki senin içinde bir gün öyle olur..

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Forumdaki sessiz üyelerden biri olsam da böyle bir başlığa kayıtsız kalamam. Öncelikle biz anime severlere sunmuş olduğunuz güzel katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Umarım yeni hobilerle daha da mutlu olursun. :D Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?